Floorballafdelingen er klar til en ny sæson efter Coronapausen

Opdateret 20. juli 2020

Af Lasse Kallehauge, formand

PI’s Floorballhold er et floorballhold med plads til alle. Vi har spillere i alle aldre, og folk kommer med forskellige erfaringer inden for floorballspillet. Det gør, at der altid er plads til fis og ballade, men at alle er målrettede og fokuserede til hver træning.
Vinder mentaliteten stråler ud af alle spillerne i hver duel og i hver kamp, de går ind til.

PI Floorballs dygtige træner, Behrang Fayyazi, sørger altid for varieret træning med et hav af nye og aktive øvelser. Disse øvelser er med til at gøre PI klar til kamp i Sjællandsserien, hvor de i øjeblikket spiller.
Øvelserne varierer fra skudøvelser til løbemønstre og pasningsøvelser.

PI træner til dagligt i Bellahøjhallen hver onsdag fra kl. 2000 til kl. 2200.
I sæsonen 2019/2020 er holdet blevet udvidet med flere nye spillere. Blandt andet 5 bornholmske spillere, der for 7-8 år siden spillede tæt sammen på Bornholm. Ligesom PI spillede bornholmerne også i Sjællandsserien.
De er blevet taget godt imod af de øvrige medlemmer og er hurtigt blevet en fast del af holdet, både til træning og til kamp. Det har dog været en udfordring for de nytilkomne at vænne sig til at spille med mandsopdækning i stedet for zoneopdækning, som de var vant til på Bornholm.
PI floorball startede sæsonen noget sløvt tabte en del point, hvorfor vi efter halvdelen af sæsonen lå placeret stabilt i midten af tabellen.

PI Floorball har igennem sæsonen haft nogle tætte kampe. Kampe der er vundet i de døende minutter, og kampe der desværre også er tabt.
En kamp i mod ”Skælskør Eagles” slog dog ekstra hårdt, da PI havde taget den lange køretur til Skælskør for at tage kampen op. PI måtte dog se sig slået af ”Ørnene” efter at være kommet foran, og derefter ventede den lange køretur hjem til hovedstaden.
Efter jul og i resten af sæsonen steppede PI floorball op, de nye spillere var blevet godt indspillet på holdet, og PI rykkede længere og længere op i tabellen.

Dette kulminerede, da vi i februar måned skulle spille mod Sjællandsseriens ultimative tophold, ”Herlev FC 3”, der endnu ikke havde tabt en kamp i denne sæson.
De måtte dog se sig slået af et velspillende PI hold, som vandt kampen på hjemmebane med cifrene 7-4.
De to efterfølgende kampe vinder PI også, og dermed sniger PI sig op på en flot 2. plads i tabellen. Det skulle dog vise sig, at den 2. plads var kommet for at blive…

Ganske få dage efter bliver landet lukket ned pga. Covid-19. Alle resterende kampe i Sjællandsserien bliver aflyst, og Sjællandsserien er dermed afgjort ved, at holdene beholdt deres nuværende placering.

PI slutter derfor en flot sæson af med en 2. plads. Det er værd at bemærke, at Lasse Kallehauge er blevet noteret for imponerende 20 mål i sæsonen og er derfor PI’s topscorer, efterfulgt af Bo Fuglsang med 13 kasser. Mål scores sjældent alene, og her er Bo Fuglsang med sine 11 assists den mand i PI, der har lagt op til flest mål.

Danmark er så småt åbnet op igen, og det giver nu mulighed for, at PI igen kan træne floorball. De følger, ligesom resten af Danmark, de retningslinjer, der er blevet opsat og møder til træning omklædte hjemmefra. Efter endt træning skal alle bander sprittes af, og spillerne må gå i bad derhjemme.

Vi ser frem til næste sæson, hvor et endnu bedre samspillet PI skal forsøge at dominere Sjællandsserien, forhåbentlig uden afbrydelse af Corona...


