PI undervandsrugby til DM

tørtræning :)

Tekst og foto af Niels Christian Sanden

Efter to corona aflysninger af DM i undervandsrugby kom endelig dagen, hvor vi kunne sætte kursen mod Odense. Med en deltagerbegrænsning på 50 spillere var hvert af de fire hold barberet fra 16 ned til 12 spillere - der var således lagt i kakkelovnen til en intens dag med fuld spilletid til alle, i fraværet af udskiftere og reserver.

I vores første kampe ventede århusianske Aqua Quick, der efter en førsteplads i sæsonens grundspil hungrede efter guld. Vi fulgte godt med i første halvleg og Jesper scorede også et flot mål. Det meste af tiden gik dog med at spille forsvar, og så er kampens 2x15 minutter lang tid. I anden halvleg fik de desværre skovlen under os, i hvad der skulle blive det første af dagens tre nederlag til PI Undervandsrugby.

De resterende to kampe bød på mere fra samme nådesløse skuffe: Et hårdt pressende mostanderhold og problemer fra vores side med at etablere angrebsspil, når vi endelig erobrede bolden. Vi endte derfor på en samlet fjerdeplads, mens Tudserne fra Odense tog bronze, Aqua Quick måtte nøjes med sølv og københavnerholdet Flipper for 7. år i træk kunne snuppe en guldmedalje.

Vi havde en herlig dag til trods for den lunkne placering. Efter en lang corona pause var det skønt at være afsted med drengene og spille kamp mod landets andre tophold. Det havde selvfølgelig været sjovere med en pose medaljer, men i stedet fik vi en masse erfaring med os hjem. Klubbens bedste taktiske hjerner arbejder i øjeblikket på at gennemanalysere filmmaterialet fra dagen, så vi kan finde de punkter vi skal fokusere på frem mod næste års DM for at kæmpe os tilbage på podiet!

Undervandsrugby er et spil i tre dimensioner, hvor man holder vejret mens en tung bold skal puttes i modstanderens kurv på bunden af poolen. Det er forrygende skægt og stiller samtidig store krav til fysisk og mental styrke. Har du lyst til at prøve kræfter med spillet er du meget velkommen til at komme forbi begyndertræning i Kildeskovshallen hver torsdag 17.30-19.30. Se mere på www.uvr.dk og facebook gruppen “UV-rubgy talent” på https://www.facebook.com/uvrugby .

Sportsdykkerafdelingens årsberetning for året 2019

Opdateret 13. januar 2020

Af Morten Rasmussen, formand
Formand: Morten Rasmussen
Næstformand: Kåre Seidelin
Kasserer: Lars Højberg
Sekretær: Niels Christian Sanden

Medlemsmødet blev afhold 6. november i Kildeskovshallen i Gentofte med deltagelse af 15 medlemmer. Her blev formanden og sekretæren genvalgt. Der var på mødet en meget positiv stemning og vilje fra alle til at gøre en ekstra indsats for at højne niveauet for klubben.

Medlemstallet som ved udgangen af året var 49 var fortsat stabilt med lille udskiftning i medlemsskaren, ikke aktive medlemmer udmeldes og der tilgår nye aktive spillere, hvilket er meget positivt.

Ved Danmarksmesterskabet i Maj, som afsluttede sæsonen 2018/2019 blev PI placeret som nr. 4. Vores sæsonmål var en 4. plads i kvalifikationsturneringen, som sikrede holdet deltagelse i slutspillet. Sæsonmålet blev således indfriet.

Vi har arbejdet kontinuerligt med rekruttering af spillere og selvom medlemstallet er fladt så er der en forøgelse i antallet af aktive medlemmer - træningsdeltagelsen er høj og er steget yderligere i 2. halvår af 2019.

Klubbens 2. hold deltog i hele 2019 i "Øst" turneringen - primært med træning for øje og det er da heller ikke en topplacering i resultattabellen vi ser, men også her er det positivt at se høj deltagelse. Det er af stor betydning for kamptræningen, især for de nye spillere.

