En lovende sæsonstart

”PIs Lars Hostrup Hansen (10) holder en Herlevspiller fra at komme til skud, mens Morten Nielsen (27) lurer på at opfange en tabt boldt”

Opdateret 15. februar 2019

Af Henrik Jøhnk Hess

Foto: Lærke Ølshøj

2018/2019 sæsonen begyndte lovende for PI Floorball tilbage i september måned.

Efter at have vundet en stensikker fem–nul-sejr mod Dragerne nede i Næstved, ventede en på papiret noget sværere opgave, da det suveræne tophold fra Jægerspris lagde vejen forbi Bellahøjhallen en sensommer søndag.
Selvom kampen blev tabt 5-6, var det de små marginaler der afgjorde det til Jægerspris’ fordel, og det gav blod på tanden, og en fornemmelse af, at det kunne blive en sæson hvor PI Floorball var de eneste, der kunne bide skeer med det ellers så suveræne tophold.

Her et lille halvt år senere, er fornemmelsen en helt anden. Mange tætte kampe er blevet tabt. Flere spillere kæmper med skader, og familieforøgelser. Pludselig skal man lede efter PI Floorball i den tunge ende af tabellen, når man skæver til stillingen.

Vi har lavet en ”AGF”

”PI Floorball har lavet det, der i sportsterminologien kaldes for en ”AGF””, siger klubbens kasserer og solide back-spiller Peder ”Tykke” Nielsen, da vi fanger ham på pizzeriaet kort efter kampen.

Han uddyber at en ”AGF” er, når positive takter i opstarten giver mesterskabsdrømme, der ulideligt hurtigt forvandles til et nedrykningsmareridt. ”I det mindste spiller vi da ikke i hvide trøjer…” tilføjer han, og tørrer lidt tomatsovs af den røde spillerdragt, han stadig er iklædt.

Optimismen fra sæsonstarten grundede ikke kun i de gode resultater. Truppen så også stærk ud. Det gjorde den bl.a fordi, at det var lykkes klubben at tilknytte endnu en profil. Morten Nielsen – en gammel kending i PI Floorball – var hentet hjem, for at give offensiven lidt mere at skyde med.
En signing der gav valuta for pengene fra dag ét, og Morten pryder nu også den interne topscorerlistes førsteplads med flotte 13 sæsonscoringer. ”Det er dejligt at være tilbage” siger Morten om hans retur til PI Floorball.

Skader og manglende tid har i flere år holdt Morten helt væk fra Floorballsporten ”Så nu nyder jeg bare hver eneste kamp, og hver eneste kasse” siger han og blinker frækt til avisens udsendte.
På trænersiden har man fra egne rækker fundet et guldæg i den arbejdsomme og myreflittige center-spiller Behrang Fayazzi (populært kaldet for ”B”), der nu også har iklædt sig trænerkasketten. Det har givet fokus og intensitet til klubbens onsdags-træninger, og bl.a. væsentligt forbedret adskillige spilleres fysik og disciplin i spillet.
For som Behrang selv siger det: ”Smid dig ned, og giv mig 20 englehop!”.

Top fem inden for rækkevidde

Det er kun seks point der adskiller nummer ni fra nummer fire i tabellen, og det giver tro på, at man kan slutte væsentligt højere end den øjeblikkelige niendeplads, som PI Floorball indtager.

”Målsætningen inden sæsonen var top tre, og det løb er nok kørt for os” Siger klubbens mangeårige formand og klublegende Michael Warren til avisen, ”Men rækken er historisk tæt i år, og vi møder flere af vores direkte modstandere til top fem, i de kommende kampe. Så det er helt klart dét, vi går efter”.
Michael Warren har netop annonceret, at han stopper som formand i klubben efter denne sæson, og interviewet med ham må afbrydes, da spillerne kommer og ”stjæler” ham fra avisens udsendte, for at trække ham ud i bruseren til en gang buksevand, der er ledsaget af høje jubelhyl og hårdkogt mandelatter.
Det høje humør kan man altså ikke pille fra dem i PI Floorball!


 Stillingen

 

Hold

Kampe

V

U

T

Score

Point

1.

Jægerspris UFC

13

13

0

0

127-32

39

2.

FK Jyderup Farmers

13

9

1

3

89-64

28

3.

FF København 2

12

6

2

4

67-54

20

4.

Herlev FC 3

13

6

1

6

57-63

19

5.

