Sæsonopstart

Der er også et godt socialt sammenhold i Badmintonafdelingen

Opdateret 16. oktober 2019

Højt humør i afdelingen

Tekst og foto – Casper Stendevad Christensen, formand for Badmintonafdelingen

Vi forsøger at investere i fremtiden. Det går stille og roligt fremad i PI-Badminton.

Vi mangler desværre stadig nogle spillere, - det er lidt atypisk for badmintonklubber ellers at det lige er for øjeblikket på vores herreside, det halter en smule. Vi har, som vist tidligere nævnt, fået os en ny og, synes vi selv, rigtig flot hjemmeside.
Den kan ses på pibadminton.dk

Sammen med hjemmesiden reklamerer vi for os selv på de sociale medier i håbet om, at det er måden at skaffe lidt flere medlemmer på.
Vi har ingen ungdomsafdeling, hvor vi kan trække nye talenter op til holdet, når der er lidt huller i opstillingen, så vi er afhængige af at kunne stille hold med dem, der er til træning.

Vi kan desværre stadig ikke imødekomme helt nye badmintonspillere. Det er ikke fordi, vi ikke vil, men simpelthen et spørgsmål om, at man skal kunne indgå i træningen, og det kræver, at man har de helt basale færdigheder i badminton.
Indtil videre har vi fået en flok henvendelser igennem hjemmesiden, og det er også blevet til en enkelt eller to indmeldelser, men vi vil naturligvis gerne have mange flere.

Sæsonen er gået i gang - vi har i skrivende stund spillet den første holdkamp, som vi desværre tabte 7-6 efter en hel del tætte kampe. Nu forbereder vi os på den første hjemmekamp, som kommer til at foregå i vores hal på Sallingvej 59, i brønshøj.

Vi spiller den 2. november 2019, kl. 15, hvis nogen skulle have lyst til at komme og kigge. Vi har igen i år en sponsoraftale med Kuhre fysio. De kommer med til vores holdkampe og leverer lidt god opvarmning, - det ved fysioterapeuter åbenbart noget om, og derudover giver de lidt massage og behandling til de ømme muskler, både under og efter holdkampen.

Det lykkedes på trods af en sen start at få tilmeldt et plus 40 hold igen til denne sæson. Heldigvis er der fokus på at spille badminton, så vi fik lov at tilmelde endnu et hold til turneringen, selvom vi var lidt sent ude.

Plus 40 er et rent herrehold, og de plejer at klare sig til topkarakter i rækken, - det har vi naturligvis en klar forventning om sker i denne sæson også.

Vi er kommet godt i gang med Steffen, som er vores træner. Han leverer fuldt ud det, vi forventer af ham, hvilket er god træning, men samtidig kommer han også med virkelig god energi og godt humør, - han er endda reserve på holdet, når der er behov for en ekstra ketcher.
Steffen laver træning, hvor vi kører en smule opvarmning, laver nogle få øvelser og efterfølgende spiller en del runder, lige som vi gerne vil have det i PI.

Vi glæder os til sæsonen, der er naturligvis nogle ting, vi skal arbejde med undervejs, men det er nu engang vilkårene, når man er en idrætsforening.
Der er ingen tvivl om, at vi elsker vores klub, og vi gerne vil den, men tiden for politiidræt er måske bare ikke helt den samme længere. Derfor er vi også ekstra glade for alle vores civile medlemmer, der er med til at få det hele til at ske og kommer med glæde og kærlighed til vores sport.


 

Klubmesterskaberne sæsonen 2018/19

Opdateret 26. maj 2019

Af Karina Husted
Foto: Katja Andrea

Med Klubmesterskabet afholdt er badmintonsæsonen 18/19 nu officielt rundet af!

I år sendte bestyrelsen live fra PI Facebook gruppen ugen forinden klubmesterskabet. Med gallakjole og butterfly blev der trukket lod om, hvem der skulle spille sammen til årets klubmesterskab den 11. maj.

Da dagen oprandt, skinnede solen fra en skyfri himmel, og der var derfor tale om en særdeles varm ja nærmest fugtig omgang, da klubmesterskaberne blev afholdt i Katrinedalshallen.

Det skulle dog ikke afholde os fra at spille, og mange af klubbens spillere stillede op i alle tre kategorier. Da hallen ekstraordinært måtte holde lukket onsdagen forinden, var vi nødsaget til at spille alle kampene på dagen.

Heldigvis styrede Mads Sumborg den tæt pakkede turneringsplan med præcision, og vi nåede alle kampe inden for tidsrammen.

