Find en trold i skoven

Opdateret 24. april 2019

Tekst og foto: Johannes Risbjerg

Hvordan kommer man godt i gang med træningen i 2019 – det gør man ved at begynde sæsonen nytårsmorgen.

Turen blev aftalt lidt spontant den 31. december 2018 via de sociale medier med mødetid nytårsmorgen kl. 1000 fra ”Bommen” (Mellem Ballerup og Risby) på crosscykler eller MTB. Vi mødte følgende 5 op Lotte Bak, Rene ”Myg” Søberg, Ken G. Hansen, Frank Reuter og Johannes Risbjerg.

Vestegnens Trolde eller rettere ”De 6 glemte kæmper” er en kulturskattejagt i det fri i Rødovre, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Albertslund og Høje Taastrup.

Det er kunstneren Thomas Damsbo, der har lavet skulpturerne som en del af projektet ”de 6 glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns Vestegn.
Til fælles for alle skulpturer er, at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at alle er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Så måtte vi se, om vi kunne finde troldene/kæmperne.

Efter for få timers søvn og noget morgenmad kørte jeg hjemmefra fra ved 09-tiden på MTB i retning mod Ballerup. Det var tørvejr, men det stormede fra vest, så der var en hård modvind mod Ballerup.

Vi var ikke mange på vejen, og jeg mødte kun 2 HT-busser, og i begge var chaufføren alene. Alle var fremme ved ”Bommen” kl. 0958, og så gik det ellers mod Høje Taastrup. Ken G. Hansen viste vej ad grusveje og stier frem til Høje Taastrup og i Hakkemosen fandt vi kæmpen ”Teddy Venlig”.
Der blev taget foto for at bevise, at vi havde fundet kæmpen. Næste kæmpe skulle befinde sig på Kongsholmbjerget ved Vallensbæk Nordmark. Vi blev enige om at tage Roskildevej indtil Store Vejleå, som vi så fulgte frem til bjerget, og her fandt vi kæmpen ”Thomas på Bjerget”.

”Lille Tilde” skulle ikke være så langt borte – kun på modsatte side af Tueholm sø. Hun blev også fundet, og så gik det sydpå mod Ishøj igen ad grusveje og stier. I nærheden af Arken fandt vi kæmpen ”Oscar Under Broen” under en bro over Lille Vejlesø.

Herefter gik det mod Vestvolden langs Køge bugt. Nu var vi ikke alene længere, idet nu var der mange ude at spadsere og få frisk luft efter nattens strabadser.

I nærheden af Filmbyen i Avedøre fandt vi ”Bakketop-Trine”, der lå og skuede ud over sletten. Vi fortsatte nordpå langs volden til Rødovre, hvor vi i nærheden af Espelunden fandt ”Sovende Louis”, der var godt gemt i noget krat.

Vi fandt således alle troldene, men fik også trænet godt. Efter ”Sovende Louis” sagde vi Godt Nytår og kørte hjemad i hver vores retning. Vel hjemme lidt frokost, og derefter på sofaen for at se skihop fra Garmisch-Partenkirchen – eller så jeg kun en enkelt springer, inden søvnen overmandede mig.

Min Garmin oplyser: Tid 3 timer og 45 min, 77 km og 1991 kalorier.

Hvis I ikke kender ”De 6 glemte kæmper”, kan jeg kun anbefale at se dem, især hvis I har mindre børn eller børnebørn. God tur.


 

 

Cykelafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 13. januar 2019

Af Johannes Risbjerg, formand

Ved udgangen af 2018 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Johannes Risbjerg
Næstformand, Morten Rust (tøj)
Kasserer, Erik Hald
Sekretær, Sten Ryborg
Bestyrelsesmedlem, Ken G. Hansen (licens)
Bestyrelsesmedlem, Jørgen Arnt Nielsen
Bestyrelsesmedlem, Dorte Schulz (motion)
Bestyrelsesmedlem, Torben Nielsen

Regnskabskontrollanter, Gert Lohmann og Erik Sundal
Regnskabskontrollant suppleant, Peder Ladefoged

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 1. marts 2017, og der var fremmødt 25 medlemmer.

Bestyrelsen
Bestyrelsen har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og bestyrelsen har haft et meget godt samarbejde og er meget velfungerende.

Organisatorisk
Organisatorisk er Cykelafdelingen en afdeling under Politiets Idrætsforening, København. Vi er derudover medlem af Dansk Cykelunion (DCU) og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI).

Vi er en sportsklub under DCU, distrikt Sjælland. Afdelingen har knap 200 medlemmer.

DCU licensløb
Vores obligatoriske licensløb Heino løbet blev afholdt torsdag den 10. maj 2018 på vores normale rundstrækning ved Lejre. Vi kørte for alle klasser minus børne- og ungdomsklasserne, idet der var Tour de Himmelfart i Jylland for disse klasser.

Mange af klubbens medlemmer mødte op som hjælpere, og sammen fik vi afholdt et godt arrangement. Efterfølgende fik vi også ros af løbskommissærerne og deltagerne for et godt tilrettelagt og gennemført arrangement. Selv vejret var perfekt.

Sommer Cup
Efter beslutningen om ikke længere at afholde Heino Cup, besluttede bestyrelsen, at vores ryttere i stedet kunne deltage i Sommer Cup.

Årets Sommer Cup havde følgende afdelinger:

 1. Afdeling blev afholdt som holdløb den 15. maj 2018, Annisse.
 2. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 24. maj 2018, Fredensborg.
 3. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 29. maj 2018, Esrum.
 4. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 7. juni 2018, Sigerslevøster.
 5. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 19. juni 2018, Uvelse.
 6. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 7. august 2018, Slagslunde.
 7. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 16. august 2018, Alsønderup.
 8. Afdeling blev afholdt som enkeltstart den 28. august 2018, Sigerslevøster.
 9. Afdeling blev afholdt som linjeløb den 4. september 2018, Helsinge.

Vi var 23 tilmeldte – enkelte faldt fra undervejs, men jeg har kun hørt om positive tilkendegivelser, selvom flere tilkendegiver, at de savner præmieoverrækkelse efter hver afdeling, en kop kaffe og en snak i ventetiden.

I den samlede stilling fik cykelafdelingen Filip Carlsen på skamlen i klasse 3 som nr. 3.