1. holdet lå ved udgangen af året, halvvejs igennem grundspillet igen som nummer 4 og dermed kvalificeret til atter i 2020 at komme med til slutspillet. De gode takter fra 2016, 2017 og 2018 fortsatte i 2019 og vi har i sidste halvdel af 2019 igen forbedret vores niveau.

Den positive udvikling skyldes i høj grad at Jørn Hansen fortsatte sin gerning som træner, hvilket til stadighed tilfører holdet energi og entusiasme. Jørn tilfører, sammen med de øvrige rutinerede kræfter på holdet, teknik og spilforståelse især for de nyere spillere.

Sæsonen 2019/2020 startede desværre dårligt, idet de sædvanlige udfordringer som Københavns Kommune sørger for hver eneste år, i 2019 fik endnu et nøk, da Bellahøjbadet igen skulle renoveres. Vi havde netop flyttet begge vores træningsdage til Bellahøjbadet og nu er det lukket i 1 år (hvis det kan nøjes med det?)

Det er ganske enkelt dårligt arbejde fra Københavns kommunes side, at men dels er bygherre på renoveringsprojektet af Bellahøjbadet for 10 år siden og her åbenbart får udført så dårligt/billigt et stykke arbejde at det ikke kan klare mere end 10 år!

Men det værste ved situationen er, at kommunen ikke har haft en god plan for at hjælpe alle brugerne af svømmebadet - Der har ikke været reel vilje til at hjælpe med at finde en alternativ løsning, som eksempelvis kunne være hjælp fra tilstødende kommuner eller lignende.

Klubben har derfor været nødsaget til at leje svømmehals tid i Kildeskovshallen i Gentofte 2 gange om ugen. Vi lejer svømmehallen og det er en større udgift, vi har derfor indskrænket vores umiddelbare sportslige ambitioner om, at deltage i internationale cups.

Klubben har modtaget tilskud fra PI på halvdelen af vores udgift hvilket gør at vi i det nye år igen kan genoptage vores ambition med deltagelse i internationale cups.

På medlemsmøder i november var der stor interesse for deltagelse i internationale cups for at udbygge kamptræningen frem mod DM. Det blev aftalt at der skulle udfindes 3 mulige cups, som man i det nye år vil se om man kan få indpasset i sæsonplanen.

Kommunikation mellem medlemmerne foregår fortsat via facebookgruppen og det fungerer ganske fint, idet der er meget liv på gruppen hvor der konstant opdateres mødestatistik og resultater og hvor der en god debat omkring, træning, taktik samt opmuntring til selvtræning.
2020 bliver igen et godt år.


 

 

Når PI undervandsrugby møder modstand finder vi en vej!

Foto: Uffe Nyman
Martin Nielsen trækker velfortjent vejret mellem indskiftninger og støtter holdkammeraterne i vandet. I undervandsrugby spiller man med flydende indskiftning, således er der altid 6 i vandet og 6 friske på land.

Opdateret 30. oktober 2019

Foto: Uffe Nyman
Jesper Sommer gør klar til at eksekvere et straffe mod Amager UV rugby. Han scorer sikkert det første mål i en kamp vi vinder 4-1.

Af Jonas Sejersen-Permin og Niels Christian Sanden

Vi har i PI København Undervandsrugby en ambition om at spille med om guldet til DM indenfor de næste par år. Som i enhver anden sportsgren er træning den eneste vej til succes, og i undervandsrugby foregår det på bunden af det dybe bassin.

Bellahøj svømmestadion måtte lukke i maj pga. skimmelsvamp, og vi stod pludselig uden træningstid. Skaderne forventes ikke udbedret før efteråret 2020, og dermed så sæson 2019/20 pludselig temmelig dyster ud.
Ingen svømmehal ingen guld. På trods af god og hyppig dialog med Københavns kommune, viste det sig helt umuligt at finde haltid indenfor kommunegrænsen.