 

PI-Floorball turen gik til: Prague Masters 2019

Floorballafdelingens årsberetning for året 2019

Opdateret 17. januar 2020

Af Lasse Kallehauge, formand

Ved udgangen af 2019 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Lasse Kallehauge
Næstformand, Daniel Toldam
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Jøhnk Hess
Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther

Bestyrelsesmedlemmer:
Claus Bøgevig
Peter Christiansen
Arne Elvis (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 11. maj 2019 og der var fremmødt 12 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Der var genvalg på alle pladser på nær formandsposten. 
Følgende ønskede ikke genvalg: Formand, Michael Warren.
Alle andre ønskede at blive. 

Ny formand, Lasse Kallehauge, blev valgt enstemmigt til Formand.

Generalforsamlingen godkendte enstemmigt, og uden anmærkninger, at indkald til generalforsamlingen var sket rettidigt, og i henhold til klubbens vedtægter.

Vi stillede i år (sæson 2018/2019) med et hold i Sjællandserien, som skulle følge op på en flot 4. plads fra sæsonen 2017/2018.

Succeskriteriet blev opnået og vi endte på en 4. plads med 8 sejre, 2 uafgjorte og 8 nederlag som samlet gav 26 point.

Højdepunkterne i sæsonen var en god slutspurt med 3 sejre og 1 uafgjort i de sidste 4 kampe.

I indeværende sæson 2019/2020 ligger vi på pt. på en 5. plads med 15 point. Turneringen er igen i år meget tæt og der er kun få point mellem 3 pladsen og 8 pladsen.  

Vi er halvvejs igennem sæsonen og regner med at ende sæsonen højere end vi ligger nu, men oprykning er ikke aktuelt, da topholdet foreløbig har gjort rent bord med max. point. 

Vores klare forventning er derfor vi forsat stiller et hold til Sjællandsserien i sæsonen 2020/2021, da vi hverken ligger til oprykning eller nedrykning. 

Inden sæsonen gik i gang havde klubben som sidste år også kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte at hvis der var hold der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball. Der var dog ingen hold som trak sig. 

Vi har ligeledes haft to artikler i PI-bladet, som også har inviteret nye til prøvetræninger, eller til man inviterede sin afdeling/klasse/venner/mv. ned til en træningskamp med eller imod os, hvilket desværre ikke har haft nogen indvirkning.

Vi vil dog forsætte med disse invitationer via PI-bladet. 

Vi har konsekvent forsøgt at hverve spillere, hvilket har givet bonus, da vi har fået tre nye medlemmer, som tidligere har spillet for Bornholm floorball, ligesom der er kommet 3-4 yderligere på prøvetræning her op til årsskiftet.

Samtidigt har vi fastholdt de fleste spillere, hvorfor klubben medlemsmæssigt er steget i forhold til sidste år. 

Vi har fortsat en af de erfarne spillere til at være træner og holdleder til kampe, hvilket har givet et løft til træningen, som forhåbentligt også kommer til udtryk i de kommende kampe. 

I Pokalturneringen valgte PI-Floorball, at vi ikke skulle stille op i år, dette skyldes niveauforskellen på modstanderholdene simpelthen er for store.
Der er ikke mange hold fra de lavere rækker, som stiller op, hvorfor man hurtigt møder elitehold.

De to sidste år har Pi floorball mødt hold fra øverste liga i floorball i den første kamp, hvilket har resulteret i MEGET store nederlag, hvorfor vi i år besluttede os for, at lave træningskampe med lidt mere ligeværdige modstandere i stedet for pokalturneringen.

2019 var også året, hvor PI-floorball havde deres første tur til udlandet. Vi var 5 dage i Prag til den store internationale veteran turnering ”Prague Masters”, hvor der var hold fra hele Europa, dog mest repræsenteret fra Tjekkiet, Sverige og Norge.
Der var tilmeldt 72 herrehold og 26 damehold.

Pi floorball var tilmeldt rækken 35 år+, som var den ”yngste” række i turneringen. Selvom flertallet på holdet var berettiget til 40+, så var der 2-3 spillere som ”trak” holdet ned på 35+.

Vi spillede 4 kampe mod hold fra Tjekkiet og Schweiz og tabte dem alle sammen, dog var der nogle tætte kampe og vi havde det rigtig sjovt. kampene endte 9-2, 2-0, 7-0 og 12-2.

Målet inden turneringen var, at få scoret et enkelt mål og det blev allerede indfriet efter første kamp, hvor der blev scoret hele to mål.

Desuden kan det nævnes at Lasse Kallehauge fra PI-floorball kom på en 64. plads på den samlede topscorerliste for 35+ rækken med 3 mål og 1 assist.

Prag-turen var en stor succes både sportsligt, men i højere grad socialt. Holdet blev rystet sammen på en måde, der vil gavne holdet langt ud i fremtiden.

Alt i alt har det været et dejligt år i PI-Floorball, hvor der blev valgt en ny formand, Lasse Kallehauge. Bestyrelsen er på alle pladser rigtig erfarne efterhånden og er på alle måder en stærk rygrad, som sørger for at alt bliver klaret rettidigt i klubben. 

Vi takker den nu afgåede formand, Michael Warren for hans mange års engagement. Han har fortsat hjulpet til i overgangsperioden med den nye formand.


 

 

Opdateret 30. november 2019

Tekst og foto: De medrejsende floorballspillere

PI-Floorball rejste 6. oktober til Prag for at deltage i Prague Masters 2019.

Vi havde inden afgang fået beskeden om, at vi var kommet i pulje med 2 tjekkiske hold og et schweizisk.
Vi vidste, inden vi tog af sted, at dette ville blive en ualmindelig hård turnering for os, da det var velkendt, at niveauet for lande som Tjekkiet og Schweiz generelt var højere end det danske og i den grad højere end det, man finder i Sjællandsserien, hvor PI-Floorball i skrivende stund ligger nederst. 

Humøret var dog højt allerede før afgang, da vi med det i baghovedet havde meldt os til turneringen for at opleve de andre nationers niveau og nyde socialt samvær i klubben i Prag.

For os handler det naturligvis om det sportslige, men hygge og socialt samvær er også hovedelementer i klubben.

Humøret faldt dog lidt på dagen, da vores målmand måtte melde afbud grundet sygdom. Det gjorde vi i den grad måtte bekymre os om, at vi ville få nogle meget forsmædelige nederlag i Prag.

Vi havde allerede spekuleret i, at vi meget vel slet ikke ville score i de 3 kampe, samt indkassere 2-cifrede nederlag i alle 3 kampe. 

Samtidig med dette var vores ellers altid aktive dynamo Svane blevet skadet til træning og kunne ikke deltage på banen, hvilket gjorde vi nu kun var 9 mand af sted, og med Svane på bænken betød det reelt, vi kun havde 3 udskiftere.

Tingene lyste dog lidt op, da Elvis meldte sig til målmandstjansen, og Svane som assistent for træneren fik ringet en ekstra spiller ind i form af Ronnie, der kom det hårdt tiltrængte hold til hjælp med sin deltagelse. 

Således rejste vi 10 mand af sted med en vis nervøsitet for resultaterne.

Vi ankom om aftnen til en lækker lejlighed med 5 værelser og stort fælles køkken/stue, som passede helt perfekt til den sociale profil, vi har på holdet, da den gav os alle mulighed for at være mest muligt sammen de kommende dage, når der ikke skulle spilles og ses floorball. 

1. kampdag skulle vi møde tjekkiske Sokoli Pardubice B om formiddagen, og sen eftermiddag skulle vi i samme hal møde schweiziske SC Laupen.