Klubmesterskab
Ikke afholdt i 2018.

Danske Politimesterskaber i Cykling
De danske politimesterskaber i cykling afholdt af Vejle på vejene omkring Brejning. Flere ryttere fra Cykelafdelingen deltog, og som vanligt kom flere på skamlen.

Enkeltstart
Mesterskabsklassen nr. 2 Jakob Hoffmann

Klasse 2 (H 40) nr. 1 Kim Løvkvist

Klasse 4 (H 60) nr. 2 Gert Caspersen

Linjeløb
Mesterskabsklassen nr. 1 Jakob Hoffmann

Klasse 2(H 40) nr. 1 Kim Løvkvist
nr. 3 Morten Rust

Klasse 4 (H 60) nr. 1 Frank Reuter
Nr. 2 Ken G. Hansen

Tour Parkinson Danmark
Cykelafdelingen havde igen i år lovet at hjælpe med at assistere ved Tour Parkinson Danmark 2018. På grund af forværring af sygdommen hos nøglepersonen i planlægningen, kom organisationen for sent i gang, hvorfor det blev besluttet, at der kun skulle køres en etape fra Næstved og til Frederiksdal fredag den 27. august 2018.

Der var ca. 50 deltagere som selv kunne vælge at køre i 3 forskellige grupper. En gruppe med ca. 15 km/t i snit, en gruppe med ca. 20 km/t i snit og en gruppe med ca. 25 km/t i snit.

Undervejs på etaperne havde deltagerne mulighed for at stå af og blive transporteret videre med bus.

Følgende ryttere deltog som holdkaptajner: Bjarne Wermuth, Poul E. Hansen, Emil Furbo og Johannes Risbjerg.

Licensrytterne
Vi har haft 9 licensryttere i 2018 mod 12 i 2017. Resultatmæssigt er det gået rigtig godt med:

 1. pladser 6
 2. pladser 8
 3. pladser 10

og i alt har rytterne kørt 382 point ind.

Banen
Vi har flere ryttere, der kører på banen og deltager i de afholdte stævner.

Motion
Motionsrytterne har deltaget i en række løb, og der var flest deltagere til Skjoldenæsholmløbet.

Motionsafdelingen arrangerede en bustur til Kongeetapen i Jylland, hvor ruten i år gik fra Viborg til Vejle. Vi var ca. 25 ryttere afsted og havde en rigtig god tur, og alle gennemførte det hårde løb med afslutning op ad Kiddesvej i Vejle.

Vi boede meget centralt på Idrætshøjskolen i Viborg i forhold til starten, så det var bare og rulle de 2 km til start. Vejret var næsten for godt – sol og varme og i begyndelse en let vind fra nordvest, hvilket betød siderygvind mod Silkeborg. Senere gik vinden over mod sydvest og mere sidevind.

Der var annonceret med, at der var 2 depoter, men da vi kom til depot 2, havde de intet. Det betød, at mange kom til at mangle væske og energi, så de måtte selv købe det undervejs.
Om eftermiddagen var det meget varmt, så turen krævede en del væske. Alle kom godt igennem løbet og op ad Kiddesvej.

De manglende depoter afstedkom en del klager, og DCU erkendte da også, at det ikke var godt nok, og som kompensation kan alle deltagere deltage gratis til næste år.

Træningslejr
I samarbejde med ABC afholder Cykelafdelingen hvert år en 9-dages træningslejr i Calpe, Spanien i marts måned til meget rimelige penge. Der var 12 ryttere fra klubben, der deltog.

Sponsorer
Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer Frederiksberg El, Heino Cykler, og Lyngby Turistfart.

Kontakt til Cykelafdelingen
Hvis du vil vide mere om Cykelafdelingen, så gå ind på vores hjemmeside www.picykel.dk eller på Facebook. Du kan også kontakte bestyrelsen.


 

Fakta om Cykelafdelingen

Siden redigeret den 7. oktober 2018

Cykelafdelingen blev stiftet den 5. maj 1993.

Formanden for Cykelafdelingen er i dag, Johannes Risbjerg Johansen.

Tlf. 7172 6383
Mail: jrj004@icloud.com

Særkontingent kr. 30,- pr. måned

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Afdelingen tegner licenser og deltager i løb under Dansk Cykel Union i ind- og udland.

Afdelingen deltager i baneløb i bl.a. Ballerup Cykel Arena

Fællestræning med ABC:
Der bliver trænet tirsdag og torsdag med afgang fra klubben (Voldparken i Brønshøj) kl. 16.30 og opsamling ved TV-byen 5 min senere og AB's baner ca. 16.45 (Hillerødmotorvejen mod nord/Ring 4)

Om vinteren, samt når der i sæsonen ikke er løb, køres desuden en tur søndag formiddag med afgang kl. 9.55.

Til en normal træning er vi mellem 15 og 45 ryttere. Det kræver lidt disciplin at køre så mange sammen, og det forventes derfor, at man som deltager på træningen udviser hensyn til hinanden og de andre medtrafikanter.

Uge-programmet varierer lidt afhængig af hvor på sæsonen vi befinder os, og om der er særlige arrangementer i den pågældende uge (gadeløb, Heino Cup eller lign.), men overordnet ser det således ud.

Tirsdag: 80-120 km med 2-4 indlagte intervaller som består af længere rulleskifts intervaller, enkeltstartskørsel og korte spurter.

Torsdag: 90-120 km med en blanding af længere og korte rulleskifts intervaller samt skiltespurter

Da PI´s tilbud til medlemmerne om organiseret træning er træning sammen med ABC, bør man sætte sig ind i disse regler for at deltage i ABCs træning.

Afdelingen har egen hjemmeside, der med fyldige informationer fortæller om afdelingens mange arrangementer.

Besøg hjemmesiden på:
www.picykel.dk


 

Kongeetapen 2018

Opdateret 27. august 2018

 • Medaljeoverrækkelse

 • I mål og så medalje

Klar til start. Tv. artikelforfatteren

Af Johannes Risbjerg
Foto: Jan Schack Andersen

Danmarks Cykle Union arrangerede for 10. gang ”Kongeetapen” i forbindelse med det professionelle cykelløb Postnord Danmark Rundt.