Vi kiggede derfor ud over landet og snakkede med flere omkringliggende kommuner. Kildeskovshallen i Gentofte blev vores redning! I det smukke 60´er-byggeri har vi lejet os til plads i springbassinet hver mandag og onsdag - og det virker!
Vi har netop været til sæsonens første af fem cups i Danmarksturneringen og scorede flere mål, end vi har gjort siden PI sad på undervandsrugbytronen for år tilbage.
Vi endte på en 4.plads og har med den placering taget det første skridt mod at blive et af de fire hold, der skal spille om medaljer til DM i maj.

Vi er glade for at have fået midlertidigt tag og vand over hovedet, men håber selvfølgelig på, at en løsning dukker op, der kan føre os hjem til en Københavnsk hal inden sæsonen er omme. Indtil da nyder vi al den træning, vi kan få - og hvem ved, måske vi endda lykkes med at kapre nyt talent blandt de nysgerrige svømmere, der kigger med på kanten i Gentofte.

Undervandsrugby er et spil i tre dimensioner, hvor man holder vejret mens en tung bold skal puttes i modstanderens kurv på bunden af poolen. Det er forrygende skægt og stiller samtidig store krav til fysisk og mental styrke.
Har du lyst til at prøve kræfter med spillet, er du meget velkommen til at komme forbi en af vores træninger i Kildeskovshallen mandage og onsdage 20.30-22.
Se mere på www.uvr.dk.


 

Fuld knald på sæson 2018/2019 i PI undervandsrugby

Stærke hold fra PI og Malmö-Triton efter en kanon træningsaften

Undervandsrugby er en adrenalinfyldt kontaktsport, hvor der kæmpes i 3 dimensioner mens man holder vejret

Opdateret 26. marts 2019

Tekst og foto – Niels Christian Sanden

Tre fjerdedele inde i sæson 2018/19 er der store smil at finde til træning og kamp i PI Undervandsrugby.
Vi har for det første cementeret vores position som nr. 4 i den danske elitedivision, som vi indtog ved det seneste DM efter nogle år i skyggen. Endnu mere opløftende er det, at vi på kort tid har fundet et niveau, hvor vi i mange kampe spiller lige op med “Tudserne” fra Odense og “AquaQuick” fra Århus, landets henholdsvis nr. 2 og 3.
Ved den seneste elitecup var vi desuden det eneste hold, der formåede at score mål mod “Flipper”, Danmarks pt. bedste hold.

Succesen har formentlig mange årsager. Trænerteamet har været utroligt dygtige til at sammensætte træningspas med øvelser, der specifikt hjælper os med kritiske fokuspunkter. Det kan mærkes, når vi spiller kamp, at vi så småt er ved at oparbejde de rutiner, der skal til, for at vi igen kan komme til at spille med om medaljerne.

Vi har i denne sæson oplevet en stærk fremgang i træningsfremmøde. Dette mærkes tydeligt på bunden af bassinet, hvor vores træninger spilles i det tempo, vi gerne vil have i kampe.

Vi har gennem de seneste år været grundige med at notere fremmøde og føre en rangliste, der efter hver træning lægges op på holdets facebookside. Det lader til, at denne liste har bidraget positivt til fremmødet, så strategien kan varmt anbefales til andre foreninger i PI, der måtte ønske at give fremmødet et boost.
Generelt bruger vi holdets facebookside meget aktivt til at holde hinanden til ilden med træning ved siden af undervandsrugby og evaluering af videoer fra træning og kamp.

Med under 10.000 udøvere på verdensplan er undervandsrugby er en meget lille sportsgren. Dette har skabt et tæt sammenhold mellem klubber og spillere på tværs af landegrænser, og de fleste spillere har udenlandske rugbykammerater, som de har mødt til internationale konkurrencer eller i forbindelse med ferier og udlandsophold.

Hos PI har vi gennem den årlige sommertræningslejr hos Malmö Triton fået et godt forhold til vores svenske undervandsbrødre- og søstre. Det har givet anledning til adskillige træningsaftener, hvor to fulde hold og et program med mange korte kampe altid er garant for højt tempo, godt spil og masser af sjov.

