Lån & Spar Bank Open

Opdateret 6. juni 2017

Tennisturnering for dansk politi og samarbejdspartnere I samarbejde med Lån og Spar Bank og Dansk Politiidræt den 30. august 2017 i Kolding med sidste tilmelding den 9. juli.

Se indbydelsen her:


 

Indbydelse til Thriathlon stævne

Opdateret 19. marts 2017

 

Fyns- og Sydstjyllands Idrætsforeninger indbyder til Politi Triathlon søndag den 3. september med sidste tilmelding den 15. august.

 

Se indbydelsen her:


 

NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF 2017

Opdateret 6. juni 2017

Nordsjælland PI inviterer til golf i Kokkedal Golfklub Mandag den 18. september 2017 med sidste tilmelding den 4. september

Se indbydelsen her:


 

Indbydelse til Antvorskovløbet

Opdateret 10. juli 2017

Slagelse Politi Idrætsforening indbyder til:

Antvorskovløbet

tirsdag den 3. oktober med sidste tilmelding den 28. september.

Se indbydelsen her:


 

Invitation til World Police Indoor Soccer Tournament 2017

Opdateret 3. april 2017

Kære kolleger,

 

På vegne af den officielle arrangør af verdens største fodboldturnering udelukkende for offentligt ansatte, er det mig en stor ære at invitere jeres afdeling/hold til den 35. årlige World Police Indoor Soccer Tournament i Holland i oktober. Arrangementet nyder fuld opbakning fra IPA i Holland.

Dette års World Police Indoor Soccer Tournament afholdes fra mandag, d. 9. oktober til og med fredag, d. 13. oktober 2017.

World Police Indoor Soccer Tournament er åben for: Politibetjente, brandmænd, toldbetjente, militærfolk, ansatte hos SKAT, ansatte hos indenrigsministeriet, kommunalt ansatte og ansatte fra forskellige ministerier.

Vores turnering i 2016 var en stor succes, med deltagelse af 2900 entusiastiske offentligt ansatte fra 52 lande. Mere end 200 fodboldhold konkurrerede om mesterskabet i tre forskellige divisioner.

Holdene spiller 5 mod 5 (futsal), inklusiv målmanden. Der tilbydes:

  • Turnering for mænd
  • Turnering for kvinder
  • Turnering for mænd 35+
  • Turnering for mænd 45

For grupper, som ikke kommer fra Europa, vil op til 10 personer per gruppe kunne få indkvartering i bungalows og måltider (morgenmad og aftensmad) helt GRATIS fra d. 9. til den 13.oktober 2017.

 Link til invitationen:

http://www.wpist.eu/downloads/invitation_dk.pdf

Link til tilmeldingen:

http://www.wpist.eu/downloads/application_dk.pdf

Link til hjemmesiden:

http://www.wpist.eu/