Opstart i fodboldafdelingen med gode forhold

Foto: Mikki Nielsen

Opdateret 15. februar 2018

Af Marcus Persson, formand

Fodboldafdelingen har været i gang siden midt januar, og opstarten har været en leg i forhold til tidligere år. Klubben har fået nogle gode banetider mandag til torsdag, hvilket giver alle klubbens hold gode træningsmuligheder – Både indendørs og udendørs.

Klubben har pga. det store træningsfremmøde det seneste år valgt at dele træningerne op, da der ikke længere er plads til alle hold på én træningsbane.

Dette højner dels kvaliteten på træningen for de respektive hold, men det gør forhåbentlig også, at der kommer et endnu stærkere sammenhold på de enkelte hold.

Klubbens 1. hold for herrer træner mandag og torsdag henholdsvis 18.30 og 19.00. Om mandagen trænes der i den nye Hafnia Hal, der blev istandsat sidste år. Det betyder, at der uanset vejr altid kan trænes tørskoet, noget som spillerne sætter pris på!

Har man interesse i at træne med på 1. holdet, skal man kontakte cheftræneren Mikki Nielsen. Ambitionen for holdet er, at de skal rykke op i Københavnsserien til sommer.

2., 3. og 4. holdet vil til en start kun træne én gang om ugen. Dette for at sikre, at deltagerantallet bliver højt, således man forhåbentlig kan undgå de træninger, hvor der kun dukker få op.

Træningerne med Jose og 2. holdet foregår tirsdag 20.30 på kunstbanen i Valby.
Vil man træne med 3. og 4. holdet og de nye trænere, Krimi og Jakob, samt de to 4. holdstrænere, Simon og Kaplan, foregår det om onsdagen 19.00

3. og 4. holdet deler banen med dameholdet onsdag 19.00. Det er igen i år Carsten Marker, der står for holdet. Antallet af spillere på dameholdet har været stødt stigende, og vi forventer, at den udvikling fortsætter i 2018.

1. holdet er det eneste hold, der har spillet træningskampe. Det er blevet til to stykker, hvor klubben begge gange har trukket sig ud sejrrigt. Vi håber, dette er et tegn for sæsonen, der kommer.

Har man som spiller lyst til at prøve fodbold, er man altid velkommen til at komme ud og træne med, for at se niveauet an, og tage en snak med trænerne.
Vi glæder os til at se jer.

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

18.30 – 20.00

PI 1
Hafnia Hallen

 

 

 

 

19.00 – 20.30

 

 

Dame + PI 3 og 4
Kunst 3

PI 1
Kunst 4

 

20.30 – 22.00

 

PI 2
Kunst 4

 

 

 

21.00 – 22.30

 

 

 

 

 

 

Derudover skal det bemærkes, at klubben har to spillere og en træner, der er blevet nomineret til kåringer på siden ligabold.dk, der dækker seriebolden i Danmark.

Klubbens nye træner, Mikki Nielsen er, efter blot et halvt år som cheftræner, nomineret som årets trænere i serie 1.

Klubbens midtbanemand og nyudnævnte landsholdspiller i politiet, Mathias Dam, er nomineret som årets spiller.
Til sidst er Patrick Dahlin nomineret som Årets Talent.

Det er klubben utrolig stolt af, og vi håber, at I alle vil gå ind og stemme; http://ligabold.dk/ipages/award2014/categoryInfo.php


 

 

 

 

 

 

Fodboldafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 30. januar 2018

Af Marcus Persson, formand

Ingen sæson de sidste par år uden en lille udfordring fra det politiske København.
Forrige år var det banetiderne om vinteren, og denne gang var det ombygning af tribunen. 2017 startede med ombygningen af vores ende af tribunen, hvorfor vi levede i et lille omklædningsrum og havde et kosteskab som materialerum.
I dag har vi en hel sauna.

At vi endnu en gang kom igennem sådan type udfordring, som skabes af udefrakommende kræfter, er en stor cadeau til de frivillige i klubben.

Trænere og holdledere, der indordner sig, ser muligheder i stedet for begrænsninger, og strækker sig langt for, at klubbens medlemmer ikke skal mærke nogen forskel på det i forvejen høje serviceniveau.

Fodboldmæssigt havde Dameholdet det i begyndelsen af året svært ved at skabe opbakning til holdet, og mange træninger måtte aflyses.