Dagen efter skulle vi til en anden hal og spille den sidste kamp mod FBC Ostrava.
Det var grundet turneringens størrelse, at flere haller var i brug, da der var flere turneringer for mænd efter aldersklasse og også 2 kvindeturneringer efter aldersklasse.

I det hele taget var det et større arrangement, som blev afholdt professionelt og tilmed med livescore på nettet til hver kamp.    

Hver kamp varede 2 x 15 minutter modsat de normale 3 x 20 minutter, og vi kom tidligt for at melde vores ankomst til arrangørerne, hvilket gav os mulighed for at se en masse floorball i hallen.
Vi var tilmeldt turneringen for 35+ år, men havde dog dispensation, således vi havde Sebastian med, som var under 35 år. 

Den kamp vi så, inden vi selv spillede, viste os, at niveauet som forventeligt var højt, men gav os dog også et spinkelt håb om, vi ikke ville falde helt igennem.

Så der var stadig lidt nervøsitet, da kampen mod Sokoli Pardubice B blev fløjtet i gang.
Vi holdt nullet til 6. minut og følte egentlig, vi var ok med, men ved pausefløjtet var vi bagud 4-0, og efter 4 minutter i 2. halvleg førte de 6-0, inden formanden Lasse gik forrest i 19. minut og udnyttede en assist fra Coach Behrang til 6-1.
Stor jubel hos PI-Floorball, som nu havde formået at score i første kamp. Super vigtig scoring, da vi alle håbede, vi bare kunne score en gang i turneringen.
Kampen endte dog med et lidt grimt nederlag på 9-2, men med 2 mål var vi faktisk ikke utilfredse, da vi havde frygtet et meget værre resultat.
Det andet mål, som pyntede på resultatet, blev leveret af vores back Peder “Tykke” Nielsen, som satte den hårdt ind på en frislags situation, hvor formanden Lasse leverede assisten.  

Vi brugte herefter resten af dagen med at se floorball i hallen i 5 timer inden næste kamp mod SC Laupen, og fik set flere rigtig gode kampe og flere fantastiske mål.

Så trods nederlaget var humøret som altid rigtig højt i PI-Floorball.
Vores træner Behrang lagde nu strategien til næste kamp mod SC Laupen. Han besluttede, vi skulle udnytte, vi var her og afprøve et zoneforsvar, frem for vores klassiske mand/mand forsvar, da vi vidste, de var bedre end os i mand mod mand situationer, hvorfor det ville give mening at stå tæt sammen i forsvaret og på den måde hjælpe hinanden. 

Vi tabte 2-0, men tog det som en sejr. Det havde fungeret rigtig godt med vores zoneforsvar, vi var kommet til chancer og flere stolpeskud. De scorede først til 1-0 i de sidste sekunder af 1. halvleg, hvilket var rigtig æv, da de på dette tidspunkt var ved at blive rigtig frustrerede over, at de ikke kunne komme igennem vores zoneforsvar.

Alle stod lidt med en god fornemmelse efter kampen, samt en fornemmelse af vi med lidt held kunne havde fået et bedre resultat, men 2-0 var i den grad godkendt.
Stor cadeau til træneren ændringen af strategien. Træneren fik også to udvisninger i kampen, og det var under den første af dem, de scorede til 2-0.
Med de to udvisninger kunne vi på turneringssiden se Behrang var på 10. pladsen i udvisningsminutter. 

Så selv med to nederlag i bagagen fejrede vi kampene med en god bøf i Prag, mens vi talte om næste og sidste kamp dagen efter. Vi ville forsætte med zoneforsvaret, og efter kampen, som lå om eftermiddagen, ville vi så kunne tage ud i byen og se nogle af turistattraktionerne.

Vi regnede med det ville blive sidste kamp, da vi for at gå videre var afhængige af Sokoli Pardubice B vandt over SC Laupens i deres indbyrdes kamp, samtidig med vi skulle vinde med 3-0 over FBC Ostrava, hvilket absolut ikke virkede sandsynligt. 