Fra 14.00 til18.30 blev der derfor spillet 26 kampe med stor iver og kampgejst! I herresingle kunne Thomas Overgaard i år tage den første klubmesterskabs titel i en tæt finale mod Jimmi Jensen.
På damesiden slog vores nye spiller Elisabeth Husted den tidligere stormester i damesingle Katja Andrea.
Med singlerne velafviklet var det tid til doublerne. Her løb Filip Lindevall og Ken Jensen med sejren i herredouble over David Hansen og Thomas Overgaard.
I damedouble kunne Elisabeth Husted tage endnu en klubmestertitel sammen med Mette Kloster, og Mette Hansen og Karina Husted fik en flot 2. plads.
Sidst, men ikke mindst løber Nikolaj og Mette Kloster med klubmestertitlen i mixdouble i en lang og tæt finalekamp mod Thomas Overgaard og Elisabeth Husted.

Således blev klubmesterskabet afsluttet. Traditionen tro sluttede vi dagen med en lækker middag og en tur på dansegulvet.

Fakta om Badmintonafdelingen

Siden redigeret den 16. oktober 2019

Badmintonafdelingen blev stiftet den 28. august 1946.

Formanden for Badmintonafdelinger er i dag Casper Stendevad Christensen.

E-mail.     csc010@politi.dk

Træning:
Katrinedalshallen Sallingvej 59 2720 Vanløse Onsdag kl. 2000 - 2200

Badmintonafdelingen er medlem af Københavns Badminton Kreds, i daglig tale kaldet KBK.r.

Afdelingen deltager i De Danske Politimesterskaber.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Yderligere informationer om afdelingen kan indhentes hos afdelingens sekretær, David Jøker Hansen.

Hjemmeside: www.pibadminton.dk

Særkontingent kr. 60,00 pr. måned


 

Badminafdelingens årsberetning for året 2018

Opdateret 16. oktober 2019

Af Casper S. Christensen,
Formand.

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand: Casper S. Christensen
Næstformand: David J. Hansen
Kasserer: Filip Lindevall
Sekretær: Karina Husted
Bestyrelsesmedlem: Mette Hansen 
Bestyrelsesmedlem: Nikolaj Kjærsgaard

Klubbens hjemmeside:

www.pibadminton.dk

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 11. april, og der var fremmødt 14 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Ovenstående blev alle genvalgt. Dog blev Nikolaj Kjærsgaard valgt ind som ekstra medlem i bestyrelsen

Sæsonen 2018/2019 er for badmintonafdelingens vedkommende godt i gang. Vi valgte til denne sæson kun at stille med et seniorhold, men til gengæld også med et +40 herrehold.

Vi måtte erkende, at vi ikke længere havde spillerne til to seniorhold. Det var i hvert fald et problem at stille folkene til begge hold sæsonen forinden, og tilkendegivelser fra spillerne resulterede i, at vi reducerede med et hold.

Holdet klarer sig indtil videre ganske godt i serie 1 og ligger på en 3. plads i puljen. Herreholdet ligger i top, hvilket naturligvis er meget positivt.

Vi har haft samme træner i denne sæson, og der er bred enighed om, at vi skal have en decideret træner tilknyttet holdet.

Vi har tidligere selv kørt vores træninger, men det er klart bedre med en træner.

Klubben holdt en træningslejr på Bornholm, et fantastisk hyggeligt arrangement, hvor vi både fik spillet badminton OG plejet det sociale. Derudover har vi netop holdt juleturnering, hvor festen om aftenen blev holdt sammen med andre af PI’s afdelinger, et koncept vi håber fortsætter og ikke mindst vokser.

Klubben har i denne sæson skaffet sig en sponsor i form af Kuhre Fysio, der er et hold af unge fysioterapeuter, der stiller massage og anden behandling til rådighed når vi spiller vores hjemmekampe. Derudover rådgiver de i opvarmning og skadesforebyggelse.

Vi håber, de vil sponsorere os til næste sæson. Kuhre Fysio har et stående tilbud til ansatte ved Københavns politi om behandlinger til 200 kr. stykket. Det tilbud har de udvidet til medlemmer af PI-København.

Klubben er, må vi erkende, stadig i spillermangel. Vi vil rigtig gerne have to hold med i turneringen igen. Og vi vil gerne have lidt flere ressourcer at trække på til det hold, vi så har. Bestyrelsen arbejder med forskellige tiltag, men indtil videre mangler vi stadig spillere.

Vi går et nyt år i møde. Vi håber, vi kan spille med om oprykning til Københavnerserien igen, men så skal vi helst også have spillerne til det.

Vi ser fremad imod det nye år og planlægger så småt allerede for sæsonen 2019/2020. Der skal snart tages de indledende skridt til en træningslejr, og der er altid plads til udvikling og forbedring.