PI Herrer 1 skulle bygge videre på det momentum, som de havde efter den gode afslutning på efterårssæsonen 2016. For PI 2 skulle der igen, igen, køres en ny træner i gang: Denne gang Rasmus Hakman.
Mark Tofterup havde sin sidste halvsæson for tredjeholdet, og op af mulden opstod et nyt 4. hold, som skulle spille 7-mands.
Dette blev ført an af Simon og Kaplan, i tæt relation med Tofterup.

Efter sommerpausen var der stor udskiftning på trænerposterne. I selve ferien blev Rasmus Hakman byttet ud med en tidligere kending, Vimal på 2. holdet. Både med Hakman og Vimal som trænere har Johnny gjort stort arbejde for at hjælpe dem på plads, i sin rolle som assistent!

Mark Tofterup takkede af med undskyldningen om at studere. Afløseren var Jose, som gjorde et kæmpe arbejde fra første fløjt, og i dag sidder her som 2. holds træner for den kommende sæson.

Halvvejs igennem efterårssæsonen skiftede vi også ud på trænerposten hos 1. holdet. Klubben opsagde samarbejdet med Brian Niclasen. Trænerposten blev overtaget af Mikki, mens Dennis hjalp som assistenttræner.
Resultaterne flaskede sig fra første uge, og selvfølgelig var det pga. to gode trænere, men det var aldrig kunnet ske, hvis det ikke havde været for klubbens mand, Kent Dahlsgaard, som stod last og brast, da skibet gyngede lidt i efteråret.
Så også en stor tak til Kent, udover Mikki og Dennis, som sprang til, når behovet var der i efteråret.

Resultatmæssigt var svingende, ift. de forrige år, hvor det resultatmæssigt er gået godt for flere hold ad gangen.

Damerne klarer oprykning fra serie 2 i foråret og bliver nummer 8 i serie 1 i efteråret – Det kunne være blevet til en højere placering, da marginalerne ikke var med i alle kampe. PI 1 missede oprykning til KS med fire points – Efter en skidt start i efteråret er man igen med i spillet om oprykning, med henholdsvis 1 og 4 point op til de øverste.
PI 2 endte i den øverste halvdel i foråret, mens de fik en flot andenplads i efteråret.
PI 3 midt i tabellen både forår og efterår. PI 4 midt i tabellen begge sæsoner (men rykker op alligevel?)

2017 har også været året, hvor bestyrelsen er kommet tættere på hovedorganisationen, eller Store PI, som den måske bedre er kendt.

Tidligere har det altid været en politiers opgave at have den relation, men da Kenneth Toft forlod bestyrelsen i slutningen af 2016, krævede det lidt indkøring med nye rutiner.

Det er gået langsomt, men sikkert i 2017, og vi tror på, at vi kan få endnu bedre rutiner og relationer op og stå i løbet af 2018.
Bl.a. var Anders og jeg med en til workshop og repræsentantskabsmøde i foråret, hvilket gav en god indsigt i de mange andre foreninger, der ligger under paraplyen i PI.
Sammen med de andre foreninger vil vi 2018 forsøge at skabe nogle bedre bånd mellem Fodbold afdelingen og nogen af de andre afdelinger. 

Klubben fik også sit nationale gennembrud på mediescenen -  efter forslag fra Anders, kom vi igennem til podcasten Fodboldministeriet, hvor vi vandt 1500 kr.

Dette var i forbindelse med forårets kamp mod Christiania. Det var tæt på, at det udmøntede sig i både en særudsendelse om Pi-CSC og en live sending af fodboldkampen i Valby. Ingen af delene blev dog realiseret.

Vi har igen i år forsøgt at arrangere, hvad vi kalder Månedens kamp. Det har aldrig blevet i det omfang og den frekvens, vi har ønsket, men vil fortsætte med det i 2018.

De gange, det er blevet arrangeret i 2017, har der været god stemning, og det er en hyggelig måde at nyde en seriekamp på.
Vi har forsøgt at lægge det, så der kan være to eller flere kamp tæt på hinanden, men ambitionen er også, at medlemmer gerne må bruge arrangementet som en undskyldning for at komme ud og møde andre medlemmer.