Midt i alle de gode tanker og takter blev januar 2019 også måneden, hvor vi måtte tage afsked med vores gode ven, holdkammerat og træner Tim Starzec. Tim var en stor mand og en markant skikkelse i dansk såvel som international undervandsrugby. Må du hvile i fred - din indsats for PI vil aldrig blive glemt!

Undervandsrugby er et spil i tre dimensioner, hvor man holder vejret, mens en tung bold skal puttes i modstanderens kurv på bunden af poolen. Det er forrygende skægt og stiller samtidig store krav til fysisk og mental styrke. Har du lyst til at prøve kræfter med spillet, er du meget velkommen til at komme forbi en af vores træninger i Bellahøjbadet tirsdage 20.30-22.30 eller Hillerødgade svømmehal torsdage 21.15-23. Se mere på www.uvr.dk.


  

Sportsdykkerafdelingens årsberetning for året 2018

Opdateret 15. februar 2019

Af Morten Rasmussen, formand

Medlemsmødet blev afhold 10 april i Bellahøjbadet, med deltagelse af 13 medlemmer.

Bestyrelsen bestod ved årets udgang af:
Morten Rasmussen, formand
Kåre Seidelin, næstformand
Lars Højbjerg, kasserer
Niels Christian Sanden, sekretær

Medlemstallet som ved udgangen af året var 64 var fortsat stabilt med lille udskiftning i medlemsskaren, men med en svag stigning i tilgangen af nye spillere.

Klubben fik i 2018 sit første æresmedlem af PI København, idet Morten Rasmussen på PI’s generalforsamling blev hædret som æresmedlem.

Første halvdel af året sluttede med 1. Holdets deltagelse i slutspillet om Danmarksmesterskabet hvor vi havde kvalificeret og som 4. og sidste deltager. Vores deltagelse i slutspillet viste, at vi fortsat har et stykke vej før vi reelt kan spille med om medaljerne, men det var et utroligt velmotiveret hold der sluttede sæsonen.

Den nye sæson startede som vanligt med en del træningskampe, men blev yderligere intensiveret med deltagelse i den internationale UV-Rugby turnering Barcelona Cup.

Det var første gang i flere år, at PI dyk deltog i internationale turneringer, hvilket har stor betydning for kamptræningen frem mod Danmarksmesterskabet.
Vi forventer at vi skal deltage i flere turneringer i det nye år.

UV-Rugby holdet lå ved udgangen af året som nummer 4 i kampen om igen i 2019 at komme med til slutspillet. De gode takter fra 2016 og 2017 fortsatte i 2018 og vi har i sidste halvdel af 2018 forbedret vores niveau og kan nu give reel modstand til de 3 hold der ligger over os.

Denne udvikling skyldes i høj grad, at Jørn Hansen ved starten af den nye sæson overtog funktionen som træner, hvilket tilførte holdet en fornyet energi og entusiasme.

Jørn tilfører, med sine mange års erfaring fra både klub- og landsholdet, et meget højt teknisk niveau og inspirere alle på holdet.

Træningen forgår fortsat i Hillerødgade svømmehal og i Bellahøjbadet, med de sædvanlige udfordringer som følge af dispositioner foretaget af Københavns kommune!

Træningsaktiviteten er fortsat fantastisk med meget høj deltagelse, ikke mindst på grund af den nye træner. Statistikken viste, at der i 2018 var flere spillere som deltog i træningen oftere. Der var som sagt tale om en fortsættelse af de 2 sidste års fremgang, som nu for alvor er ved at bide sig fast.

Kommunikation mellem medlemmerne foregår fortsat via facebookgruppen og det fungerer ganske fint, idet der er meget liv på gruppen hvor der konstant opdateres mødestatistik og resultater. Især Kåre og Lars er god til at holde gang i kommunikationen.


 

 

Fakta om dykkerafdelingen

Redigeret den 7. oktober 2018


Dykkerafdelingen blev stiftet den 3. november 1970.
Formanden for Dykkerafdelingen er i dag, Morten Rasmussen, Københavns Politi.
Tlf. 3123 1085

Mail: msr001@politi.dk  

Særkontingent kr. 50-, pr. måned.