 

 

Badminafdelingens årsberetning for året 2017

Altid glade ansigter i badmintonafdelingen

Opdateret 22. januar 2018

Af Casper S. Christensen, formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David J. Hansen
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Karina Husted
Bestyrelsesmedlem, Mette H. Hansen

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 12. april og der var fremmødt 10 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Formand, Casper S. Christensen 
Næstformand, David J. Hansen
Kasserer, Filip Lindvall
Sekretær, Karina Husted
Medlem, Mette H. Hansen

Følgende ønskede ikke genvalg: Michael Blom

2017 har mildest talt været et lettere turbulent år.

Det startede rigtig godt, faktisk så godt, at vi endnu engang kunne have tre hold med i turneringen. 2 seniorhold og et veteranhold.
Det var lykkedes os at komme tilbage i Katrinedalshallen, der førhen hed Brønshøj sportshal, en kommunal hal, der ikke kostede os noget at benytte.

Desværre måtte vi sande, at vi for det første kun kunne få træningstider fra kl. 20-22, hvilket gør, at man skal sent af sted hjemmefra og er sent hjemme. 
Desuden er transportforholdene en smule vanskelligere.

Vi kom i gang med sæsonen, med vores nye træner HP, der lagde ud med en god portion slagtræning, bare lige for at komme i gang. Det blev dog nedskalleret, da vi nærmede os den første holdkamp. 
Vi har været meget tilfredse med vores trænervalg indtil nu.

Sæsonen gik i gang, men der viste sig desværre hurtigt problemer med at stille begge seniorhold, og kort efter meldte vores veteranhold også ind med problemer med at få folk med til deres kampe.

Vi diskuterede, om vi skulle trække det ene seniorhold ud af turneringen, da vi gentagne gange måtte stille op med for få spillere, men gennem dedikeret arbejde fra flere af klubbens medlemmer, er det lykkes at beholde begge hold i turneringen. 
Desværre har vores veteranhold måtte trække sig.

Vi kæmper videre, og bestyrelsen har nogle ideer og planer for at få vendt den spiral, vi lader til at være inde i lige for tiden.

Vi har afholdt juleturnering, hvor festen som sidste år blev afholdt med andre af PI’s foreninger, en stor succes endnu engang.

Vi er endt i nedrykningsspillet, men må se om ikke vi kan klare den endnu en sæson i Københavnerserien, som vi gjorde sidste år. Ellers må vi tage en sæson i serie 1.

Vi har ikke afholdt træningslejr i år, som vi ellers plejer. Til gengæld satser vi på en fantastisk en af slagsen til Bornholm i 2018. 
Indbydelserne er sendt ud, og så håber vi naturligvis på en masse tilmeldinger.

Vi mener, trods alt, stadig, at vi har en fantastisk klub, der er værd at bakke op om og lægge noget arbejde i.

Planerne for fremtiden er, at vi vil forsøge at samarbejde med en anden klub, så vi f.eks. kan tilbyde vores medlemmer nogle flere træningstimer og tidspunkter.

Vi vil desuden forsøge at skaffe flere medlemmer til klubben. Vi er den billigste, og naturligvis, bedste klub i København, måske endda i landet, og det skal vi se, om vi ikke kan få formidlet ud til folk.


  

Badmintonafdelingens årsberetning for året 2016

Der er også plads til smil i Badmintonafdelingen

Opdateret 2. februar 2017

Casper Christensen,
formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David Jøker Hansen
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Karina Husted          
Bestyrelsesmedlem, Mette Hersnap Hansen

Sæsonen 16/17 har indtil videre vist sig at byde på et par udfordringer for klubben. Heldigvis er vi robuste og udfordringerne overkommelige.
Vores tre hold, Københavnerserien, Serie 2 og veteran, klarer sig med blandet succes. 

Holdet i Københavnerserien har desværre været plaget af skader og har været en anelse svært at stille til holdkampene. Det har resulteret i et par nederlag, og p.t. ligger vi i nedrykningsspillet.
Skulle det uheldige ske, at vi rykker ned, vil vi uden tvivl rykke op igen, når næste sæson er slut.

Vores hold i Serie 2 har af samme naturlige årsag, ligeledes været en anelse svært at besætte, men holdet ligger placeret midt i tabellen og burde, alting til trods, klare sig fint igennem.

Vores standhaftige veteraner har fået et enkelt point med i løbet af sæsonen og ligger som nummer 6 ud af 8, hvilket ikke er så skidt endda.

Klubben oplever stadig en tilgang af spillere, hvilket vi er rigtig glade for, vi har desværre også måtte sige farvel til et par stykker, og så er der desværre også stadig skader.

Bestyrelsen fungerer og arbejder forholdsvist harmonisk, så harmonisk som en bestyrelse nu kan. Budgettet har desværre lidt en smule.
Vi har været nødt til at leje os ind i en hal, der er dyr i drift, men arbejder meget på igen at kunne få en kommunal hal, hvor vi ikke skal betale.
Vi vil i bestyrelsen gerne udvise en lille smule rettidig omhu, hvorfor der til næste sæson vil komme en mindre kontingentstigning.