Efter ønske fra både dem, der køber sodavand til træningsaftener og pølser til Månedens kamp, har der været ønske om Mobile Pay. 
Der er der kommet, og vi får det på plads indenfor de næste par uger.

Bestyrelsen har haft store udfordringer med indmeldelser af spillere. Der er kommet nye ansigter til, men det har ikke helt kunnet ses på kassebeholdningen.

Dels at spillerne aldrig er blevet meldt ind, eller at folk ikke betaler sit kontingent, men alligevel bliver ved med at træne. Vi har derfor brugt sidste år på at sætte nogle rutiner op dels mod Store PI, men også for trænerne, og i sidste ende jer spillere.
Dette er ikke noget vi skal gennemgå her, da alle i 2018 selvfølgelig betaler kontingent.

I den forbindelse opfordrer vi medlemmerne til en smule selvindsigt og medansvar. Dels ser vi gerne, at man betaler et girokort, når det kommer ind ad døren. Gør man ikke det, tager det tid for så mange personer fra Store PI ned til vores bestyrelse.

Men måske også en selvindsigt omkring – Har jeg betalt kontingent? Hvorfor har jeg ikke set et girokort? Vi giver også kursus til Betalingsservice, til de af jer der påstår, at man ikke kan finde ud af det – Ja, de findes!

Til sidst vil jeg som altid opfordre til, at I deltager i klubben. Selvom vi er minimum en træner på hvert hold, en holdleder og syv i bestyrelsen, så gør det ikke noget, man spørger, om der kan bruges en hånd.

Stilheden, der møder én, når man spørger om at tage tøjet med i vaskerummet, bære kegler ud til banen, eller melde sig til praktiske opgaver i forbindelse med et socialt arrangement eller kamp, er pinlig.
Jeg håber, at I vil være med til at løfte niveauet. Ikke kun ved selv at gøre noget, men også prikke til sidekammeraten i omklædningsrummet, og få dem med.


 

 

PI –Fodbolds 1. hold afslutter en højdramatisk efterårssæson

PI´s modstander får det gule kort

Stor glæde efter scoring

Opdateret 4. december 2017

Af Marcus Persson, formand
Foto: Christian Ove Carlsson

 I løbet af efteråret sagde PI Fodbold farvel til deres cheftræner gennem over tre år, Brian Niclasen.

Klubben skylder Brian en stor tak for hans tid i klubben, for Brian har et stort ansvar for, at klubben er der, hvor den er i dag.

En ting er, at 1. holdet er gået fra Serie 3 til toppen af Serie 1. Noget andet er, at hele klubben samtidig har bevæget sig i samme retning, med oprettelsen af nye hold, både 7- og 11-mands.
Klubben ønsker Brian al held og lykke frem over.

Midt i al det her overtog 1. holdets daværende assistenttræner, Mikki Nielsen. Klubbens anfører Dennis Braimovich blev assistent, mens klubbens samlingspunkt og faderfigur, Kent Dalsgaard valgte at fortsætte som holdleder til stor glæde for alle klubbens medlemmer.

Det er ingen hemmelighed, at 1. holdet var i en nedadgående formkurve, da dette skete. Efter at have sluttet lige udenfor oprykning før sommerferien var der kun en ting, der var aktuelt i denne sæson: Oprykning.

De første kampe viste dog vaklende indsats, med nederlag og uafgjorte resultater mod hold, der sidste år blev udmanøvrerede.

Ind kom Mikki og Dennis, der fik vendt skuden på en uge. Der blev sat nogle nye rammer, og spillerne rettede ind og stod sammen, da holdet og klubben havde mest brug for det. Fremmødet til træningen voksede og blev kontinuerligt. Det gav gode forudsætninger for trænerteamet, når der skulle udtages kampe.

Til kampene var der en gnist og fanden-i-vold, der viste, at nye vinde blæste ind over anlægget i Valby. Holdet har da heller ikke set sig tilbage siden.
Med kun et nederlag i de otte kampe, der er blevet spillet siden trænerudskiftningen, ligger holdet godt til, når forårssæsonen genoptages.

Efteråret sluttede, da også med en højintens kamp mod rækkens førerhold Husum, der indtil kampen mod PI ikke havde tabt en kamp i rækken.
PI formåede i en hæsblæsende kamp at slå topholdet med 4-3. Det stiller PI i en god position inden vinterpausen.

