Aflysning af alle idrætsarrangementer i Politi Idræts regi

Optateret 18. august 2020

Som planlagt blev der fra myndighedernes side meldt ud om genåbningen af fase 4 efter forhandlinger i Folketinget i den forgangne weekend. Desværre blev der ikke åbnet i det omfang, mange havde håbet på, bl.a. bibeholdt man forsamlingsforbuddet på 100 personer frem til 31. oktober 2020, og mundbind bliver gjort obligatorisk ved rejser.

Rigspolitiet har i brev til de øverste ledelser indskærpet og præciseret flere ting, og rigspolitichef Thorkild Fogde har i en videohilsen opfordret alle til fortsat have meget stor fokus på hindring af smitte.

I brevet fra Rigspolitiet er der nævnt følgende: ”Der må som udgangspunkt ikke afholdes nogen sociale arrangementer eller aktiviteter”.

Vi skal som Dansk Politiidrætsforbund (DPIF) være vores ansvar bevidst og nøje følge og efterleve sådanne udmeldinger – også selv om aktiviteten foregår i fritiden, når det sker i rammen af DPIF.

På et forretningsudvalgsmøde i går blev det besluttet, at vi fra DPIF’s side derfor AFLYSER alle danske politimesterskaber og alle andre stævner, der er planlagt til afvikling i august, september og oktober måned 2020 eller indtil der kommer en lempelse i Rigspolitiets anbefalinger, hvilket vi derefter vil melde ud.

DPIF afvikler flere stævner og Danmarksmesterskaber sammen med Dansk Militært Idrætsforbund (DMI), bl.a. vores mesterskaber i skydning (inden- og udendørs), samt ved cykelmesterskaberne og Jubilæumscuppen, hvorfor også disse naturligvis AFLYSES


 

Seneste opdatering 13. september 2020

FAKTA OM:

Politiets Idrætsforening - København

En idrætsforening med 15 forskellige idrætsgrene, hvor man fx. kan spille fodbold om sommeren og bordtennis eller bowling om vinteren for samme grundkontingent pt. kr. 65,- pr. måned.
Dog opkræves der herudover særkontingent i de fleste afdelinger/idrætsgrene.

Find også foreningen på Facebook:

Nyheder vil altid være at se under seneste opdateringer - klik her

Skriv til foreningens Idrætskontor:

Skriv til webmasteren: