Badmintonsæsonen er ved at være slut. Måske slutter den før tid i disse Corona tider

Opdateret 23. marts 2020

Af Casper Christensen
Foto: Casper Christensen og Mette Hansen

Sæsonen 2019-2020 går stille og roligt på hæld. Vi er i den heldige situation, at vi har klaret os ganske godt.

Vores plus 40 hold ligger på en delt 2. / 3. plads med flotte 6 point. Vi har fået lidt flere kræfter til klubben, hvilket gør det langt nemmere at stille holdet og giver truppen en smule mere bredde.

Vores 1. hold ligger i top af puljen og kan faktisk med en sejr om en uge fra skrivende stund sikre sig en oprykning til Københavnerserien. Også her har vi fået lidt flere strenge at spille på i forhold til holdsætningen.

Som jeg har nævnt i de seneste artikler, har vi annonceret på de sociale medier i forhold til vores klub. Det har kostet lidt penge, men det har været pengene værd.
Vi kom lidt sent i gang med annoncerne, idet sæsonen var gået i gang, da de første reklamer rullede ud. Vi håber på at være lidt tidligere ude til næste sæson og håber på flere spillere, der kan bidrage til vores fantastiske klub.

Vi har fået en del henvendelser, der umiddelbart passede fint på den profil, vi søger til klubben, men af forskellige årsager har det ikke været muligt for folk at starte, dem håber vi naturligvis at høre fra igen til den kommende sæson.

Vi har desværre haft en smule knas med holdsætningen i sæsonen, ikke fordi det ikke har kunnet lade sig gøre, men fordi vores fantastiske medlemmer gerne vil spille kampe, naturligt nok, og der har desværre ikke altid været plads på holdet til, at alle har kunne spille.

Vi mangler lige den sidste håndfuld spillere til at kunne tilmelde turneringen endnu et hold, som vi rigtig gerne vil, fordi der naturligvis skal være mulighed for så mange af vores medlemmer at spille kampe som muligt.

Det er naturligvis et luksusproblem, men det er helt klart en problemstilling, som vi i bestyrelsen er meget opmærksomme på.

For vores politimedlemmer er der et forestående DPM for politi, der håber vi naturligvis på at vores klub er godt repræsenteret, især omkring de sociale arrangementer.

Derudover har vi et forestående klubmesterskab, det afholdes den 2. maj 2020, i den forbindelse holder vi ligeledes medlemsmøde, forhåbentlig har vi en god samling af vores medlemmer.
Som altid er klubmesterskabet en dag, hvor vi spiller en masse god badminton, drikker en enkelt øl eller to og hygger os for fuld skrue i hallen. Når det sportslige er overstået, går vi ud og spiser og hygger os, så længe vi gider.

Bestyrelsen har flere projekter og problemstillinger, vi kigger på. Vores plus 40 spillere har spurgt, om ikke vi kunne skaffe lidt flere spillere til deres træninger om onsdagen imellem 16 og 18 i Hermes hallen på Frederiksberg. Der skal man være af den lidt mere erfarne spillertype, men det kigger vi på.

Derudover forsøger vi, om det kan lade sig gøre at komme tilbage til Hermes Hallen med hele holdet, så vi ikke har træninger flere forskellige stedet.

Hermes Hallen er en langt bedre hal. Den ligger mere centralt, og der er bedre plads. Det, der indtil nu har været et problem, er, at Frederiksberg kommune har krævet en ret stor husleje, på trods af at hallen er en kommunal hal.
Gode medlemmer af bestyrelsen har fået en god dialog i gang med bestyrelsen af Hermes Hallen, og vi håber, at vi til næste sæson kan have en ny (gammel) hjemmebane.


 

 

 

 

Positive problemer i badmintonafdelingen. Mange kvinder men gerne lidt flere mænd

Opdateret 16. februar 2020

Af Casper Stendevad Christensen
Foto: Nikolaj Kjærsgaard

Vi har luksusproblemer i Badmintonafdelingen - vi har kvinder nok. 
Som en af de måske eneste badmintonklubber har vi en overvægt af kvindelige spillere, både til træning, og når der skal spilles kamp.
Det er naturligvis dejligt, og vi er rigtig glade for alle vores medlemmer.

Vi håber naturligvis på at skaffe lidt flere herrespillere til klubben, så vi næste sæson kan vende tilbage til at have to hold med i turneringen. Vi får heldigvis også nogle herrespillere til klubben, og det går så absolut i den rigtige retning, så vi håber udviklingen fortsætter. 

Vi har haft stor succes med vores annonceringer på de sociale medier, men vi startede en lille smule sent. Sæsonen var allerede gået i gang.

Vi har til en del træninger spillet i en fyldt hal, hvilket er fantastisk, og det er vi rigtig glade for, men det præsenterer os med en ny luksusudfordring, for den hal vi spiller i, Katrinedalshallen, har 4 baner samt en ekstra, der ligger lidt for sig selv.
Det betyder, at når alle er til træning, og vi har et par nye til prøvetræning, er der nogen, der må sidde over i runderne. Derfor er vi ved at undersøge, om det evt. kunne lade sig gøre at skaffe vores gamle hal, Hermes hallen, tilbage.

Hermes hallen har seks baner, og er en bedre badmintonhal, derudover ligger den langt mere centralt placeret på Frederiksberg.

Vi har tidligere spillet i Hermes hallen og var rigtig glade for det, men var dengang en privat ejet hal, det betød at vi skulle betale en ret stor sum penge for at spille en sæson i hallen. Vi troede, at hallen, da den blev overtaget af Frederiksberg kommune og derved blev en offentlig hal, blev gratis, som det gør sig gældende for haller i Københavns kommune, som eks. Katrinedalshallen.
Desværre deler Frederiksberg kommune ikke helt den filosofi, og selvom vi gerne ville vende tilbage til hallen med alle de fordele, der er, er det svært at forsvare at skulle bruge 70-80.000 kr. årligt på halleje, når en anden hal er gratis.

Hermes hallen og Frederiksberg kommune har på ingen måde været til at tale fornuft med. Vi ville booke hele hallen fast en til to gange om ugen, vi ville såmænd også være villige til at betale for det, men i omegnen af 100.000 kr. pr. sæson, hvis der indregnes leje af hallen til holdkampe i weekender, sociale arrangementer som klubmesterskaber og juleturnering, er simpelthen for dyr en post.

Vi har i forvejen en ret stor udgift til bolde, og det kommer vores budget ikke til at kunne holde til. Vi forsøger at starte en dialog med Hermes, men det lader til at være op ad bakke, derfor forsøger vi at lede efter andre alternativer.
Katrinedalshallen har en del ulemper, som vi gerne var foruden, og vi kunne godt bruge en bane mere til træningerne.

Rent sportsligt går det udmærket. Førsteholdet har klaret sig fint og ligger i skrivende stund på en delt 3./4. plads. Henholdsvis 1 og 2 point efter 2. og 1. pladsen.

I serie 1 er der 2 hold fra hver pulje, der rykker op, det betyder at et par sejre mere, så vi skal begynde at tænke på oprykningsspillet, det er dog ikke nødvendigvis et mål.

Vores Plus 40 hold, der også har fået lidt forstærkning fra nytilkomne medlemmer i denne sæson, klarer sig også ganske udmærket. Holdet ligger på en delt anden plads dog med en lidt dårligere scorer end det andet hold, der har det samme antal point.

Seniorholdet har 3 kampe tilbage, hvis ikke der skal spilles om oprykning, og plus 40 holdet har 2 kampe tilbage. Det betyder at sæsonen stille og roligt nærmer sig sin afslutning.

Vi skal naturligvis have afholdt klubmesterskaber med dertilhørende ramasjang, vi skal desuden have afholdt medlemsmøde, hvor bl.a. formandsposten er på valg.

Vi glæder os alle til den store jubilæumsfest, der skal holdes på Docken, og dertil skal naturligvis nævnes det kommende DPM, som badminton er en del af. Badmintonafdelingen har valgt, ud over det fine tilskud fra PI-København, at spæde lidt til - vi vil gerne have så mange af vores medlemmer med til festen som muligt.   

Fra februar skruer vi ned for vores annoncer på nettet. Sæsonen er ved at være ovre, og der har været en god interesse for vores klub.

Vi starter annoncerne op igen inden sæsonstart næste år og håber naturligvis, at interessen er lige så stor, som den har været i denne. Det vigtigste er, at klubben er i fremgang, og man når naturligvis ikke til tops med det samme.
Vi har nået noget af vejen i den ene sæson - vi har arbejdet med annoncer på nettet, vi har fået flere medlemmer, og det var målet.
Vi håber som tidligere nævnt på, at vi inden for en overskuelig fremtid igen kan have to seniorhold med i turneringen, og at plus 40 holdet består.


 

 

Badminafdelingens årsberetning for året 2019

Opdateret 12. januar 2020

Af Casper Christensen, formand.  

I badminton afdelingen går det stille og roligt fremad. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi de sidste par sæsoner har oplevet en lidt ærgerlig tilbagegang i medlemsantal, til træninger og til vores sociale arrangementer. Det ville vi naturligvis gerne forsøge at gøre noget ved.

Efter møder i bestyrelsen besluttedes det derfor at investere. Investere i opmærksomhed omkring vores lille klub. Desværre lader det til at dagene, hvor nye politielever med iver meldte sig ind i pi’s foreninger og deltog i arrangementer, turneringer mv. er passé.

Vi får stadig henvendelser fra politiskoleelever, og vi henter også enkelte medlemmer gennem skolen, men det er lang tid siden vores rekrutteringsgrundlag har ligget netop der.

Vi har i 2019 derfor forsøgt at træde lidt mere ind i nutiden. Det skete først og fremmest ved at vi fik lavet en ny hjemmeside. PI’s Officielle hjemmeside er fin og den danner en god ramme for Pi’s foreninger, men vi ville gerne have vores egen platform at byde evt. nye medlemmer velkommen på, en meget specifik PI-Badminton hjemmeside.

Hjemmesiden er blevet virkelig fin og vi har den oppe at køre med hjælp fra nogle dygtige folk, kyndige i IT, men den kunne naturligvis ikke stå alene. I dag kører reklamer via de sociale medier og vi hyrede derfor et firma, der kunne hjælpe os med at annoncere via Facebook og Instagram, for selvom vi måske ikke alle sammen selv er de mest ivrige brugere af disse medier, så er det, i dag, bare der tingene foregår.

Vi har heldigvis en kyndig i klubben, der velvilligt har sagt ja til at hjælpe til og gøre reklamerne meget specifikt til os og vores klub med det vi tilbyder.

Derfor har man siden sommerferien kunne se reklamer for PI-Badminton på de sociale medier, flere har kommenteret på at have set vores reklamer.

Det er ingen hemmelighed at den slags koster penge, det kan ikke lade sig gøre anderledes, men heldigvis har det vist sig at virke. Fra sommerferien og i ugerne siden har vi ugentlig fået henvendelser via reklamer og hjemmesiden fra folk, der gerne vil spille badminton hos os.

Nogen har vi måtte sige nej tak til, fordi de desværre ikke havde niveauet til at spille med os. Vi er ikke professionelle, men vi kan desværre ikke favne nybegyndere, da de simpelthen er for svære at passe ind i træningen.

Vi arbejder dog på, hvis forespørgslen fortsætter at skaffe lidt flere baner som folk evt. selv kan spille på, så vi kan favne lidt flere forskellige niveauer.

Som i sidste sæson har vi i år igen haft Kuhre Fysio som sponsorer, de stiller med en fysioterapeut til vores hjemmekampe, der kan levere massage og behandlinger, hvis det skulle kræves, derudover giver de os gode priser på behandlinger i deres klinikker. Det er en aftale vi er ganske godt tilfredse med.   

Rent sportsligt går det udmærket uden at være prangende. Vores senior hold ligger for nuværende midt i tabellen med en holdkamp lige rundt om hjørnet.

Vores Plus 40 hold ligger også midt i tabellen, holdet har haft lidt problemer med at skaffe folk, men heldigvis er det en af de steder, hvor nogen af vores nye medlemmer kan byde sig til.

Vi har startet sæsonen med en gammel kending som træner Steffen er tidligere spiller i klubben og har gennem de sidste par år været træner i Frederiksberg.

Vi er rigtigt glade for Steffen og den træning han laver. Det passer rigtig godt til os og vores klub.

Vi har afholdt vores sædvanlige arrangementer, og kigger nu fremad imod 2020, forhåbentlig med et stadigt stigende antal medlemmer. Hvor de kommer fra er vi ligeglade med, vi er bare glade for at have spillere på banerne når vi træner og vi er glade for at kunne spille med i holdturneringerne uden problemer.

Bestyrelsen består som den gjorde i forrige sæson, dog er undertegnede og vores sekretær på valg i år. Forhåbentlig kan vi fortsætte det gode samarbejde jeg syntes vi har.

Vi har som nævnt et stigende antal medlemmer og vi håber naturligvis at mange flere kigger vores vej når nu juleferien skal arbejdes ud af kroppen.


 

 

Badmontonafdelingen er kommet igang med sæsonen

Opdateret 6. december 2019

Tekst og foto: Casper S. Christensen, formand for Badmintonafdelingen.

Det går stille og roligt fremad i Badmintonafdelingen. Vores nye hjemmeside kører rigtig fint, vi er meget tilfredse med den, selvom der løbende er småting, der skal justeres, men det klarer vi også.

Hjemmesiden kan findes på www.pibadminton.dk. Den bakkes op af reklamer på de sociale medier, hvis man bor i Københavns området og passer i aldersgruppen, samt de søgninger man måske laver på google, kan det sagtens tænkes, at man er blevet ramt af en af vores reklamer.

Vi har fået en del henvendelser på vores opslag og hjemmeside, det er vi virkeligt glade for. Selvom vi havde skrevet, at man ikke kunne komme som nybegynder, så har vi fået indtil flere til prøvetræning, der desværre ikke helt havde det niveau, det kræver for at kunne indgå i træningen.

Det er på ingen måde, fordi vi ikke ønsker folk, men man skal helst have noget ud af at træne hos os, og der bliver for stor forskel i niveau, desværre en stor hindring.
Som tingene er nu, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde dem, der ikke kan indgå i vores træning, noget alternativ, men med antallet af henvendelser, vi har fået, er det noget vi i bestyrelsen overvejer.
Der er naturligvis flere ting at tage i betragtning, for det kan være en dyr fornøjelse at leje baner.

Vi har heldigvis også haft spillere, der kunne indgå i træningen på prøvetræning, det er vi virkelig glade for, og vi byder dem velkomne med åbne arme på holdet. Det er en sand fornøjelse, når hallen er fuld, og spillet kører.

Turneringen er i gang, og vi har netop spillet to kampe, den ene med vores serie 2 hold imod KMB, Kastrup Magleby, der sandsynligvis er det stærkeste hold i vores pulje. Det kom også til udtryk, idet vi tabte kampen efter tæt og rigtig godt spil, hvis vi selv skal sige det, med cifrene 3-10.

Dog har vi indgivet en klage, da vi mener KMB brugte spillere, der ikke måtte bruges, da de har spillet kampe på højere niveau, inden de spillede imod os. Reglerne skal lige granskes engang, og viser det sig, at vi ikke har ret, så er det bare vilkårene, vi er der for at spille badminton.

Vores plus 40 hold spillede i samme weekend, dog dagen efter, en kamp der endte 4-4, hvormed PI ligger på en 3. plads i puljen med 1 point. Der kommer heldigvis også flere spillere i denne aldersklasse til klubben, så det forhåbentlig bliver nemmere at stille holdet. Til begge kampene kunne vi stille i vores nye træningstøj, der er en del af aftalen med Forza, der leverer vores bolde.

Vi nærmer os den søde juletid, og lige om lidt er der juleturnering. Det glæder vi os altid til. I PI-København, Badminton er der meget faste traditioner for afholdelse af juleturneringen, og vi glæder os til en dag med fjerbold og ikke mindst samværet om aftenen med de andre foreninger, der deltager. Det plejer at blive en fest.


 

 

Fakta om Badmintonafdelingen

Siden redigeret den 16. oktober 2019

Badmintonafdelingen blev stiftet den 28. august 1946.

Formanden for Badmintonafdelinger er i dag Casper Stendevad Christensen.

E-mail.     csc010@politi.dk

Træning:
Katrinedalshallen Sallingvej 59 2720 Vanløse Onsdag kl. 2000 - 2200

Badmintonafdelingen er medlem af Københavns Badminton Kreds, i daglig tale kaldet KBK.r.

Afdelingen deltager i De Danske Politimesterskaber.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Yderligere informationer om afdelingen kan indhentes hos afdelingens sekretær, David Jøker Hansen.

Hjemmeside: www.pibadminton.dk

Særkontingent kr. 60,00 pr. måned


 

Badminafdelingens årsberetning for året 2018

Opdateret 16. oktober 2019

Af Casper S. Christensen,
Formand.

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand: Casper S. Christensen
Næstformand: David J. Hansen
Kasserer: Filip Lindevall
Sekretær: Karina Husted
Bestyrelsesmedlem: Mette Hansen 
Bestyrelsesmedlem: Nikolaj Kjærsgaard

Klubbens hjemmeside:

www.pibadminton.dk

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 11. april, og der var fremmødt 14 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Ovenstående blev alle genvalgt. Dog blev Nikolaj Kjærsgaard valgt ind som ekstra medlem i bestyrelsen

Sæsonen 2018/2019 er for badmintonafdelingens vedkommende godt i gang. Vi valgte til denne sæson kun at stille med et seniorhold, men til gengæld også med et +40 herrehold.

Vi måtte erkende, at vi ikke længere havde spillerne til to seniorhold. Det var i hvert fald et problem at stille folkene til begge hold sæsonen forinden, og tilkendegivelser fra spillerne resulterede i, at vi reducerede med et hold.

Holdet klarer sig indtil videre ganske godt i serie 1 og ligger på en 3. plads i puljen. Herreholdet ligger i top, hvilket naturligvis er meget positivt.

Vi har haft samme træner i denne sæson, og der er bred enighed om, at vi skal have en decideret træner tilknyttet holdet.

Vi har tidligere selv kørt vores træninger, men det er klart bedre med en træner.

Klubben holdt en træningslejr på Bornholm, et fantastisk hyggeligt arrangement, hvor vi både fik spillet badminton OG plejet det sociale. Derudover har vi netop holdt juleturnering, hvor festen om aftenen blev holdt sammen med andre af PI’s afdelinger, et koncept vi håber fortsætter og ikke mindst vokser.

Klubben har i denne sæson skaffet sig en sponsor i form af Kuhre Fysio, der er et hold af unge fysioterapeuter, der stiller massage og anden behandling til rådighed når vi spiller vores hjemmekampe. Derudover rådgiver de i opvarmning og skadesforebyggelse.

Vi håber, de vil sponsorere os til næste sæson. Kuhre Fysio har et stående tilbud til ansatte ved Københavns politi om behandlinger til 200 kr. stykket. Det tilbud har de udvidet til medlemmer af PI-København.

Klubben er, må vi erkende, stadig i spillermangel. Vi vil rigtig gerne have to hold med i turneringen igen. Og vi vil gerne have lidt flere ressourcer at trække på til det hold, vi så har. Bestyrelsen arbejder med forskellige tiltag, men indtil videre mangler vi stadig spillere.

Vi går et nyt år i møde. Vi håber, vi kan spille med om oprykning til Københavnerserien igen, men så skal vi helst også have spillerne til det.

Vi ser fremad imod det nye år og planlægger så småt allerede for sæsonen 2019/2020. Der skal snart tages de indledende skridt til en træningslejr, og der er altid plads til udvikling og forbedring.


 

 

Badminafdelingens årsberetning for året 2017

Altid glade ansigter i badmintonafdelingen

Opdateret 22. januar 2018

Af Casper S. Christensen, formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David J. Hansen
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Karina Husted
Bestyrelsesmedlem, Mette H. Hansen

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 12. april og der var fremmødt 10 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Formand, Casper S. Christensen 
Næstformand, David J. Hansen
Kasserer, Filip Lindvall
Sekretær, Karina Husted
Medlem, Mette H. Hansen

Følgende ønskede ikke genvalg: Michael Blom

2017 har mildest talt været et lettere turbulent år.

Det startede rigtig godt, faktisk så godt, at vi endnu engang kunne have tre hold med i turneringen. 2 seniorhold og et veteranhold.
Det var lykkedes os at komme tilbage i Katrinedalshallen, der førhen hed Brønshøj sportshal, en kommunal hal, der ikke kostede os noget at benytte.

Desværre måtte vi sande, at vi for det første kun kunne få træningstider fra kl. 20-22, hvilket gør, at man skal sent af sted hjemmefra og er sent hjemme. 
Desuden er transportforholdene en smule vanskelligere.

Vi kom i gang med sæsonen, med vores nye træner HP, der lagde ud med en god portion slagtræning, bare lige for at komme i gang. Det blev dog nedskalleret, da vi nærmede os den første holdkamp. 
Vi har været meget tilfredse med vores trænervalg indtil nu.

Sæsonen gik i gang, men der viste sig desværre hurtigt problemer med at stille begge seniorhold, og kort efter meldte vores veteranhold også ind med problemer med at få folk med til deres kampe.

Vi diskuterede, om vi skulle trække det ene seniorhold ud af turneringen, da vi gentagne gange måtte stille op med for få spillere, men gennem dedikeret arbejde fra flere af klubbens medlemmer, er det lykkes at beholde begge hold i turneringen. 
Desværre har vores veteranhold måtte trække sig.

Vi kæmper videre, og bestyrelsen har nogle ideer og planer for at få vendt den spiral, vi lader til at være inde i lige for tiden.

Vi har afholdt juleturnering, hvor festen som sidste år blev afholdt med andre af PI’s foreninger, en stor succes endnu engang.

Vi er endt i nedrykningsspillet, men må se om ikke vi kan klare den endnu en sæson i Københavnerserien, som vi gjorde sidste år. Ellers må vi tage en sæson i serie 1.

Vi har ikke afholdt træningslejr i år, som vi ellers plejer. Til gengæld satser vi på en fantastisk en af slagsen til Bornholm i 2018. 
Indbydelserne er sendt ud, og så håber vi naturligvis på en masse tilmeldinger.

Vi mener, trods alt, stadig, at vi har en fantastisk klub, der er værd at bakke op om og lægge noget arbejde i.

Planerne for fremtiden er, at vi vil forsøge at samarbejde med en anden klub, så vi f.eks. kan tilbyde vores medlemmer nogle flere træningstimer og tidspunkter.

Vi vil desuden forsøge at skaffe flere medlemmer til klubben. Vi er den billigste, og naturligvis, bedste klub i København, måske endda i landet, og det skal vi se, om vi ikke kan få formidlet ud til folk.


  

Badmintonafdelingens årsberetning for året 2016

Der er også plads til smil i Badmintonafdelingen

Opdateret 2. februar 2017

Casper Christensen,
formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David Jøker Hansen
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Karina Husted          
Bestyrelsesmedlem, Mette Hersnap Hansen

Sæsonen 16/17 har indtil videre vist sig at byde på et par udfordringer for klubben. Heldigvis er vi robuste og udfordringerne overkommelige.
Vores tre hold, Københavnerserien, Serie 2 og veteran, klarer sig med blandet succes. 

Holdet i Københavnerserien har desværre været plaget af skader og har været en anelse svært at stille til holdkampene. Det har resulteret i et par nederlag, og p.t. ligger vi i nedrykningsspillet.
Skulle det uheldige ske, at vi rykker ned, vil vi uden tvivl rykke op igen, når næste sæson er slut.

Vores hold i Serie 2 har af samme naturlige årsag, ligeledes været en anelse svært at besætte, men holdet ligger placeret midt i tabellen og burde, alting til trods, klare sig fint igennem.

Vores standhaftige veteraner har fået et enkelt point med i løbet af sæsonen og ligger som nummer 6 ud af 8, hvilket ikke er så skidt endda.

Klubben oplever stadig en tilgang af spillere, hvilket vi er rigtig glade for, vi har desværre også måtte sige farvel til et par stykker, og så er der desværre også stadig skader.

Bestyrelsen fungerer og arbejder forholdsvist harmonisk, så harmonisk som en bestyrelse nu kan. Budgettet har desværre lidt en smule.
Vi har været nødt til at leje os ind i en hal, der er dyr i drift, men arbejder meget på igen at kunne få en kommunal hal, hvor vi ikke skal betale.
Vi vil i bestyrelsen gerne udvise en lille smule rettidig omhu, hvorfor der til næste sæson vil komme en mindre kontingentstigning.

Derudover har vi haft problemer med bookning af haller, da man ikke længere benytter samme system, som man har gjort i mange år nu, men er gået over til et nyt digitalt system, der kræver lidt tilvænning at bruge.
Det har desværre betydet, at vi har mistet de baner, vi havde i Valbyhallen, hvor flere af vores motionister spillede. Det er en beklagelig fejl, som vi ihærdigt forsøgte at rette op på.
Jeg har naturligvis fuld forståelse for de frustrationer, det har skabt, og vi håber ikke, det kommer til at ske igen.

Vi startede sæsonen med en træner, men måtte desværre sige farvel til ham igen. Han er ansat i politiet og arbejdspresset blev desværre så stort, at han ikke havde overskuddet til også at træne os i badminton.
Vi er enige om, at vi gerne vil have en træner, også til at tage sig af arbejdet med at sætte holdene, opdatere resultater og hvad der ellers er af arbejde i den stil. 

Alt i alt går det udmærket for badmintonafdelingen. Vi har en god fast kerne af spillere, og vores sociale sammenhold er stadig stærkt. Vi drives af glæden ved at spille badminton.
Vi håber 2017 bliver året, hvor vi igen kan tage på træningslejr og afholde vores sædvanlige sociale arrangementer. Sæsonen er snart slut og vi glæder os til at kunne afholde klubmesterskaber og slutte det hele godt af.


 

 

Badmintonafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 6. januar 2016

Af Casper S. Christensen,
Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David Jøcker
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Nikolaj Kjærsgaard  
Bestyrelsesmedlem, Lasse Taulo Rasmussen
Bestyrelsesmedlem, Maria Louise Hansen - Mette Hersnap

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 040315, og der var fremmødt 6 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Omrokering: Nikolaj Kjærsgaard ønskede ikke genvalg som formand, i stedet blev valgt Casper S. Christensen.
Nikolaj blev i stedet valgt som sekretær

Årsberetning: Badminton.

2015 har været endnu et rigtig godt år for PI – Københavns Badmintonafdeling.
Vi har stadig tilgang af nye spillere.
Vi regner med, at begge hold i slutningen af sæsonen rykker op i højere rækker.

Vi har for første gang valgt at ansætte en træner. En politi kollega, Kasper Sæderup Madsen, der til daglig hører til i lokalpolitiet på Vestegnen.
Kasper er en meget kompetent træner, der selv spiller på meget højt niveau. Han var bl.a. med til, at Kastrup Magleby sidste sæson spillede om oprykning til Danmarks bedste række.
Vi var lidt nervøse for, om træning med træner, som vi ikke har haft før, kunne skræmme nogen spillere væk, da vi er en klub, der fokuserer meget på det sociale i sporten, men det har faktisk haft den modsatte, positive effekt, at vi begynder at se flere komme til træning.
Samtidig har Kasper taget et par spillere med til klubben, som passer fint ind i vores humør og tempo.
Alt i alt har det været en succes at ansætte en træner, og vi håber på sigt, at Kasper vil vælge at spille for PI-København.

Klubben har været på træningslejr i Holland. Gennem de europæiske politimesterskaber har vi skabt nogle kontakter i Holland, der gjorde det muligt at tage en tur til Amsterdam, hvor der blev trænet en masse badminton.
Vores hollandske kolleger stillede med en masse spillere, der gjorde det muligt at lave en lille turnering Danmark / Holland imellem. Alt i alt var turen en stor succes.
Derudover tager klubben en lille tur til Lalandia, hvor der ligeledes skal trænes en hel masse badminton og ikke mindst være sociale.

Begge hold, der er tilmeldt turneringerne, klarer sig rigtig godt. 1. holdet er således indtil videre ubesejrede. 2. holdet har vundet alle kampe på nær en, hvor vi desværre tabte 7-6 et resultat, der stadig gav point med til holdet.

Til sidst skal nævnes, at klubben har fået ny, gammel, formand. Nikolaj Kjærsgaard ønskede ikke genvalg til formandsposten, men ville gerne tage posten som sekretær. Undertegnede var netop hjemvendt fra to år som politimand i Grænsepolitiet i Padborg. Jeg har tidligere været formand i klubben og tog gerne jobbet igen.

Alt i alt har 2015 været endnu et rigtig godt år for Badmintonafdelingen. Vi er stadig i fremgang. Vi får stadig nye spillere, og der henvender sig jævnligt folk, der gerne vil spille i klubben.
Vi bliver flere og flere til træning, hvilket gør det sjovere for alle. Vi er positive og glæder os til endnu et år.