Holdets præstationer lader hele klubben påvirke, og det virker til, at der er en stor tro på, at hele klubben kan få et meget stort forår. Grundforudsætningerne vurderes i hvert fald at være på plads:

Stort set alle trænere har valgt at forlænge. På et hold er trænerteamet skiftet ud med to nye, Jakob og Lars, som vi ser frem til at byde velkommen.
Efter nogle dårlige år med baner er vi tilbage med et højt serviceniveau til klubbens medlemmer, med gode træningstider og miljøer. Omklædningsrum er nyistandsatte, og vi har fået vores eget materialerum i tribunen.

Vi ser derfor frem til et endnu mere hæsblæsende forår, med træningslejre, udenlandsture, oprykninger og nye medlemmer.

Går du med en fodboldspiller i maven, er det derfor nu, du skal hoppe ombord på toget, og komme og være med i PI.

God vinterpause fra PI Fodbold.


 

 

Fra Podcast til lokalderby mod Christiania

Opdateret 26 juni 2017

Af Marcus Persson
Foto: PI-fodbold

PI Fodbold Herrer er i gang med en sæson ud over det sædvanlige. For tredje sæson i træk, kan PI 1 rykke op.
Holdet har bevæget sig fra serie 3, til serie 2, til serie 1, hvor man nu ligger i toppen.

Holdets succes er begyndt at gå op for mange udenfor banen. Det oplevede holdet i ugen op til topkampen mod CSC Christiania.

Ikke nok med, at der grundet navnene på de to hold var en ekstra spænding, men ugen for inden havde PI Fodbold fået opmærksomhed i podcasten ’Fodboldministeriet’.
Klubben var med i en lodtrækning om at vinde nogle penge til afvikling af kampen, således at vi havde mulighed for at putte noget glans over kampen.
I løbet af udsendelsen fik kampen en fantastisk omtale, og klubben endte med at vinde 1500 kr., som blev brugt på alt fra konfetti til grillpølser.

Selve kampen blev spillet 13. maj. Kampen var, som det stadig er tilfældet, en direkte kamp, hvem der skal rykke op.
I efterårets kamp spillede vi i Kløvermarken, på dagen for fristadens fødselsdag. En fantastisk scene, hvor kampen blev 1-1. Kunne PI vinde, ville holdet rykke afgørende fra CSC.
Som noget helt nyt til dagens kamp, kunne man også livestreame kampen. Til stor glæde for alle de trofaste PI tilskuere, som var bortrejst i denne konfirmationstid, var det i den weekend muligt at følge kampen live via Facebook.

Kampen blev spillet i en god, men intens tone. Det var tydeligt, at der var respekt spillerne imellem på banen, mens tilskuerne havde lettere ved at stikke til hinanden udenfor banen. Kampen var en typisk topkamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og ingen af holdene rigtigt turde sætte sig på kampen.
CSC kom hurtigt foran, så hurtigt, at redaktøren end ikke havde nået at tænde for liveudsendelsen. PI kom dog hurtigt igen. Den nye Svend Iversen var iskold, da han blev spillet fri midt i 1. halvleg.

Her fra var chancerne begrænsede, kampen bølgede som nævnt frem og tilbage, hvor hvert hold havde nogle tilfældigheder, som opstod ud af ingenting.
Specielt PI havde en stor chance i kampens slutfase, som ramte sammenføjningen. Endnu en kamp mod CSC ender uafgjort efter 90 minutter.
Det er længe siden, at et af de to hold har trukket det længste strå i de indbyrdes opgør. Forhåbentlig trækker PI det berømte strå, når det kommer til selve oprykningen i juni.

Med tre kampe igen, er der dødt løb. De fem øverste hold kan ende med at løbe med oprykningen. Der er derfor ikke plads til at snuble!
Vi håber, at I vil komme ud og støtte i nogle af de sidste kampe. Al hjælp gavner!
I kan følge med, hvor og hvornår der spilles, inde på Facebook-siden PI Fodbold.


 

 

Fakta om fodboldafdelingen

Opdateret den 19. december 2017

Fodboldafdelingen blev stiftet i 1920.

Fungerende formand for Fodboldafdelingen er i dag.
Marcus Persson, marcus-persson@hotmail.com

PI Fodbold har små 200 registrerede medlemmer, hvoraf næsten halvdelen er civile medlemmer og den anden halvdel er ansat i politiet.

Alle er derfor velkomne og vil ikke føle sig uden for, bare fordi de ikke er politiansatte.

Klubben træner og spiller de fleste kampe, ude- som hjemmekampe, på banerne ved Valby Stadion og Valby Parken.

Det er enten på græs eller på kunstgræs – ingen grus.

Vi har flere sociale arrangementer i løbet af året.

De faste er træningslejr/dag, afslutningsfest, sidste kampfest og de årlige fodgolfmesterskaber

Vores hjemmeside www.pifodbold.dk har informationer om træningstider, aktuelle begivenheder, arkiv med klubbens historie, statistik, referater af bestyrelsesmøder, afdelingsberetninger, artikler fra ”Politiidræt” vedr. fodgolf, afslutningsfest, sidste kamp fest, træningslejr/dag og meget mere.

Fodboldafdelingen er også på Facebook, hvor dog kun medlemmer af PI Fodbold på facebook har afgang.


 

 

Fodboldafdelingens årsberetning for året 2016

Opdateret 2. februar 2017

Af fungerende formand, Marcus Persson

Efteråret og vinteren 2015 forløb med en masse administrative udfordringer fra Københavns Kommune.
Manglende kommunikation gjorde, at vi stod uden træningsbaner fra januar 2016. Med hiv og sving, masser af vennetjenester og et træner team, der gjorde deres ypperste kom PI´s fire aktive fodboldhold igennem vinterens træning med skindet på næsen.
Fra bestyrelsens side skal der lyde en stor tak for forståelsen og for den opbakning, der har været fra både trænere og spillere, for at få det til at lykkes.

2016 bød også på to nye trænere: Hos dameholdet bød vi Carsten Marker velkommen. Carsten kom med erfaring fra pigefodbolden på Bornholm og skulle samle holdet op efter en foregående sæson, hvor træningsindsatsen var nedadgående.
Hos PI Herre 2 bød vi velkommen til Magnus Hansen. Magnus er politibetjent og tilflytter fra Esbjerg-egnen. De fik deres ilddåb med de administrative kommunale udfordringer.

Inden sæsonen blev sparket i gang, afviklede klubben en træningsturnering på Bornholm, som desværre fik afbud fra dameholdet. For herrerne blev det en vellykket turnering med stor deltagelse, gode fodboldkampe, og gode sociale aktiviteter.

Sæsonen 2016 skulle på mange måder vise sig at være en spændende sæson. 1. holdet kunne for første gang i lang tid spille sig op i serie 1. 2. Holdet sagde velkommen til en ny træner. 3. holdet havde vist interesse for at træne lidt mere i hverdagen, og damerne havde ligeledes fået en ny træner, der skulle forsøge at løfte holdet tilbage på deres gamle niveau.

Vintertræningen blev aflyst af opstart på ny træningsbane i Valby. Klubben har fået en dedikeret bane, som kun kan benyttes af klubben. Placeret afsides på anlægget kan holdene frit benytte de omkringliggende arealer.
Udenfor banen afløste den ene administrationsopgave den anden. Denne gang blev der talt om gebyrer for de hold, som ikke havde ungdomsfodbold. Efter en hel del måneders stridigheder faldt også denne på plads.

Fodboldmæssigt blev det en stor sæson: 

•      1. holdet sikrede sig oprykning i sidste runde, hvor man slog træneren, Brian Niclasens tidligere klub, Hekla. Et stort tillykke til teamet omkring holdet; Brian Niclasen, Mikki Nielsen og Kent Dalsgaard.
De har formået at løfte ikke bare 1. holdet, men hele klubben op på et nyt niveau. Bestyrelsen er meget taknemmelige for det arbejde, I lægger i at gøre vores medlemmer glade.

•      Magnus Hansen og Simon Marker rykkede ligeledes op med 2. holdet, således at de fra august skulle spille med i serie 2. Også tak til Simon og Magnus, som sammen med Steffen fra 3. holdet, formåede at løfte træningsindsatsen for 2. og 3. holds spillerne.

•      Steffen sluttede af med at rykke op med 3. holdet. Et flot punktum for Steffen, der siden sommeren har været en del af 2. holdet.

•      Damerne holdt stangen i deres række og viste endda gamle dyder til tider. Der blev kæmpet med mod nogle af de bedre hold i rækken. Carsten har været udfordret på en meget svingende træningsindsats. Engagementet og viljen fra Carsten har der ikke kunnet sættes en finger på.