Holbæk Bombers

12

5

3

4

52-52

18

6.

Herlev FC 2

13

6

0

7

70-60

18

7.

Hvidovre Attack FC 4

14

5

1

8

77-89

16

8.

Greve Floorball Club

13

5

1

7

48-69

16

9.

PI-København 

13

4

1

8

62-77

13

10.

HG/Næstved Dragons

14

1

0

13

38-127

3

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2018

Opdateret 16. januar 2019

Af Michael Warren

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

 

Formand, Michael Warren
Næstformand, Henrik Hess
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Winther 
Bestyrelsesmedlem, Peter Rene
Bestyrelsesmedlem, Claus Bøgevig

Arne Elvis (sup)
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 17. februar 2018, og der var fremmødt 15 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Der var genvalg på alle pladser.

Følgende ønskede ikke genvalg:
Alle ønskede at blive. 

Generalforsamlingen godkendte enstemmigt, og uden anmærkninger, at indkald til generalforsamlingen var sket rettidigt og i henhold til klubbens vedtægter.

Vi stillede i år et hold til Sjællandserien Øst, som skulle følge op på en flot 4. plads i sæsonen 2017/2018. Her endte vi med 9 sejre, 3 uafgjorte og 6 nederlag, som samlet gav 30 point og en målscore på 88-75.

Højdepunkterne i sæsonen var en klar 10-0 sejr over Hvidovre såvel som en smal sejr på 5-4 over det ellers suveræne tophold Benløse.

I indeværende sæson 2018/2019 ligger vi på pt. på en 6. plads med 10 point.

Turneringen er tæt, og henholdsvis 5. og 7. pladsen har også 10 point, men med henholdsvis bedre og dårligere målscore, men begge med en kamp spillet mere end PI-Floorball.

Vi er næsten halvvejs igennem sæsonen og regner med at ende sæsonen højere, end vi ligger nu, men oprykning er ikke aktuelt, da topholdet foreløbig har gjort rent bord med max. point. 

Vores klare forventning er derfor, vi forsat stiller et hold til Sjællandsserien i sæsonen 2019/2020, da vi hverken ligger til oprykning eller nedrykning. 

Inden sæsonen gik i gang, havde klubben som sidste år også kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte, at hvis der var hold, der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball. Der var dog ingen hold som trak sig. 

Vi har været til medlemsmøder på Politiskolen med henblik på at få medlemmer til PI og sekundært PI-Floorball, dette har desværre ikke givet nogle medlemmer til PI-Floorball, men er forsat et sted vi vil komme med og forsøge at hverve medlemmer.

Vi har ligeledes haft to artikler i PI-bladet, som også har inviteret nye til prøvetræninger, eller til man inviterede sin afdeling/klasse/venner/mv. ned til en træningskamp med eller imod os, hvilket desværre ikke har haft nogen indvirkning.

Vi vil dog forsætte med disse invitationer via PI-bladet.

Vi har konsekvent forsøgt at hverve spillere, men uden den store succes, omvendt har vi fastholdt de fleste spillere, hvorfor klubben medlemsmæssigt ligger på ca. det samme som sidste år.

I løbet af året har vi fået en af den erfarne spillere til at være træner og holdleder til kampe, hvilket har givet et løft til træningen, som forhåbentligt også kommer til udtryk i de kommende kampe.

I Pokalturneringen gik PI-Floorball ikke videre til 2. runde som sidste år, og vi kan desværre konstatere, at færre og færre hold fra Sjællandserien prioriterer denne mulighed for at spille mod hold, som er fra den absolutte top i dansk floorball.

Endvidere er vi i klubben ved at kigge efter en miniturnering af en passende størrelsen og niveau, til det kan være spændende for os at deltage, herunder er der kig på en større en i Tjekkiet.

Alt i alt har det været et fint år i PI-Floorball, hvor bestyrelsen endnu engang valgte at stille op til genvalg. Bestyrelsen er på alle pladser rigtig erfarne efterhånden og er på alle måder en stærk rygrad, som sørger for alt bliver klaret rettidigt i klubben.

Der er dog et formandsskifte undervejs, så snart den rigtige er klar til at overtage. Afgående formand vil blive og hjælpe med overgangen, og indtil en afløser er fundet, vil formanden blive og lave det praktiske godt støttet op af bestyrelsen.