I invitationen stod der: 
”Postnord Danmark Rundt ”Kongeetapen” - 2. august 2018 fra Viborg til Vejle. Kongeetapen giver dig en unik mulighed for at ”teste” etapen, inden profferne senere samme dag skal køre den – der er sikkerhed for sved på panden, mange højdemeter og mange tilskuere i vejkanten hele vejen fra start til mål.

Jubilæumsudgaven af Kongeetapen starter på Domkirkepladsen foran Viborg Domkirke. Straks efter starten rammer feltet Dollerup Bakker, hvorefter det går stik sydpå til Silkeborg, videre til Svejbæk og Ry, inden det første depot i Gammel Ry nås efter 62 km.

Efter 76 km rammer feltet Yding Skovhøj, inden der ad småveje køres mod Vejle via Lund, Uldum, Gl. Kongevej, Hopballe – den store finale er som altid på legendariske Kiddesvej, der har lagt asfalt til finalen gennem alle årene.
På Kiddesvej vil der vanlig tro være tusindvis af tilskuere på plads til at heppe dig op ad bakken – det er en enestående mulighed for virkelig at få følelsen af, hvordan ”profferne” har det på afslutningen af en hård etape i Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed. Ruten er totalt på 165 km med 1.450 højdemeter.”

Cykelafdelingen har deltaget i alle årene, og igen i år var der bred enighed om i bestyrelsen, at vi skulle deltage igen i år. Kongeetapen var i år rykket frem til i begyndelsen af august, og vi vidste, at mange havde ferie, så vi var lidt spændte på, om nok deltagere ville melde sig.

Sidste år blev løbet afviklet et stykke ind i september, og kørt i rigtigt efterårsvejr, hvor etapen i PostNord Danmark rundt dagen før blev stoppet på grund af storm.

Løbet blev dog stort set afviklet i tørvejr, men da vi kom til Vejle, kom der en ordentlig tordenskylle, så der var ingen tilskuere på Kiddesvej.

Vi inviterede ryttere med fra vores samarbejdsklub ABC, idet det gik lidt trægt med tilmeldinger fra egne ryttere, men efter mere PR-arbejde kom vi til sidst op på 24 ryttere og 2 til at køre følgebil. 

Der var afgang fra Politigården onsdag den 1. august kl. 1300 i bus fra vores sponsor Lyngby Turistfart, der havde stillet en VIP bus med cykeltrailer til rådighed for turen.
I Viborg skulle vi overnatte på Viborg Idrætshøjskole smukt beliggende med kig til Viborg Domkirke, hvor vi skulle starte på pladsen foran domkirken dagen efter. Vi blev indlogeret på 2-mands værelser og fik et solidt aftensmåltid med efterfølgende kaffe og kage.

Efter et solidt morgenbord blev det taget gruppefoto, hvorefter vi begyndte at rulle mod domkirke pladsen for start. Vi havde forskellige starttider, alt efter ønsket gennemsnitsfart. Hvis man ville have fornøjelsen af Kiddesvej, så skulle man være der inden kl. 15:15, idet indkørsel ellers ville blive nægtet.

Efter planen skulle alle starte i grupper på ca. 50 ryttere, men enkelte grupper blev betydeligt større, og vi med start kl. 0930 startede i en gruppe på små 100 ryttere. Der blev virkeligt lagt fra land, og vi ramte hurtigt Dollerup Bakker, hvor man igen kunne smage morgenmaden.

Gruppen blev her splittet i flere mindre grupper. De forreste fortsatte med 40 km/t sydpå, og så måtte den enkelte selv afgøre, om man kunne holde til denne fart hele vejen, eller om man skulle finde en gruppe, der passede bedre.

Vejret var flot med sol og let vind fra vest/nordvest så der var side-medvind om formiddagen, senere ændrede vindretningen sig til sydvest, og der kom strækninger med modvind. Temperaturen steg og de sidste par timer med over 30 grader.

Kongeetapen starter rigtigt, når man kommer ind i Grejsdalen, selvom der på et skilt står 8 km til Vejle, så er der stadig over 30 km til mål. Løbsdirektør Jesper Worre havde fundet alle de skrappe stigninger nord for Vejle, og det gik op og ned hele tiden. Den værste stigning af alle er Gammel Kongevej/Christian Winthers Vej, der er både længere og stejlere end Kiddesvej.

Alle kom godt i mål og fik fortjent en medalje efter målgang. Mange var meget trætte – varmen med et pænt stykke over 30 grader havde været hård, og måske for lidt væske. Enkelte udbrød: aldrig mere, men efter at væskebalancen var kommet op, så steg humøret igen.

I år var Kiddesvej og målområdet atter fyldt af tusindvis af tilskuere, der klappede alle op, også dem, der måtte af og gå.

Arrangørerne havde ikke været heldige med deres depoter i år. Depot 2 havde hverken vand eller spiseligt, da de sene startende rytterne kom hertil, hvilket betød at flere måtte på tankstationer for at få vand og mad. Det er ikke i orden. DCU har efterfølgende erkendt, at det ikke var OK, og som kompensation er alle inviteret med gratis til Kongeetapen 2019.

Efter målgang var det tid til at få depoterne fyldt op, hvorefter vi så profferne udfolde sig på rundstrækningen og 4 gange op ad Kiddesvej. Vinder blev den tredobbelte cross-verdensmester Wout van Aert, Belgien, der igen kan ses i Danmark ved Cross VM i Bogense til vinter.

Herefter kørte vi mod København, hvortil vi ankom ved 21-tiden.

Tak for en god tur og håber vi ses til næste år. Det forlyder, at løbsdirektøren gerne vil rykke PostNord Danmark Rundt til medio august.


 

 

Belgien Tour 2018

Micael Becker op ad Paterberg

Opdateret 23. juli 2018

Tekst og foto: Micael Becker, Cykelafdelingen

Vi var to modne gutter Jan Høegh og Micael Becker fra den danske veteran klasse (H70 og H60), der havde fået den ide at prøve at køre 3 løb i Belgien i Pinsen.

Vi havde valgt at køre i West Vlanderen i byerne Lo-Reninge, Zotegem og Langemark-Poelkapelle.

Bilen blev pakket, og vi kørte de 1000 km. gennem Tyskland, Holland og Belgien ved hjælp af GPS til Achterstraat 27 i Waregem, hvor vi havde vores base under opholdet, idet det lå centralt til alle løbene.

Strukturen i belgisk veterancykling er en del anderledes i forhold til dansk veterancykling.