Sommerferien bød på den tredje og sidste administrationsopgave for bestyrelsen. Formanden valgte at trække sig fra sin post og overlod en bestyrelse i vildrede. Det er dog ved at falde ind, og vi glæder os til at efter i dag have det formelle på plads, således at vi kan arbejde videre med klubbens udvikling.

Sæsonen indledtes med endnu en tilgang på trænerbænken. Mark Tofterup, en af de faste aktører på 3. holdet, valgte at tage trænergerningen op. Det har klubben ikke fortrudt siden.
Det engagement, der lige nu er at spore på 3. holdet, er uovertruffen. Sammen med Anders Grønvall viser de, at vi er en klub, der både kan rumme at have seriøse fodboldhold og nogle mindre seriøse hold

Fodboldmæssigt fik 1. holdet lov til at mærke forskellen på serie 2 og 1. Der var mange lige kampe, flere end man var vant til, og de små fejl blev straffet af modstanderne i langt højere grad.
I slutningen af sæsonen fandt man dog den rigtige tone, og man ligger glædeligt inden for rækkevidde til en oprykning til Københavnsserien. Der arbejdes på at skrive historie, hvilket vil være gældende, hvis holdet rykker op.

Beklageligvis kunne 2. holdet ikke følge op på de gode takter, de havde vist sæsonen forinden. Det blev til en nedrykning, som blev en realitet i sidste runde. Et ærgerligt punktum for Magnus Hansen, der efter én sæson stoppede i PI, pga. familieforøgelse.

3. holdet var lige ved oprykning, og dette står derfor skrevet i stjernerne til det kommende forår. For damernes vedkommende begyndte det at se lovende ud, når det kom til indsatsene i kampene. Inden man kan rykke videre i rækkerne, kræver det en koordineret indsats for at rykke træningsindsatsen, inden resultaterne kommer til kampe.

Udenfor banen ser vi frem til, at der sker en gennemgribende renovering af tribunen, som har været længe ønsket. Derudover står Club Danmark-hallen nu endelig klar igen.
Hallen har stået ødelagt i flere år. Efter genopbyggelsen er det ikke længere en udpræget fodboldhal, men nu mere end multihal, som kan bruges af områdets mangfoldige idrætsgrene.

Til sidst har fodboldafdelingen valgt at gå med i et projekt om et helt nyt klubhus. Udsigterne er lange, men en håndfuld klubber har sammen med efterskolen i Valby, set på mulighederne for at få et udpræget hus til fodbold, i stedet for at bruge tribunen – selv efter renoveringen.
Lige nu kigger man på mulige fondsmidler, tegninger og samtaler med kommunen.


 

 

Fodboldafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 25. januar 2015

Af: Kenneth Toft Andersen, Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Kenneth Toft Andersen
Næstformand, Marcus Persson
Kasserer, Christian Vinther
Sekretær, Camilla Kristiansen
Bestyrelsesmedlem, Nicolai Mouritsen
Bestyrelsesmedlem, Anders Pedersen
Bestyrelsesmedlem, Johnny Martens

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 31. januar 2015. Der var fremmødt 20 medlemmer. Gunnar Nørager blev valgt som mødets dirigent.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:

Næstformand, Marcus Persson (nyvalg)
Kasserer, Christian Vinther (nyvalg)
Bestyrelsesmedlem, Nicolai Mouritsen (genvalg)
Bestyrelsesmedlem, Johnny Martens (nyvalg)
Bestyrelsesmedlem, Anders Pedersen (nyvalg)
Sekretær, Camilla Christiansen (nyvalg)

Følgende ønskede ikke genvalg:
Næstformand, Martin Møller
Kasserer, Erik Holm Hansen
Sekretær, Lone Mikkelsen

Bestyrelse og samarbejdspartnere:

Jeg vil igen i år gerne sige en stor tak til en meget velfungerende og arbejdsivrig bestyrelse. 2015 er gået over alt forventning med mange nye tiltag samt gode og til tider utraditionelle ideer.
PI fodbold har nok i en del år været præget af traditioner og en tænkning i form af ”sådan plejer vi at gøre”

På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke alle omkring klubbens hold. I har alle uden undtagelse ydet en stor indsats for klubben i sæsonen 2015. I er rygraden i klubben, og det er Jeres skyld, at klubben hænger sammen og fungerer på den måde, som den gør.