Der er dog ingen nervøsitet i bestyrelsen, da den netop er godt sammentømret og klar til at hjælpe en kommende formand på plads. 

Pt. er første prioritet at finde en politiansat til at tage formandsposten, hvilket også umiddelbart ser ud til at kunne lykkedes.


 

 

Fakta om Floorballafdelingen

Opdateret 21. oktober 2017 

Floorballafdelingen blev stiftet i juni måned 2002.

Formanden for Floorballafdelingen er i dag Michael Warren.  
mwa005@politi.dk

Afdelingen har 40 - 50 medlemmer med lidt svingende til- og afgang.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Afdelingen deltager i turneringer under Dansk Floorball Union www.floorball.dk

Afdelingen har i sæsonen 2018/2019 - 1 hold med i Sjællandsserien.Sæsonen strækker sig fra september til marts måned.  

Træning:
Der trænes hele året undtagen i juli måned
Onsdag: 20.00 - 22.00
Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj

Alle er velkomne til at deltage i en uforpligtende prøvetræning. 

Find yderligere på facebook:
www.facebook.com/groups/106145782761185/


 

 

PI-Floorball sæsonstart i Sjællandserien 2018/2019

Opdateret 21. oktober 2018

Tekst og foto: Floorballafdelingen

Den 23. september 2018 blev sæsonen 2018/2019 i Sjællandserien for alvor skudt i gang for PI-Floorball. Det skete på hjemmebane, hvor vi tog imod Næstved Dragons.

Vores målsætning er at ligge med i toppen i Sjællandserien, hvorfor vi på forhånd følte denne hjemmekamp skulle give fuld pointhøst. Sidste sæson havde vi et godt tag på Næstved Dragons, men før kampen havde det ikke været muligt at stille med de optimale 2 kæder på back, center og angrebssiden, som ville have betydet 10 markspillere + 1 målmand, idet vi på dagen kun kunne mønstre 8 markspillere og 1 målmand.

Samtidig kunne vi under opvarmningen konstatere at Næstved Dragons stillede med 11 markspillere og 1 målmand. Så intet var givet på forhånd. 

Første periode blev fløjtet i gang og PI-Floorball spillede fint, hvilket blev belønnet allerede inden uret viste 3 minutter, da sidste års topscorer, for PI-Floorball, Lasse Kallehauge fik en god bold fra Peder “Tykke” Nielsen og skød PI-Floorball på 1-0.

Næstved Dragons virkede lidt rådvilde og kort efter havde PI-Floorballs Mikkel Suppras et skud på stolpen, som havde fortjent en bedre skæbne. 

Der gik dog ikke engang 4 minutter fra første mål, til Claus Bøgevig i anden omgang på magisk vis fik skovlet bolden ind til 2-0. Her skal der også være ros til dommeren, som lod spillet køre videre på fordel, da bolden ramte en Næstved spiller i hovedet, og der kunne have været dømt frislag. Godt dømt og flot udnyttet fordel af Claus Bøgevig. 

Herefter gik perioden med et par gode forsøg til begge hold, og fra sidelinjen virkede sejren ikke helt sikker, da Næstved Dragons havde et højt pres, og PI-Floorball begyndte at virke lidt stressede. Men 1. periode blev kørt hjem 2-0. PI-Floorballs råbemaskine Elvis gjorde i pausen to ting klart. Han var klar på pizza efter kampen, og PI-Floorball burde føre 4-0 nu. 

2. periode gik i gang, og det der virkede som stress hos PI-Floorball var forsvundet. Der var flere forsøg i hver ende, men PI-Floorballs virkede dog mere farlige, selv om de ikke gik ind.

PI-Floorball havde fået Morten Nielsen tilbage efter nogle års fravær, og han var tændt til opgøret. Han fik 2 minutters korrekt udvisning for låsning af stav ved en stor Næstved målchance. Næstved fik powerplay, som de ikke fik noget ud af.
Faktisk havde PI-Floorball den farligste chance, da Peder “Tykke” Nielsen” sender en lang bold op fra back positionen, som giver Behrang en chance alene med Næstveds målmand, som desværre ikke giver en 3-0 føring. 

Efter powerplay rammer Næstveds nummer 17 overliggeren, og lidt efter dette triller bolden på PI-Floorballs mållinje, og alle kigger på dommeren, som korrekt dømmer, der ikke er mål.

Lige før 2 periode løber ud, bliver Morten Nielsen tacklet og må udgå med en ispose. 2. periode slutter, og stillingen er forsat 2-0.

3. periode starter, og Morten Nielsen kan heldigvis forsætte. PI-Flooballs Kenneth Svane får 2 minutters udvisning for en tackling kort inde i 3. periode. Næstved Dragons er igen i powerplay, og igen får Næstved Dragon ikke valuta af powerplay.

Lige efter begge hold er fuldtallige, dummer Næstved sig, idet de sender en spiller for meget på banen. Dommeren sender en Næstved spiller ud og en Næstved spiller i straffeboksen.
PI-Floorball får powerplay for første gang i kampen, men desværre får PI-Floorball ikke mål i denne periode, men lige efter dette laver Peder “Tykke” Nielsen sin anden assist til Lasse Kallehauge, som sætter bolden sikkert ind bag Næstved Dragons målmand til 3-0. 

Kort efter dette bliver den anden målscorer i kampen Claus “Bøllevig” tacklet og får frislag, Claus “Bøllevig” er dog stærkt utilfreds med tacklingen og brokker sig til 5 minutter i boksen.

Næstved Dragons får nu 5 minutters powerplay og genvinder troen på, de måske kan komme fra Bellahøjhallen med point. Det eneste, Næstved Dragons opnår i disse 5 kritiske minutter, er dog at få sendt en mand i straffeboksen i 2 minutter. 

Begge hold bliver fuldtallige, og i 12. minut af 3. periode jubler Næstved Dragons, da mange ser bolden inde bag Henrik Winther i PI-Floorballs mål, da det ligner den går hårdt ind i øverste højre hjørne og ryger ud på banen igen, men dommeren dømmer den var i sidenettet, og spillet forsætter.

Efter kampen var der flere fra PI-Floorball, der heller ikke var enige om, hvorvidt den var inde eller ude af målet. 

I 14. minut af 3. periode har Næstved Dragons målmand en superredning på Lasse Kallehauges skud, men målmanden får kun clearet den, og Behrang kalder på bolden, som han herefter får og tordner den med et langskud ind til 4-0.

Dette var det sidste søm i kisten, og resten af kampen bliver kørt sikkert hjem, til trods for Næstved Dragons det sidste minut smed alle kræfter ind i en allerede afgjort kamp. Næstved Dragons fik ikke et mål ud af deres pres, men fik dog en udvisning i dette sidste minut af kampen på 2 x 10 minutter for usportslig opførsel på banen. 

Perfekt sæsonstart for PI-Floorball, som lægger ud med en sejr og rent mål, samt en førsteplads i Sjællandserien efter 1. kamp. Næstved Dragons derimod fik en lang tur hjem til Næstved med et nederlag i bagagen. 

Har du lyst til at prøve kræfter med Floorball, så spiller vi i Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1, - 5 minutter fra Bellahøj politistation - hver onsdag fra 20.00-22.00.
Man kan komme som nybegynder eller rutineret og deltage i træning såvel som kamp. Vi har ekstra stave i hallen, så der ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

Har du spørgsmål kan du rette henvendelse til PI-Floorball på Facebook


 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 7. marts 2018

Af Michael Warren, formand

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Henrik Hess
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Winther

Bestyrelsesmedlem:      
Peter Rene
Tue Sparholt (sup)
Claus Bøgevig
Arne Elvis (sup) 

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 4. marts 2017 og der var fremmødt 17 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Claus Bøgevig som bestyrelsesmedlem.
Arne Elvis som suppleant.

Følgende ønskede ikke genvalg:
Jakob Andersen.

Henrik Hess overtog derfor næstformandsposten, mens Henrik Winther overtog sekretærposten. 

Der blev stillet et hold til Sjællandserien Øst hvor det blev en flot 4. plads som oprykker. 

Det skal dog nævnes vi måtte trække 1. holdet, hvorfor holdet var forstærket i forhold til forrige sæson. 

Inden sæsonen gik i gang havde klubben kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte at hvis der var hold der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball.

Dansk Floorball Union meddelte “desværre”, at der for første gang i flere år, ikke var hold der trak sig. PI-København vil dog forsat holde øje med evt. spillere uden klub med henblik på at hverve dem til klubben. 

Nogle af de mere erfarne spillere står forsat for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveauet til træning såvel som i kamp.

Klubben og dens medlemmer har forsat forsøgt at hverve spillere gennem sæsonen, men afgang fra flere spillere er antallet rimeligvis status quo. fra sidste sæson.

Dette er som altid i klubben højt prioriteret. 

PI-Floorball var også på politiskolen for at hverve medlemmer til klubben, og fik også inviteret en klasse ud til en testkamp. Dette kastede desværre ikke medlemmer af sig, men er forsat en metode vi vil forsøge at videreudvikle. 

PI-Floorball inviterede også Udlændinge Kontrol Sektionen ud til en venskabskamp, som PI-Floorball tabte. Stor ros til UKS for at have modet til komme og give os en lektion i Floorball.

Dette kastede ej heller medlemmer af sig, men er ligeledes noget klubben forsat vil videreudvikle på med hensyn til dels at hverve medlemmer og dels at skabe en god aften for medlemmer såvel som afdelinger i Københavns Politi eller civile medlemmer som måtte have lyst til at invitere arbejdspladsen ud til noget motion.  

Sæsonen 2017/2018 er allerede over halvvejs og PI-Floorball ligger pt. på en 4. plads, men da de 3 tætteste forfølgere pt. har spillet 2-3 kampe mindre, så lader det til denne plads ikke kan fastholdes. 

I Pokalturneringen gik PI-Floorball videre til 2. runde, men trak her Rødovre, som spiller i den bedste række, hvilket er 4 rækker over PI-Floorball, hvor de i øvrigt gennem flere sæsoner i træk har ligget blandt de allerbedste i landet.

Udover det havde Rødovre netop fået udtaget flere spillere til næste landsholdsamling, hvorfor vi vidste det ville blive en usædvanlig svær kamp.
Kampen blev tabt 21-0, men var en helt unik oplevelse for de spillere som vovede sig på banen mod overmagten.  

PI-Floorball var også inviteret til Executioners Cup af Amager Executioners, hvor 8 hold skulle dyste om guldet. Her ønskede PI-Floorball revanche for den tabte finale fra forrige år.

PI-Floorball gik også videre fra puljespillet og mødte så i semifinalen HG/Næstved, men tabte her 3-2 i en ellers tæt kamp. 

PI-Floorball bør umiddelbart ikke kunne rykke op eller ned i denne sæson, hvorfor vi forventer at spille i Sjællandsserien igen i 2018/2019 sæsonen. 

PI-Floorball forventer ligeledes deltagelse i Landspokal turneringen, og håber på endnu en invitation til Executioners Cup, såfremt denne invitation kommer, forventer vi at kunne lave en artikel til Politi Idræt.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2016

Opdateret 13. januar 2017

Af Michael Warren,
formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess
Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen
Bestyrelsesmedlem, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 16. april 2016 og der var fremmødt 11 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

Klubben gik igennem sæsonen uden bøder fra DaFU, til trods for der havde været mange udfordringer på 1. holdet med at stille hold, grundet 5-7 spillere trofast mødte op til hver eneste kamp til trods for ubelejlige spilletider og ringe odds for sejr, grundet manglende udskiftningsspillere.

Problemet på 1. holdet havde været en del spiller var blevet for gamle og havde fået skader og operationer uforenelige med floorball.  

Dette endte også ud i at 1. holdet rykkede ned i 2. division, mens 2 holdet til gengæld rykkede op i Sjællandserien. 

Det blev besluttet at tilmelde to hold til sæsonen 2016/2017, med det forbehold, at man ville trække 1. holdet helt, hvis ikke klubben kunne rekruttere flere spillere til 1. holdet.  

PI- København tog herefter kontakt til venner, som tidligere havde spillet i klubben eller andre klubber, men ikke spillede mere, der blev taget kontakt til et lukket hold i Rødovre for evt. fusion eller rekruttering og til DaFu for at høre om nogen klubber stod i en lignende situation, da vi så ville tilbyde dem at fusionere.

Alle var dog enige om en evt. fusion skulle ske under PI-København. 

Da dette ikke lykkedes at skaffe spillere måtte vi med stor beklagelse trække 1. holdet. Dette betød en afgang af spillere som forsat ville spille på landets næsthøjeste niveau, mens de resterende 1. holds spillere forblev og spillede med i Sjællandsserien.