Afdelingen kaldes i daglig tale kaldet PI Dyk er en åben klub for alle dykkere.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Træning: Bellahøjbadet tirsdag kl. 2045 - 2230
Hillerødgade Svømmehal kl. 2130 - 2300 Primært Undervandsrugby

 

Afdelingen er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund.

Afdelingens hoved aktiviteter er pt. Vragdyk og UV-rugby.

De fleste af vores dykkere er uddannede inden for CMAS, men vi har dykkere med mange forskellige certifikater - En dykker er en dykker uanset certifikattype.

Snup et lille dyk på PIDyk's Hjemmeside.

Vi er, som man vil se, aktive inden for UV-rugby  og Rekreativ dykning, specielt vragdykning.

Afdelingen byder også velkommen til at dykke sammen med os på vore forskellige dykkerture - se turkalenderen.

Afdelingen har egen hjemmeside, der med fyldige informationer fortæller om afdelingens mange arrangementer.

Besøg hjemmesiden på:

www.uvr.dk


 

PI Undervandsrugby til Cup i Barcelona

Holdet

Poolen

Opdateret 15. oktober 2018

 

Af Niels Christian Sanden
Foto: Aristides Rodriguez og Kåre Sidelin

Der var store smil i lufthavnen, da PI Undervandsrugby i august tog sydpå for at deltage i den internationale Barcelona Cup, der hvert år afholdes i det Olympiske springbassin på toppen af Montjuïc.

Der var stor spænding forud for turneringen, der skulle blive den første i udenlandsk vand i otte år, hvor holdet i mellemtiden har været igennem et større generationsskifte.

Cuppen blev afholdt i spektakulære omgivelser: Det udendørs springbassin blev bygget til de Olympiske lege i 1992 og ligger med en fænomenal udsigt over hele Barcelona by.
Med dagstemperaturer på op mod 40 grader var vi glade for, at vores sport foregår på bunden af en pool. Mellem kampene måtte vi krybe ind i springtårnets skygge og drikke spandevis af vand, mens vores medrejsende supportere nød chancen for at slikke sol på bassinkanten.

Også bassinets dimensioner var noget ud over det sædvanlige: Med sine 25 meters længde, 12 meters bredde og 5 meters dybde var poolen king size i forhold til vores hjemmebane i Bellahøjbadet, der er ca. halvt så lang og bare 3,8 meter dyb.
Dette skulle, ikke overraskende, vise sig at have en markant effekt på spillet.

Vi spillede i alt seks kampe mod både lokale spanske hold samt tilrejsende hold fra Finland, Tyskland og Sverige. I den store pool blev der trods godt spil scoret meget få mål i de fleste kampe.
Vores kampe var ingen undtagelse; de endte alle uafgjort, heraf flere med cifrene 0-0.

Med disse resultater landede vi rimeligt nok midt i feltet som nummer 6 ud af 11 hold. Vi sad tilbage med en følelse af, at meget små marginaler adskilte samtlige hold fra 8. til 1. pladsen.
I det lys var det på den ene side surt, ikke at være endt højere på listen. På den anden side var vi godt tilfredse med at have spillet en cup, som passede rigtig fint til vores nuværende niveau.

PI Undervandsrugby har i de sidste par år oplevet en spilmæssige fremgang, der forud for sommerpausen resulterede i kvalifikation til DM slutspillet efter flere års fravær på denne scene. Vores deltagelse i Barcelona Cup var endnu en positiv milepæl og en rigtig god start på sæson 2018/19.

Undervandsrugby er et spil i tre dimensioner, hvor man holder vejret mens en tung bold skal puttes i modstanderens kurv på bunden af poolen. Det er forrygende skægt og stiller samtidig store krav til fysisk og mental styrke.

Har du lyst til at prøve kræfter med spillet, er du meget velkommen til at komme forbi en af vores træninger i Bellahøjbadet, tirsdage og torsdage 20.30-22.30. Se mere på www.uvr.dk.