I Belgien er der en masse forbund, der afholder løb. Vi skulle køre under forbundene OVWF (Onnafhankelijke Vlaamse Wieler Federatie) og Vwfkoers (Vrije Wieleramateur Federatie).
Løbene udbydes i et samarbejde med en promotor og så byen, der afholder løbet. Som deltager behøver man ikke at være tilknyttet en klub, men man skal have licens. Aldersklasserne minder om den danske.

Tilmelding til løbet sker på dagen og typisk på en lokal cafe/værtshus, og det koster 11 euro at deltage. Til vinderen er der blomster og pengepræmie og pengepræmier (ikke store beløb, men nok til et besøg i baren) til de 10 første.

Præmieoverrækkelse bliver foretaget umiddelbart efter løbet på målstregen. Løbene afholdes på helt lukkede ruter på 5 til 7 km, og der køres 10 til 12 omgange, og der startes ud med en ”død” omgang.

Vi ankom til vores opholdssted uden for Waregem tidlig fredag morgen, et hyggeligt lille landsted med langt til naboerne. Vi fik spist morgenmad, pakket ud, købt ind og hvilet lidt, inden vi ved 13-tiden var klar til at komme ud at rulle lidt. Vi kørte mod Kluisberg og ind på Ronde Vlanderen ruten.

Planen var egentlig at køre Paterberg og Oude Kwaremont, men vi nøjedes dog med Paterberg fra den såkaldte beton- og brostensvej side. Inde på brostenene dukkede der pludselig 2 belgiere op, og de syntes, at der skulle køres race op ad Paterberg, og de opdagede, at også danske veteraner kunne køre opad på brosten.
Vi kørte mod Oudenaarde, hvor vi vil besøge Ronde Vlanderen museet, men det opgav vi og kørte hjem, spiste og faldt hurtigt i søvn.

Næste dag løb i Lo-Reninge, 12 omgange á 4,1 km, i alt 49,2 km. En flad teknisk rute med småveje udenfor byen og med brostensopløb inde i byen. Løbet startede med en ”død” omgang, men derefter blev det hårdt med brosten, sidevind og angrebslystne belgiere. Feltet knækkede da også mod slutningen, men alligevel var det en større gruppe der kom ind på opløbet.

Selvom jeg kom først ind på brostenene, blev jeg oversprintet af flere belgiere, der er dygtige til det, ligesom jeg mangler noget erfaring med brostenene. Jan kom ind med gruppe 2. Vi var tilfredse i et hårdt kørt løb.
Vi fik følgende placeringer, Micael nr. 6 i C-klassen 62 – 66 og Jan nr. 2 i C + 63 -. På vejen hjem besøgte vi en engelsk mindepark for faldne soldater i 1. verdenskrig.

Løb i Zottegem, 9 omgange á 6 km, i alt 54 km. Vejret var med solskin og let vind, og ruten en kuperet byrute med en 14 % bakke og med en let stigende lang bred opløb. En super rute. Løbet var under forbundet Vwfkoers, og vi havde samkørsel med E-klassen. Samlet set var det vores bedste løb.

I dette løb var vi udsat for et såkaldt ”belgiertrick”, som Brian Holm kalder det. Den ”døde” omgang var åbenbart genoplivet, idet førerbilen kørte så stærkt væk med 6 mand på smækken, at de efter første omgang allerede havde 1 minuts forspring, og vi så dem aldrig igen.

Belgierne kiggede på os og mente, at vi måtte lukke hullet, hvilket vi ikke ville. Da belgierne opdagede, at vi ikke ville være trækdyr, begyndte de at stikke på den belgiske facon: ”all out” i 20 – 30 sek., kigge bagud, tage luft ind og vente på den næste for derefter at blive hentet hjem igen.
Efterhånden ebbede angrebene ud, og 14 % bakken tærede åbenbart på deres kræfter.

Da der manglede 3 omgange rykkede jeg på bakken, og på toppen var der hul. Jan kom kort efter op, og senere kom yderligere 2 belgier op, blandt andet den belgiske mester.

Nu kunne de pludselig godt køre rulleskift, indtil vi nåede ud på sidste omgang, så ville de kun sidde på hjul. Vi blev enige om, at så fører vi, selvom det koster, men vi ville ikke have hovedfeltet op.
Med 250 m til stregen kom den belgiske mester susende uden om os, og kort efter den anden belgier, men jeg fangede hans hjul og kørte let forbi ham kort før stregen.

Et rigtigt godt løb trods ”belgiertricket”, og vi fik ros fra belgierne efter løbet. De var så imponeret af Jans kørsel, at løbsudvalget tildelte ham en ekstra pengepræmie.

Resultat blev F-klassen Micael nr. 7 og Jan nr. 9. Jans pengepræmie blev hurtigt omsat til godt belgisk øl. Vi kørte hjem over Geeradsberg og op ad Kapelmuur - dog i bil.

Løb i Langemark-Poelkapelle, 10 omgange á 5,3 km, i alt 53 km. En hurtig teknisk, flad rute med et langt bredt opløb. Vejret igen med solskin og let vind.

Igen blev der lagt hårdt ud, men det virkede som om, at mange kun var interesseret i at holde sammen på feltet.

Jeg prøvede flere gange at køre væk uden held. Den ene gang kom jeg af sted med den belgiske mester, men der var ikke bund i hans føringer, og til sidst slog han ud.
Pludselig var to mand kørt væk, og det så farligt ud, men så blev jagten sat ind på de to, og temposkiftet splittede feltet totalt, men jeg kom lige med.
Efter en lang og hidsig jagt blev de to hentet, og straks blev der bred front, og det hele blev samlet igen.
Løbet skulle nu afgøres i en sprint, og jeg satte mig på den belgiske mester, men da vi kørte over en bump, knækkede min sadel, og så var det løb kørt.
Vinder blev den belgiske mester. Resultat Micael i C-klasen nr. 12 og Jan i C+ nr. 3.

Efter lidt frokost var det tid til at vende snuden mod Danmark. Vi fik sagt farvel og til vores nye venner med et forhåbentlig gensyn.

Det har været en sjov og behagelig oplevelse.


 

 

Cykelafdelingens årsberetning for året 2017

På træningslejr i Calpe i Spanien

Opdateret 10. januar 2018

Af Johannes Risbjerg, formand

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Johannes Risbjerg
Næstformand, Frank Reuter (tøj)
Kasserer, Erik Hald
Sekretær, Sten Ryborg             
Bestyrelsesmedlem, Ken G. Hansen (licens)
Bestyrelsesmedlem, Peder Ladefoged (motion)
Bestyrelsesmedlem, Dorte Schulz     
Bestyrelsesmedlem, Torben Nielsen                                      

Regnskabskontrollanter, Gert Lohmann og Erik Sundal
Regnskabskontrollant suppleant Jan Schack Andersen

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 2. marts 2017, og der var fremmødt 30 medlemmer.

Bestyrelsen
Bestyrelsen har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og bestyrelsen har haft et meget godt samarbejde og er meget velfungerende.

Organisatorisk
Organisatorisk er Cykelafdelingen en afdeling under Politiets Idrætsforening, København. Vi er derudover medlem af Dansk Cykelunion (DCU) og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI).

Vi er en eliteklub under DCU, distrikt Sjælland. Afdelingen har knap 200 medlemmer.

DCU licensløb
Vores obligatoriske licensløb DeFeet løbet blev afholdt torsdag den 25. maj 2017 på en rundstrækning ved Lejre. Vi kørte for alle klasser minus børne- og ungdomsklasserne, idet der var Tour de Himmelfart i Jylland for disse klasser.

Mange af klubbens medlemmer mødte op som hjælpere, og sammen fik vi afholdt et godt arrangement. Efterfølgende fik vi også ros af løbskommissærerne og deltagerne for et godt tilrettelagt og gennemført arrangement.

Løbet indgik samtidig som første afdeling i ”Riders Cup Cph”, der afvikledes over 4 dage i Kristi Himmelfartsferien i samarbejde på klubberne ABC og Ordrup CC.

I samarbejde med disse klubber havde vi en enkeltstart på FSN Værløse fredag den 26. maj 2017.

Heino Cup
Årets Heino Cup havde følgende afdelinger:

1. Afdeling blev afholdt som enkeltstart (prolog) tirsdag den 2. maj 201, FSN Værløse.
2. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 30. maj 2017, Fløng.
3. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 20. juni 2017, Elverdammen.
4. Afdeling blev afholdt som linjeløb onsdag den 16. august 2017, ADA-bakken.
5. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 05. september 2017, Birkerød.

Generelt er afholdelsen af løbene gået godt. Igen i år havde vi racemarchalls med for at højne sikkerheden. Uagtet dette havde vi et grimt uheld i 2. afdeling, idet en bilist kørte ud fra et grundstykke og direkte ud i A-feltet og ramte en rytter.

Vi måtte stoppe løbet – dels på grund af at felterne ikke kunne passere uheldsstedet, men også af hensyn til den tilskadekomne rytter.
Efterfølgende viste det sig, at rytteren slap nådigt og kunne udskrives fra skadestuen efter behandling.

Vi har set masser af godt cykelløb, og rytterne har generelt været meget tilfredse. Igen i år har vi haft færre af vores egne ryttere med, og det tilskriver vi arbejdssituationen i politiet generelt.

I den samlede stilling fik cykelafdelingen Jørgen Arnth Nielsen på skamlen i B-klassen som nr. 3.

Klubmesterskab

Samtidig med sidste afdeling af Heino Cup kørte vi om klubmesterskabet.

Årets klubmestre blev:
Elite:
A: Ken G. Hansen
B: Jørgen Arnth Nielsen
C-motion: Mogens Vedel Pedersen.

Efter løbet var Cykelafdelingen vært med pølser ad libitum.

Danske Politimesterskaber i Cykling

De danske politimesterskaber i cykling afholdt af Rigspolitiet på vejene omkring Smørum. Det var et utroligt godt arrangement med stor vægt på sikkerheden m.m.

Flere ryttere fra Cykelafdelingen deltog, og som vanligt kom flere på skamlen.

Enkeltstart

Klasse 3 (H 50) 
nr. 2, Frank Reuter
nr. 3, Jørgen Arnth Nielsen
Klasse 4 (H 60) nr. 2, Johannes Risbjerg

Linjeløb

Klasse 3(H 50) nr. 1, Frank Reuter
Klasse 4 (H 60)
nr. 1, Johannes RisbjerG
nr. 3, Richard Hjortebjerg
Motionsklasse nr. 1, Micael Becker

Tour Parkinson Danmark

Cykelafdelingen havde igen i år lovet at hjælpe med at assistere ved Tour Parkinson Danmark 2017 i dagene 19. – 21. maj 2017 dels med ruteplanlægningen og dels med rollen som holdkaptajner. Etapeløbets 3 etaper bestod af:

Etape 1: Middelfart, Vejle, Horsens, Hou, færgen til Samsø og til Koldby Kås. Ca. 108 km.

Etape 2: Koldby Kås, færgen til Kalundborg, Tølløse, Roskilde, Charlottenlund. Ca. 120 km.

Etape 3: Charlottenlund til Christiansborg.  Ca. 27 km.

Der var ca. 75 deltagere, som selv kunne vælge at køre i 3 forskellige grupper. En gruppe med ca. 15 km/t i snit, en gruppe med ca. 20 km/t i snit og en gruppe med ca. 25 km/t i snit.

Undervejs på etaperne havde deltagerne mulighed for at stå af og blive transporteret videre med bus.

Følgende ryttere deltog som holdkaptajner: Steen Ryborg, Bjarne Wermuth, Poul E. Hansen og Johannes Risbjerg.

Licensrytterne

Vi har haft 12 licensryttere i 2017 mod 21 i 2016.
Resultatmæssigt er det gået rigtig godt med:

1.
pladser, 9
2. pladser, 20
3. pladser, 13

og i alt har rytterne kørt 670 point ind.

DM for veteraner
DM for veteraner enkeltstart blev afholdt af Nakskov.

H 60 nr. 3, Torben Nielsen              

Sjællandsmesterskaber
Linjeløb
H 70 nr. 2, Preben Dalsgaard Hansen

Banen
Vi har flere ryttere, der kører på banen og deltager i de afholdte stævner.

Motion
Motionsrytterne har deltaget i en række løb, og der var flest deltagere til Skjoldenæsholmløbet.

