Igen stor succes på Støtteforeningens årlige bankospil

Bowlingafdelingens mange fremmødte tog godt for sig af gevinsterne

Opdateret 17. oktober 2017

  • Eva Vinther glæder sig over at have vundet en købmandskurv

  • Annie Voigts får overrakt sin købmandskurv af foreningens sekretær. Anders Norup

Jørn Lind ser godt tilfreds ud med at have vundet hovedgevinsten, der her overrækkes af foreningens næstformand, Vilhelm Jensen

Tekst: Mogens Voigts
Foto: Christine Bertelsen og Mogens Voigts

Torsdag den 12. oktober havde Støtteforeningen indbudt til foreningens årlige bankospil, og 86 medlemmer med pårørende havde taget imod indbydelsen, lidt mindre end de 101 der havde tilmeldt sig, men et voldsomt regnvejr kort før bankospillet havde nok været årsag til, at ”nogen” blev hjemme.

Foreningens nye formand, Mogens Voigts bød velkommen og forklarede om reglerne for bankospillet med tilhørende sidespil, og så var man ellers klar til at begynde i Station Bellahøjs kantine, som vi er så heldige fortsat at kunne få lov til at låne.
Tak for det Station Bellahøj.

Der var igen i år fantastisk flotte præmier, gavekort til Netto, Bilka og Føtex på hele pladen, og lodtrækningspræmier på indgangsbilletten med gavekort til MATAS på helt op til 1000 kr., og afsluttende med 3 ekstra spil hvor man spillede om 2 stk. købmandskurve til en værdi af 750 kr. udsat af FL-reklame, dem der trykker POLITIIDRÆT i samarbejde med DPIF og endelig en købmandskurv til en værdi af 1000 kr. udsat af PI-København.

Stor tak til sponsorerne.

Alle de flotte præmier blev fordelt på de mange borde, nogle borde mente måske, at de ikke fik deres del af præmierne, men alt i alt igen en god oplevelse, både for gæsterne, men også for dem der står for arrangementet og har lagt mange kræfter og tid i, at bankospillet bliver noget, man ser frem til igen til næste år.

Tak for deltagelsen og på gensyn.


 

Støtteforeningens formål

Opdateret 3. august 2017

Støtteforeningens formål:

Støtteforeningen - PI-Københavns Venner er stiftet den 18. marts 1991 med det formål, at yde økonomisk støtte til Politiets Idrætsforening - København, herunder afdelinger, stationer og enkeltpersoner.

Alle, der ønsker at støtte politiidrætten i PI-København, kan optages som medlem, hvilket kan ske på tlf. 3521 9270 eller via e-mail: pi-kbh@politiidraet.dk

Støtteforeningen har pr. 29. august 2016 - 455 medlemmer og der er plads til mange flere til gavn for politiidrætten i København.

Det månedlige kontingent er på kr. 10,-

Læs meget mere om Støtteforeningen på foreningens hjemmeside: www.pi-venner.dk