 

Dykkerafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 7. marts 2018

Af Morten Rasmussen, formand

Formand: Morten Rasmussen               

Næstformand: Anders Erbs

Kasserer: Lars Højberg  

Sekretær: Jens Folke Kiilgård

Sportschef:  -              

UV-Rugby holdet lå ved udgangen af året som nummer 5 i kampen om at komme med til slutspillet med forventning om at kunne vinde 4. pladsen tilbage og sikre deltagelse i slutspillet til maj 2018 - Hvis det lykkes, vil det være første gang i de sidste mange år - Fantastisk.

Da dykkeraktiviteten i klubben i 2017 fortsatte på samme lave niveau som de sidste mange år, og da der ikke umiddelbart var udsigt til forøgelse af aktivitetsniveauet, blev der gjort forberedelser til at afvikle klubbens lokaler i Kastrup Lystbådehavn i løbet af 2018.

Som nævnt så gik det rigtigt godt med UV-Rugby, som var klubbens vigtigste aktivitet i 2017. De gode takter fra sidste år fortsatte også i 2017. Lars Højberg fungerede med stor succes som træner og hev det sportslige niveau op.

Der blev trænet i Hillerødgade svømmehal og i Bellahøjbadet, selv om der var en del små problemer med svømmehallerne, så gik det rimeligt fint.

Træningsaktiviteten var fin med god deltagelse. Statistikken viste, at der i 2017 var flere spillere, som deltog i træningen oftere, samt at gennemsnittet af spillere til hver træning steg med ca. 15% - meget meget positivt og helt klart medvirkende årsag til årets fine resultat.

Medlemstallet er fortsat rimeligt stabilt med lille udskiftning i medlemsskaren, - det ser på dette punkt ud ligesom de sidste mange år

Kommunikation mellem medlemmerne foregår fortsat via facebookgruppen, og det fungerer ganske fint, idet der er meget liv på gruppen, hvor der konstant opdateres mødestatistik og resultater. Især Kåre og Lars er god til at holde gang i kommunikationen.

Den positive udvikling fra de sidste par år fortsatte i hele 2017, og sæsonens resultat vil formentligt overgå mål og forventninger.


 

 

Dykkerafdelingens årsberetning for året 2016

Afdelingsformand, Morten Rasmussen

Opdateret 15. januar 2017

Af Morten Rasmussen,
formand

Bestyrelsen bestod i 2016 af følgende medlemmer:

Formand, Morten Rasmussen             
Næstformand, Anders Erbs
Kasserer, Lars Højberg                         
Sekretær, Jens Folke Kiilgård
Sportschef, Jens Højberg              

Der var intet ændret i klubbens dykkeraktiviteter - de fortsatte også i 2016 med at være på et meget lavt niveau.
Der var fortsat nogle få som var aktive, og der var fortsat den samme problemstilling vedrørende muligheden for at kunne uddanne nye dykkere.

Beklageligvis så ville den spirende interesse for UV-jagt, som var på vej sidste år, ikke rigtigt folde sig ud. Der kom ikke gang i noget klubaktivitet i løbet af 2016, vi håber på, at de kommende år kan udfolde dette.

Som de sidste mange år var det derfor fortsat UV-Rugby, som var klubbens vigtigste aktivitet.
Den nye turneringsstruktur, hvor vi spiller grundspil, og nu kun har 1 hold, viste sig at være meget sund for vores klub, idet vi fik mere fokus og struktur på turneringskampene.
Der blev trænet i Hillerødgade svømmehal og i Bellahøjbadet, hvilket fungerede fint.

Træningsaktiviteten var fin med god deltagelse. Jonas oprettede træningsstatistik, og der var flere af de gamle spillere, som til træning bød ind med såvel teori og praktisk træning, hvilket alle nød godt af.

Til trods for at det gik ganske fint med den nye turneringsform, så endte sæsonen med, at det ikke lykkedes at kvalificere os til DM slutspillet, men faktisk var stemningen ganske god på holdet.

Indtil videre er første halvdel at sæsonen gået ganske fint, selv om vi ikke klarer os særligt overbevisende ved elite cups, så har holdet har vundet 3, spillet 1 uafgjort og tabt en kamp i 1. division, og det har givet en rigtig god positiv stemning på holdet.

