Bankospillet 2018

Opdateret 12. oktober 2018

Takst og foto: Mogens Voigts, formand for Støtteforeningen

Torsdag den 11. oktober 2018 var det tid til afviklingen af Støtteforeninens årlige bankospil, og igen med stor opbakning fra medlemmerne og deres pårørende.

Hele 107 deltagere var klar til at håbe på, at de havde valgt de rigtige plader og var heldige at vinde nogle af de mange flotte præmier.

 Der var fin stemning under spillet og præmierne blev nogenlunde ligelidt fordelt, nogen mener sikkert noget andet, så alt i alt igen en fin aften, hvor bestyrelsen i Støtteforeningen med hjælpere, havde lagt mange kræfter i, at alle skulle gå glade og tilfredse hjem, og forhåbentlig komme igen til næste år.

Tak til deltagerne, og tak til sponsorerne for de mange fine præmier.


 

Støtteforeningens formål

Opdateret 31. januar 2019  

Støtteforeningens formål:

Støtteforeningen - PI-Københavns Venner er stiftet den 18. marts 1991 med det formål, at yde økonomisk støtte til Politiets Idrætsforening - København, herunder afdelinger, stationer og enkeltpersoner.

Alle, der ønsker at støtte politiidrætten i PI-København, kan optages som medlem, hvilket kan ske på tlf. 3521 9270 eller via e-mail: pi-kbh@politiidraet.dk

Støtteforeningen har pr. 26. november 2018 - 419 medlemmer og der er plads til mange flere til gavn for politiidrætten i København.

Det månedlige kontingent er på kr. 10,-

Læs meget mere om Støtteforeningen på foreningens hjemmeside: www.pi-venner.dk