Motionsafdelingen arrangerede en bustur til Kongeetapen i Jylland, hvor ruten i år gik fra Otterup til Vejle. Vi var ca. 25 ryttere afsted og havde en rigtig god tur, og næsten alle gennemførte det hårde løb med afslutning op ad Kiddesvej i Vejle.

Vi var lidt uheldige med vejret, idet det nærmest gav skybrud i Vejle. De første ryttere nåede til mål i Vejle i tørvejr, medens andre blev drivvåde på de sidste kilometre.
Normalt ser vi afslutningen af de professionelles løb, men på grund af uvejret, valgte vi at køre hjem i år.

Træningslejr
I samarbejde med ABC afholder Cykelafdelingen hvert år en 9-dages træningslejr i Calpe, Spanien i marts måned til meget rimelige penge.

Der var 12 ryttere fra klubben, der deltog.

Sponsorer
Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer Frederiksberg El, Heino Cykler, DeFeet og Lyngby Turistfart.

Kontakt til Cykelafdelingen
Hvis du vil vide mere om Cykelafdelingen, så gå ind på vores hjemmeside www.picykel.dk eller på Facebook. Du kan også kontakte bestyrelsen.


 

 

Cykelafdelingens årsberetning for året 2016

Afdelingsformand, Johannes Risbjerg

Opdateret 12. januar 2017

Af Johannes Risbjerg,
Formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:
Formand, Johannes Risbjerg
Næstformand, Frank Reuter (tøj)
Kasserer, Erik Hald
Sekretær, Sten Ryborg                   
Bestyrelsesmedlem, Ken G. Hansen (licens)
Bestyrelsesmedlem, Peder Ladefoged (motion)
Bestyrelsesmedlem, Kasper Schrøder (MTB)
Bestyrelsesmedlem, Annette Christensen
Bestyrelsesmedlem, Torben Nielsen

Regnskabskontrollanter, Poul E. Hansen og Morten Peters
Regnskabskontrollant suppleant, Erik Sundal

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 2. marts 2016, og der var fremmødt 35 medlemmer.

Bestyrelsen
Bestyrelsen har holdt 7 bestyrelsesmøder i løbet af året, og bestyrelsen har haft et meget godt samarbejde og er meget velfungerende.

Organisatorisk
Organisatorisk er Cykelafdelingen en afdeling under Politiets Idrætsforening, København.
Vi er derudover medlem af Dansk Cykelunion (DCU) og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI).

Vi er en eliteklub under DCU. Afdelingen har godt 200 medlemmer.

DCU licensløb
Vores obligatoriske licensløb DeFeet løbet blev afholdt lørdag den 27. august 2016 på en rundstrækning ved Lejre. Vi kørte for alle klasser minus børne- og ungdomsklasserne, idet der var DM i Jylland for disse klasser.
Mange af klubbens medlemmer mødte op som hjælpere, og sammen fik vi afholdt et godt arrangement. Efterfølgende fik vi også ros af løbskommissærerne og deltagerne for et godt tilrettelagt og gennemført arrangement.

Heino Cup
Årets Heino Cup havde følgende afdelinger:

 

 1. Afdeling blev afholdt som enkeltstart (prolog) tirsdag den 26. april 2016, Ballerup.
 2. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 24. maj 2016, Fløng.
 3. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 21. juni 2016, Elverdammen.
 4. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 16. august 2016, Fredtofte.
 5. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 06. september 2016, Birkerød.

Generelt er afholdelsen af løbene gået godt. I år prøvede vi for yderligere at øge sikkerheden med racemarshalls således, at der kørte en racemarchall med hvert felt. Rytterne har rost dette initiativ. Vi har set masser af godt cykelløb, og rytterne har generelt været meget tilfredse.

På grund af arbejdssituationen i politiet generelt, har flere af vores ryttere været forhindret i at deltage i alle afdelinger, hvilket har gjort, at vi ikke har haft så mange på skamlen som normalt.

Et nyt tiltag i år var, at der blev uddelt lyserøde førertrøjer til de førende ryttere i de enkelte klasser. Trøjerne blev sponseret af Lyngby Turistfart.

I den samlede stilling fik cykelafdelingen følgende ryttere på skamlen.

I A blev Frank Reuter nr. 3
I C Motion blev Lars Karlsen nr. 2 og Claus Østergaard nr. 3.

Klubmesterskab
Samtidig med sidste afdeling af Heino Cup kørte vi om klubmesterskabet.

Årets klubmestre blev:

Elite: Dan Wassmann
A: Morten Aslak
B: Christian Berg Andersen
C: motion: Morten Rust.

Efter løbet var Cykelafdelingen vært med pølser ad libitum.

Danske Politimesterskaber i Cykling
Ved de danske politimesterskaber i cykling afholdt af Odense Pi deltog flere ryttere fra Cykelafdelingen, og som vanligt kom flere på skamlen.
I programmet stod at enkeltstartsruten var forholdsvis flad – det tror jeg ikke, at rytterne var enige i, men i øvrigt en god rute.

Linjeløbsruten var en meget god og alsidig rute på en rundstrækning på små veje, hvor det gik op og ned hele tiden, men også med en del sidevind, så rytterne kom hjem i små grupper.

Enkeltstart
Mesterskabsklassen nr. 3 Jakob Hoffmann
Klasse 3 (H 50) nr. 2 Gert Caspersen
Klasse 4 (H 60) nr. 1 Ken G. Hansen
                       nr 2 Johannes Risbjerg

 Linjeløb
Klasse 2 (H 40)  nr. 1 Peter Saaby Hansen
                        nr. 2 Reino Andersen

Klasse 4 (H 60) nr. 1 Ken G Hansen
                       nr. 2 Johannes Risbjerg

Tour Parkinson Danmark
Cykelafdelingen havde lovet at hjælpe igen i år med at assistere ved Tour Parkinson Danmark 2016 i dagene 26. – 28. maj 2016 dels med ruteplanlængen og dels med rollen som holdkaptajner. Etapeløbets 3 etaper bestod af:

Etape 1: 2 sløjfer med udgangspunkt i Middelfart med blandt andet en bakkespurt op ad Munkebjergbakken.

Etape 2: Næstved til Frederiksdal.

Etape 3: Frederiksdal til Christiansborg.  

Følgende ryttere deltog som holdkaptajner: Steen Ryborg, Bjarne Wermuth, Emil Furbo, Poul E. Hansen, Henrik Loose og Johannes Risbjerg.