Jeg vil gerne sige tak for hjælpen til Idrætskontoret ved Stine. Du er altid klar med en hjælpende hånd og yder en stor indsats for alle afdelinger.

De sportslige resultater forløb således:

Veteranholdet måtte desværre trække deres hold pga. manglende spillere. Jeg mener, at det er vigtigt for klubben at have et veteranhold, hvorfor jeg kraftigt håber på, at vi på et tidspunkt kan finde spillere til dette hold.

Dameholdet havde i deres forårssæson stolen for døren i den sidste kamp i Serie 1, men med en 3-2 sejr i sidste kamp med ØKF klarede de lige akkurat skærene.

I efteråret sluttede de desværre på en sidsteplads med 3 point for 9 kampe, hvorfor de må en tur tilbage til Serie 2.

Oldboysholdet spiller 7 mand. De sluttede foråret som nummer 3 med 16 point for 7 kampe. Dette var samme pointantal som nummer 2. I efteråret spillede de oldboys 1 og sluttede som nummer 5, med 15 point for 10 kampe. Godt gået.

I efteråret fik vi pga. de mange spillere oprettet et 3. hold i 11 mandsrækken. De spiller i Serie 5 og sluttede som nummer 7 med 11 point for 11 kampe.

Det er meget positivt, at vi nu har fået et 11 mandshold mere i klubben.

2. holdet har i 2015 været helt suveræne. I foråret rykkede de op i Serie 3. Endnu bedre blev det i efteråret, da de sluttede som nummer 1 med 24 point for 11 kampe. Helt suverænt og holdet skal nu spille i serie 2.

1. holdet, som i mange år har ligget og kæmpet i Serie 3, har spillet en formidabel sæson. Det meste er blevet sagt, men som medlem af klubben i mange år vil jeg sige, at det virkelig har været en torn i øjet, at holdet kun lå i Serie 3.

Men med en sæson med 60 point for 26 kampe og en målscore på 101-29 rykkede holdet fortjent op i Serie 2. SUPER GODT GÅET GUTTER: TILLYKKE.

De har nu spillet halvdelen af deres sæson i Serie 2 og ligger nummer 4 med 5 point op til andenpladsen. Så jeg er fuld af optimisme om en god forårssæson for 1. holdet.

Fodboldafdelingen har i 2015 bl.a.:

Afholdt indestævne med deltagelse af 16 seniorhold og 10 oldboyshold.

Afholdt fælles træningsdag med 50 deltagere, hvor der blev trænet, spist brunch, afholdt spillermøder, spillet miniturnering og efterfølgende fest.

Været på den årlige udlandstur.

Holdt afslutningsfest på Dahl og Dahl med 50 deltagere.

Været på den årlige fodgolftur.

Sidste-kamp-fest med pølser, øl og efterfølgende spisning på Hercegovina.

Ingen nævnt ingen glemt, men jeg vil alligevel fremhæve en profil her i klubben. Dit engagement i klubben både på den sportslige front og ikke mindst sociale front er langt udover det sædvanlige.

Din store kontaktflade igennem dine mange år som træner er uovertruffen. Du har fået mange nye spillere til klubben og ikke mindst formået at holde på de gamle. Du har formået at få antallet af spillere til træning op på at niveau, som aldrig er set før i fodboldafdelingen.

Tak for samarbejdet indtil videre Brian. Hele klubben håber at beholde dig i mange år endnu.

Klubben har i 2016 indgået aftaler med flere nye og gamle trænere. Hele bestyrelsen ser frem til samarbejdet, og jeg er sikker på, at med den fremgang og gejst der er i klubben i øjeblikket, så skal det nok komme til at gå rigtig godt.

Medlemsmødet for 2016 starter lørdag d. 30. januar kl. 1000 i Valby Idrætspark. Der vil blive spillet hyggebold på kunstgræsbanen. Nye spillere er selvfølgelig altid velkomne.

Efterfølgende afholdes der medlemsmøde kl. 1415 i Valby Hallen. Traditionen tro serveres der varm suppe, samt øl og vand.

Yderligere information omkring dette og klubben generelt kan findes på www.pifodbold.dk.