Derudover har vi haft problemer med bookning af haller, da man ikke længere benytter samme system, som man har gjort i mange år nu, men er gået over til et nyt digitalt system, der kræver lidt tilvænning at bruge.
Det har desværre betydet, at vi har mistet de baner, vi havde i Valbyhallen, hvor flere af vores motionister spillede. Det er en beklagelig fejl, som vi ihærdigt forsøgte at rette op på.
Jeg har naturligvis fuld forståelse for de frustrationer, det har skabt, og vi håber ikke, det kommer til at ske igen.

Vi startede sæsonen med en træner, men måtte desværre sige farvel til ham igen. Han er ansat i politiet og arbejdspresset blev desværre så stort, at han ikke havde overskuddet til også at træne os i badminton.
Vi er enige om, at vi gerne vil have en træner, også til at tage sig af arbejdet med at sætte holdene, opdatere resultater og hvad der ellers er af arbejde i den stil. 

Alt i alt går det udmærket for badmintonafdelingen. Vi har en god fast kerne af spillere, og vores sociale sammenhold er stadig stærkt. Vi drives af glæden ved at spille badminton.
Vi håber 2017 bliver året, hvor vi igen kan tage på træningslejr og afholde vores sædvanlige sociale arrangementer. Sæsonen er snart slut og vi glæder os til at kunne afholde klubmesterskaber og slutte det hele godt af.


 

 

Badmintonafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 6. januar 2016

Af Casper S. Christensen,
Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Casper S. Christensen
Næstformand, David Jøcker
Kasserer, Michael Blom
Sekretær, Nikolaj Kjærsgaard  
Bestyrelsesmedlem, Lasse Taulo Rasmussen
Bestyrelsesmedlem, Maria Louise Hansen - Mette Hersnap

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 040315, og der var fremmødt 6 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Omrokering: Nikolaj Kjærsgaard ønskede ikke genvalg som formand, i stedet blev valgt Casper S. Christensen.
Nikolaj blev i stedet valgt som sekretær

Årsberetning: Badminton.

2015 har været endnu et rigtig godt år for PI – Københavns Badmintonafdeling.
Vi har stadig tilgang af nye spillere.
Vi regner med, at begge hold i slutningen af sæsonen rykker op i højere rækker.

Vi har for første gang valgt at ansætte en træner. En politi kollega, Kasper Sæderup Madsen, der til daglig hører til i lokalpolitiet på Vestegnen.
Kasper er en meget kompetent træner, der selv spiller på meget højt niveau. Han var bl.a. med til, at Kastrup Magleby sidste sæson spillede om oprykning til Danmarks bedste række.
Vi var lidt nervøse for, om træning med træner, som vi ikke har haft før, kunne skræmme nogen spillere væk, da vi er en klub, der fokuserer meget på det sociale i sporten, men det har faktisk haft den modsatte, positive effekt, at vi begynder at se flere komme til træning.
Samtidig har Kasper taget et par spillere med til klubben, som passer fint ind i vores humør og tempo.
Alt i alt har det været en succes at ansætte en træner, og vi håber på sigt, at Kasper vil vælge at spille for PI-København.

Klubben har været på træningslejr i Holland. Gennem de europæiske politimesterskaber har vi skabt nogle kontakter i Holland, der gjorde det muligt at tage en tur til Amsterdam, hvor der blev trænet en masse badminton.
Vores hollandske kolleger stillede med en masse spillere, der gjorde det muligt at lave en lille turnering Danmark / Holland imellem. Alt i alt var turen en stor succes.
Derudover tager klubben en lille tur til Lalandia, hvor der ligeledes skal trænes en hel masse badminton og ikke mindst være sociale.

Begge hold, der er tilmeldt turneringerne, klarer sig rigtig godt. 1. holdet er således indtil videre ubesejrede. 2. holdet har vundet alle kampe på nær en, hvor vi desværre tabte 7-6 et resultat, der stadig gav point med til holdet.

Til sidst skal nævnes, at klubben har fået ny, gammel, formand. Nikolaj Kjærsgaard ønskede ikke genvalg til formandsposten, men ville gerne tage posten som sekretær. Undertegnede var netop hjemvendt fra to år som politimand i Grænsepolitiet i Padborg. Jeg har tidligere været formand i klubben og tog gerne jobbet igen.

Alt i alt har 2015 været endnu et rigtig godt år for Badmintonafdelingen. Vi er stadig i fremgang. Vi får stadig nye spillere, og der henvender sig jævnligt folk, der gerne vil spille i klubben.
Vi bliver flere og flere til træning, hvilket gør det sjovere for alle. Vi er positive og glæder os til endnu et år.