Licensrytterne
Vi har haft 21 licensryttere i 2016. Resultatmæssigt er det gået rigtig god med:

 1. pladser 25
 2. pladser 13
 3. pladser 18

og i alt har rytterne kørt 442 point ind.

DM for veteraner
DM for veteraner blev afholdt af Haderslev.

Linjeløb, klasse H 70 nr. 3 Jan Høeg.

Sjællandsmesterskaber
Enkeltstart

H 70 nr. 2 Preben Dalsgaard Hansen.
H 60 nr. 1 Johannes Risbjerg

Linjeløb
H 70 nr. 3 Preben Dalsgaard Hansen
H 60 nr. 1 Ken G. Hansen
        nr. 2 Jan Høeg
C      nr. 2 Martin Klitmose Hansen

Parløb
H 60 nr. 1 Johannes Risbjerg
        nr. 2 John Busk

Banen
Vi har flere ryttere, der kører på banen og deltager i de afholdte stævner.

VM på Bane for masters
Gert Caspersen deltog ved VM i Manchester og vandt 1 medalje.

Holdforfølgelsesløb, klasse + 45 nr. 3 og dermed bronzemedalje.
Tillykke med det flotte resultat.

DM på bane
Resultater fra banen:

H 60 Omnium nr. 1   Ken G.Hansen

Motion
Motionsrytterne har kørt en række løb, og der var flest deltagere til Skjoldenæsholmløbet, men også i en række andre løb har vi haft ryttere med.

Motionsafdelingen arrangerede også en bustur til Kongeetapen i Jylland, hvor ruten i år gik fra Aabenraa til Vejle.
Vi var ca. 25 ryttere afsted og havde en rigtig god tur, og næsten alle gennemførte det hårde løb med afslutning op ad Kiddesvej i Vejle.
Vi havde håbet på lidt flere ryttere, men da løbet lå i sommerferien måtte flere melde fra for at holde ferie med familien.
Til næste år ligger løbet i september, så håber vi, at bussen blive fyldt.

MTB
Mountainbikerytterne har deltaget i Slush cup. Også i 2016/2017 er der et hold med.

Træningslejr
I samarbejde med ABC afholder Cykelafdelingen hvert år en 9-dages træningslejr i Calpe, Spanien i marts måned til meget rimelige penge. Der var 12 ryttere fra klubben, der deltog.

Sponsorer
Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer Frederiksberg El, Heino Cykler, DeFeet og Lyngby Turistfart.

Kontakt til Cykelafdelingen
Hvis du vil vide mere om Cykelafdelingen, så gå ind på vores hjemmeside www.picykel.dk eller på Facebook. Du kan også kontakte bestyrelsen.


 

 

Cykelafdelingens årsberetning for året 2015

Formand, Johannes Risbjerg

Opdateret 18. januar 2016

Af: Johannes Risbjerg, afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Johannes Risbjerg
Næstformand, Frank Reuter
Kasserer, Erik Hald
Sekretær, Sten Ryborg
Bestyrelsesmedlem, Ken G. Hansen
Bestyrelsesmedlem, Peder Ladefoged
Bestyrelsesmedlem, Kasper Schrøder
Bestyrelsesmedlem, Annette Christensen

Regnskabskontrollanter, Poul E. Hansen og Morten Peters
Regnskabskontrollant suppleant, Erik Sundal

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 13. april 2015, og der var fremmødt 48 medlemmer.

Vores tidligere formand Jan Schack Andersen valgte ikke at genopstille, hvorfor Johannes Risbjerg blev valgt til ny formand.

På mødet var der ingen, der ønskede at lade sig vælge til den sidste plads i bestyrelsen. Men fra juni 2015 har Torben Nielsen deltaget i bestyrelsesarbejdet uden at være valgt.

Bestyrelsen:
Bestyrelsen har holdt 8 bestyrelsesmøder i løbet af året, og bestyrelsen har haft et meget godt samarbejde og er velfungerende.

Organisatorisk:
Der er sket meget på det organisatoriske. Overordnet er idrætten delt op i elitedelen i DIF og breddedelen i DGI.

Begge organisationer har været meget aktive for at få cykelrytterne ind under deres vinger, idet begge organisationer siger, at der er mange cykelklubber og cykelryttere, der ikke er organiseret.

I sidste ende gælder det om at få fat i disse, fordi tipsmidlerne fordeles efter antal medlemmer, så jo flere medlemmer jo flere penge.

Dansk Cykel Union har som følge heraf fået nye motionsklubber ind under deres vinger og har vedtaget, at klubberne deles ind i 3 kategorier:

1) Eliteklub

2) Sportsklub

3) Basisklub

Cykelafdelingen er blevet klassificeret som Eliteklub på grund af vores antal af licensryttere. Det betyder, at vi er forpligtiget til at afholde et licensløb for alle klasser. Vores ryttere får også adgang til at deltage i alle løb.

På grund af de mange cykelryttere på vejene er der kommet meget fokus på området, især inden for det sikkerhedsmæssige, men også for genen for de omkringboende.

Det betyder, at ud over politiets tilladelse til afholdelse af cykelløb, skal kommunerne også give tilladelse til anvendelse af veje og gader.

Flere kommuner omkring Storkøbenhavn giver afslag, idet borgerne føler sig generet af, at der er så mange arrangementer hvert år.

Der er også kommet meget fokus på motionsløb, idet her skal rytterne som udgangspunkt følge færdselslovens bestemmelser, eksempelvis køre på cykelsti, ikke køre over for rødt. Det har vist sig, at rytterne ikke følger bestemmelserne, ligesom der har været flere alvorlige uheld.

Det kommer til at betyde, at hvis rytterne vil køre race, så skal de ikke køre motionsløb.

Derfor arbejder DCU på, at I forbindelse med licensløb skal der også være et motionsrace, så motionister, der ikke ønsker at tegne licens, men vil køre om at komme først oven, linjen har den mulighed.

DCU licensløb:
Vores obligatoriske licensløb DeFeet løbet blev afholdt søndag den 30. august 2015 på en rundstrækning ved Lejre. Vi kørte for alle klasser minus børne- og ungdomsklasserne, idet der var DM i Jylland for disse klasser.

Mange af klubbens medlemmer mødte op som hjælpere, og sammen fik vi afholdt et godt arrangement. Efterfølgende fik vi også ros af løbskommissærerne og deltagerne for et godt tilrettelagt og gennemført arrangement.