Medlemstallet er fortsat rimeligt stabilt med lille udskiftning i medlemsskaren, det ser på dette punkt ud ligesom de sidste mange år.

Kommunikation mellem medlemmerne foregår fortsat via facebookgruppen, og det fungerer ganske fint, idet der er meget liv på gruppen, hvor der konstant opdateres mødestatistik og resultater. Især Jonas er god til at holde gang i kommunikationen

Den positive udvikling fra sidste år fortsatte i 2016, men det gik ikke helt så hurtigt, som jeg havde håbet, men det går helt sikkert i den rigtige retning.


 

Dykkerafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 28. januar 2016

Af Morten Rasmussen, formand

Bestyrelsen bestod i 2015 af følgende medlemmer:

Formand, Morten Rasmussen
Næstformand, Anders Erbs            
Kasserer, Lars Højberg 
Sekretær, Jens Folke Kiilgård                       
Sportschef, Jens Højberg              

Klubbens dykkeraktiviter fortsatte i 2015 med at være på et meget moderat niveau. Der var fortsat den lille kerne som var aktive, og der var fortsat den samme problemstilling vedrørende muligheden for at kunne uddanne nye dykkere.

Der var til gengæld også i 2015 en spirende interesse for UV-jagt i klubregi. Niveauet er fortsat beskedent, men det bliver spændende og se, om det er noget, der kan vokse og brede sig til en større aktivitet.

Det var dog også i dette år UV-Rugby, som var klubbens vigtigste aktivitet.
Klubben deltog fortsat med 1. holdet i Danmarksturneringen/Elitecuppen og med 2. holdet i 1. division øst/Grundspillet øst.

Træningen foregik i første halvdel af året i ØbroBadet mandag og torsdag, mens det i den sidste halvdel blev afviklet i om onsdagen i Vesterbrobadet.

Træningsaktiviteten var fin med god deltagelse, hvilket i høj grad skyldes, at vi i år har fået vores gode gamle træner Peter Mikkelsen tilbage - super godt og vigtigt for klubben

1. holdet sluttede sæsonen 2014-2015 lige uden for grænsen for deltagelse i slutspillet, og 2. holdet sluttede lige over midten.
Det var på ingen måde imponerende, men det viste heller ikke, hvor godt det egentligt går til træningen, vi håber det snart slår igennem.

Sæsonen 2015-16 startede lidt skidt, idet Østerbro hallen, som kun skulle være lukket fra sommeren og frem til efterårsferien, meddelte, at dette blev udvidet til, at der var lukket resten af året. 

Det var kun med nød og næppe vi fik træningstid i Vesterbrobadet om onsdagen kl. 2100-2230, men på trods af dette, var der dejligt mange, som deltog og fortsat deltager i træningen. Det går godt til træning. Træningen i det nye år bliver mandag i Øbro badet og onsdag i Vesterbro badet.

1. holdet ligger efter de 3 første Elitecups på en 5. plads, hvilket ikke helt viser, hvor godt det egentligt har fungeret i 2015.

For 2. holdet blev turneringsformen for sæsonen 2015-2016 ændret til en model, hvor der spilles et grundspil.
PI ligger på 3. pladsen ud af de 11 deltagende hold i øst, så dette viser i nogen grad, at PI er på vej tilbage :-).

Medlemstallet er fortsat rimeligt stabilt med lille udskiftning i medlemsskaren, det ser på dette punkt ud ligesom de sidste mange år

Kommunikation mellem medlemmerne foregår fortsat via facebookgruppen, og det fungerer ganske fint, idet der er fint liv på gruppen med en god opdateringsfrekvens og med god kvalitet.
Der arbejdes lidt med hvervning på facebook.

2015 er det muligvis det år, hvor vi så småt kan se, at der er lys for enden af tunnellen - Der er Dansk Sportsdykker forbunds UV-Rugby udvalg lavet en 5 år plan for udvikling, og der er nu rimelige forventninger til, at PI-dyk stille og roligt vil udvikle sig positivt sammen men DSF.