På den positive side fik vi tildelt træningstid i Bellahøjhallen efter flere år i Grøndalscenteret. Dette betyder, at klubben nu spiller på en korrekt bane i stedet for en bane, som ikke er godkendt til kamp, da Bellahøjhallen opfylder kravet for størrelse. Ligeledes blev vi tildelt en bedre tid. 1930-2130 kontra 2000-2200.

Nogle af de mere erfarne spillere har påtaget sig at stå for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveau og humør til træning.

Klubben og dens medlemmer vil forsætte med at forsøge at rekruttere medlemmer i 2016/2017 sæsonen i håb om måske at kunne stille med to hold igen.
Det vil blive lettere at rekruttere nye spillere håber vi, da vi ikke længere skal finde spillere med niveau til 1. division for et 1. hold, men “blot” til Sjællandsserien, da planen er at starte et helt nyt hold i Danmarksserien såfremt vi finder flere spillere, hvor nye spillere kan starte op, mens vores veteraner kan forsætte i Sjællandserien, hvor en oprykning ikke er umulig omend det ser noget besværligt ud i denne sæson.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 13. januar 2016

Af Michael Warren,
Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess

Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 7. februar 2015 og der var fremmødt 14 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

PI-Floorball har forsat 2 hold. Begge er lidt over midtvejs i sæsonen 2015/2016.

PI-Floorball 1 ligger i 1. Division Øst og ligger pt. lige over nedrykningsstregen. Umiddelbart forventer vi, at de forbliver i 1. Division Øst.

Holdet har været hårdt ramt af skader, herunder 3-4 som har krævet knæoperationer og som har gjort, de ikke længere er i stand til at spille floorball.

Denne afgang fra 1. holdet er en forsættelse fra sidste sæson, hvor alle spillere, som kom fra Jægerspris Floorball, endte med skader og senere udmelding af klubben.

Vi har dog fået et par tilbage efter lange skadespauser, men vi er opmærksomme på 1. holdets antal spillere samt deres aldersgennemsnit på et stykke over de 40 gør, at vi må tænke fremad.

Vi tænker på sigt evt. en frivillig nedrykning til 2. Division, trække det over i Old Boys rækken eller helt alternativt at fusionere med 2. holdet og kun stille med et hold i Danmarksturneringen.

Vi forventer dog 2016/2017 sæsonen vil foregå med et 1. hold i 1. Division, hvis resultaterne som håbet og forventet holder.

Bestyrelsen og 1. holdet vil dog løbende evaluere på det, da en tilgang af spillere også er en mulighed. Situationen er dog den, at nye spillere ikke umiddelbart har det påkrævede niveau til at indgå direkte på 1. holdet.  

PI-Floorball 2 ligger i Serie 1, som er laveste række, da det rykkede ned i sidste sæson. Pt. ligger holdet på en 1. plads med 7 sejre og 1 nederlag.

Vi forventer, at holdet rykker op, og bestyrelse og hold er klar på at vende tilbage til Sjællandsserien. 

Som altid har vi i klubben lavet en indsats for at få nye medlemmer. Dels via vores Facebook og dels via eksisterende medlemmer.

Vi har desværre haft en del afgang grundet grimme skader, men har alligevel formået at skabe en medlemsvækst på næsten 20%.

Vi er forsat en lille klub, men er meget tilfredse med denne præstation og vil som altid lægge kræfter på denne front.

Ligeledes har der været en fin tilgang af politimedlemmer, hvilket har været muligt, grundet, at vi har brugt tid på at skabe en social profil på holdet.

Det er blandt andet gjort ved at profilere PI-Floorballs deltagelse til PI´s 95 års jubilæumsfest og en julefrokost med PI-Gymnastik.

Vores træninger er blevet meget mere struktureret takket være en træner, som har taget ansvar for opvarmning og øvelser. Ligeledes har vi to målmænd, som kommer regelmæssigt til træning, sammenholdt med medlemmer er gode til at trække i et sæt målmandstøj, når kun en målmand er til træning.

Holdlederne for både 1. og 2. hold har ligeledes styret begge hold sikkert igennem første halvdel af sæsonen, hvor vi er blevet markant bedre til at undgå aflyste kampe, få indsendt kampprotokoller mv. 

VI afventer spændt Dansk Floorball Unions fremtid, da DGI støtter op om Floorball Danmark økonomisk, da de er med i DGI´s visionsprojekt.

Målet med dette er, at få flere til at motionere via blandt andet floorball. Vi håber, det kan give grobund for flere medlemmer over tid.