Heino Cup:
Årets Heino Cup var en jubilæumsudgave, idet det var 20. gang, at vi afholdte Heino Cup. Inden løbet gik i gang måtte vi lukke for tilmelding, idet vi havde besluttet, at vi ikke kunne håndtere mere end 200 ryttere.

1. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 28. april 2015 ved Fløng.

2. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 19. maj 2015 ved Gundsømagle.

3. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 16. juni 2015 ved Elverdammen.

4. Afdeling blev afholdt som enkeltstart tirsdag den 18. august 2015 ved Roskilde

5. Afdeling blev afholdt som linjeløb tirsdag den 08. september 2015 ved Birkerød.

Generelt er afholdelsen af løbene gået godt. Vi har set masser af godt cykelløb, og rytterne har generelt været meget tilfredse. Vi har haft et par uheld på grund af rytters kørefejl.

I den samlede stilling fik cykelafdelingen også flere ryttere på skamlen.

I Eliteklassen blev Martin Klitmose Hansen nr. 3

I B blev Morten Aslak nr. 2 og Reino Andersen nr. 3.

I C-Motion blev Morten Nebelong nr. 2.

Klubmesterskab:
Samtidig med sidste afdeling af Heino Cup kørte vi om klubmesterskabet.

Årets klubmestre blev:

Elite: Martin Klitmose Hansen

A: Lennert Nielsen

B: Reino Andersen

C-motion: Morten Rust.

Efter løbet var Cykelafdelingen vært med pølser ad libitum.

Danske Politimesterskaber i Cykling:
Ved de danske politimesterskaber i cykling afholdt af Roskilde PI deltog flere ryttere fra Cykelafdelingen, og som vanligt kom flere på skamlen.

I linjeløbet havde vi flere ryttere, der var uheldige med punkteringer på grund af det våde vejr.

Enkeltstart:
Mesterskabsklassen - nr. 2 - Martin Klitmose Hansen

Klasse 1 - nr. 3 - Jacob Hansen

Klasse 2 (H 40) - nr. 2 - Reino Andersen

Klasse 3 (H 50) - nr. 2 - Gert Caspersen

Klasse 4 (H 60) - nr. 1 - Johannes Risbjerg - nr. 2 - Ken G. Hansen

Linjeløb:
Mesterskabsklassen - nr. 2 - Mike Christensen

Klasse 2 (H 40) - nr. 2 - Reino Andersen

Klasse 4 (H 60) - nr. 1 - Ken G Hansen - nr. 2 - Johannes Risbjerg

Danish Police Tour 2015:
Cykelafdelingen havde 35 ryttere med i etapeløbet Danish Police Tour 2015, der bestod af 7 etaper over 5 dage og med transportstrækninger blev det næsten 1000 km.

Vi var utrolig heldige med vejret, idet solen og varmen endelig kom i denne uge. Så alle var glade, da løbet sluttede i Lyngby.

Af resultater kan nævnes:

Holdkonkurrence nr. 1 PI. København, Team Stor Klinge (Martin Klitmose Hansen, Carsten Glud, Jesper Høj Hansen og Mike Christensen).

Individuelt nr. 1 Martin Klitmose Hansen.

Individuelt nr. 2 Mike Christensen.

Tour Parkinson Danmark

Cykelafdelingen blev kontaktet af Bike4Cure, der arrangerede Tour Parkinson Danmark 2015 den 28. – 30. maj 2015 et etapecykelløb fra Middelfart, via Nyborg, Næstved, Frederiksdal til Christiansborg.

Bike4Cure ville gerne have hjælp til arrangementet med nogle ryttere, der fungerede som holdkaptajner. Cykelafdelingen stillede med 5 ryttere, der havde ansvaret for de enkelte felter under løbet.

Formålet med etapeløbet var at skaffe opmærksomhed for parkinson sygdommen, og dels at samle penge ind til forskning i sygdommen: Har motion – her cykelmotion – nogen indflydelse på sygdommen.

Licensrytterne:
Vi har haft 16 licensryttere i 2015, og de har kørt en række førstepladser hjem. Det er især H 60 rytterne, der har haft mange sejre.

Gran Fondo:
Vi havde flere ryttere, der stillede op i kvalifikationsløbet til VM for masters i både enkeltstart og linjeløb, og vi fik 2 sejre.

Klasse H 60 – 65 nr. 1 Ken G Hansen

Klasse H 65 – 70 nr. 1 Jan Høgh

Flere ryttere kvalificerede sig til VM, der senere blev afholdt i Hobro og Aalborg. Der deltog ca. 2200 ryttere fra 48 lande. Alle verdensdele var repræsenteret.

2 ryttere deltog og lavede flotte resultater i de stærkt internationale besatte felter.

DM for veteraner:
DM for veteraner blev afholdt af Randers.

Linjeløb, klasse H 60, nr. 2 Ken G Hansen

Banen:
Vi har flere ryttere, der kører på banen og deltager i de afholdte stævner.

VM på Bane for masters:
Preben Dalsgaard Hansen deltog ved VM i Manchester og vandt 2 medaljer.

Holdsprint, klasse + 65 nr. 2 og dermed sølvmedalje

Holdforfølgelsesløb, klasse + 65 nr. nr. 3 og dermed bronzemedalje.

Tillykke med de flotte resultater.

DM på bane:
Ken G Hansen har deltaget i DM på bane og fik følgende flotte resultater.

500 m på tid, klasse H 60 nr. 1 Ken G Hansen.

Pointløb, klasse H 60 nr. 2 Ken G Hansen.

Motion:
Motionsrytterne har kørt en række løb, og de fleste deltagere var der til Skjoldnæsholmløbet og Sjælsø Rundt, men også en række andre løb har vi haft ryttere med.

MTB:
Mountainbikerytterne har deltaget i Slush cup. Også i 2015/2016 er der et hold med.

Træningslejr:
I samarbejde med ABC afholder Cykelafdelingen hvert år en 9-dages træningslejr i Spanien i marts måned til meget rimelige penge.

Kontakt til Cykelafdelingen:

Hvis du vil vide mere om Cykelafdelingen, så gå ind på vores hjemmeside www.picykel.dk eller på Facebook.

Du kan også kontakte bestyrelsen.