INVITATION til fælles PI-Julefrokost

Opdateret 17. oktober2017

PI-Københavns medlemmer inviteres hermed til fælles julefrokost på tværs af PI-Københavns afdelinger, lørdag 18. november.

Foreningen betaler drikkevarer, I skal kun betale en beskeden pris for mad mm...

Sidste år afholdt PI-København for første gang en fælles julefrokost - det blev en festlig aften med masser af grin, nye bekendtskaber og dans til den lyse morgen.

Badminton, floorball og gymnastik-afdelingerne stillede stærkt sidste år, men vi gentager succesen og håber på endnu flere deltagere fra endnu flere afdelinger af PI-København. For hele ideen er, at vi skal lære hinanden bedre at kende på tværs af afdelingerne - og så selvfølgelig have en fantastisk aften.

DET PRAKTISKE:
Julefrokosten foregår lørdag 18. november på Station Amager.

Ankomst mellem kl. 18.00-18.30, og vi bliver ved, til de sidste går hjem.

PI-København giver fadøl og snaps - og, meget vigtigt, betaler for den efterfølgende rengøring.
Kuvertprisen er derfor KUN 160 kr., der går til en lækker julebuffet med alt, hvad der hører sig til, ris à la mande til dessert, snacks til de små timer og så lidt julepynt til at sikre den helt rigtige stemning.

Vil man hellere drikke vin, vand eller sjusser, så er folk velkomne til selv at medbringe det.

Tilmelding skal ske til Christine Bertelsen på Idrætskontoret, enten afdelingsvis eller individuelt. Send en mail til pi-kbh@politiidraet.dk med navn og afdeling - og samtidig skal egenbetalingen falde: Mobilepay 91 98 91 99.

Tilmeldingsfristen er 6. november, men tilmeld jer allerede i dag ... og få lige Jeres træningsmakkere eller holdkammerater med.

Vi glæder os til endnu en knaldgod PI-JulefrokostCool{#smileys123.tonqueout}VildChokeretRødmer

Festudvalget:
Nikolaj Kjærsgaard (næstformand, FU), Michael Warren (Floorball), Elisabeth Haslund (Gymnastik) og Ea Busch Nielsen (Orienteringsløb)