2. kampdag, inden vi skulle på banen, undersøgte vi, hvordan tingene præcis skulle flaske sig, for vi skulle have en kamp mere.

Her opdagede vi, at vi, lige meget hvad, skulle spille en kamp mere, da der i vores turnering 35+ var seks puljer med 4 hold, hvorfor alle hold, der ikke gik direkte videre, fik en wildcard kamp, hvor man skulle spille om at få en plads blandt de 16 sidste hold.
Så planerne for dagen blev hurtigt lavet om, da vi kunne se denne kamp ville blive spillet i en hal, som vi endnu ikke havde spillet i.

Kampen mod FBC Ostrava endte med et nederlag på 7-0, der var denne gang nogle ting, som ikke fungerede i vores nye zoneforsvar, samtidig var folk trætte i kroppen efter forrige dag med 2 kampe.

Udover dette endte Peder “Tykke” Nielsen med en udvisning, og det samme gjorde Riedel, mens FBC Ostrava ingen fik. Alt dette betød dog, vi var endt på 4. pladsen med en målscore på 18-2.

Efter kampen måtte vi lige runde vores lejlighed for at forny kræfterne, inden vi tog til wildcard kampen, som skulle spilles mod endnu et tjekkisk hold, FBS/Dekanka/Bohemka. VI håbede ellers til det sidste det blev et norsk hold, men over livescoren så vi nordmændene vinde, hvilket betød en 3. kamp mod et tjekkisk hold. 

Kampen blev spillet i den største hal i turneringen, og her blev der spillet flere kampe af gangen, og her havde man over den ene bane hængt flag for alle nationer. Her kunne vi beundre Dannebrog, som hang til ære for det eneste danske hold i Prague Master 2019 nemlig PI-Floorball. 

Selv om FBS/Dekanka/Bohemka var endt som nummer 3 i deres pulje, måtte vi hurtigt erkende, at de var det bedste hold, vi havde mødt. De var hurtigt med en virkelig god teknik, og de lugtede hurtigt, de skulle sætte sig tungt på os og angribe konstant.

Allerede efter 1 minut stod den 1-0 til FBS/Dekanka/Bohemka, og inden vi rundede 5. minut stod den 4-0. Vi var hårdt pressede, men formåede at holde stillingen til pausen, men måtte i den grad kæmpe for det.
2. halvleg blev sat i gang, og igen gik der 1 minut, så havde de atter scoret, og kort efter stod den 6-0. I 20 minut fik vi et frislag foran deres mål, og formanden skød os på 6-1 til stor jubel hos os og publikum, som godt kunne se, vi var oppe mod overmagten.

Formanden tog dermed også topscoreværdigheden for PI-Floorball i turneringen. Kampen var dog langt fra slut, da FBS/Dekanka/Bohemka de næste 8 minutter scorede 6 gange, så det nu stod 12-1.

I kampens sidste minut fik vi bolden op af banen for en sjælden gangs skyld, og formanden løb helt fri foran mål, hvor han modtog bolden og sikkert skød os på 12-2. Hele hallen eksploderede i klap og jubel, mens PI-Floorball fejrede scoringen, som cementerede formandens topscorertitel i klubben for vores turnering i Prag.

Vi var nu ude af turneringen, men forsat i godt humør. Vi var tilfredse med resultatet for FBS/Dekanka/Bohemka var bare gode, og det hele omkring turneringen havde bare været en god oplevelse. Der havde også været god stemning fra de andre hold, og det afspejlede den fælles jubel over vores sidste scoring rigtig godt.

Vi fik nydt resten af turen i Prag uden floorball, men med gåture rundt i den utroligt smukke by, hvilket var en perfekt afslutning på en perfekt tur. 

Vi kunne via livescore og Prague masters 2019s hjemmeside konstatere, at det ellers velspillende FBS/Dekanka/Bohemka tabte deres næste kamp 2-1 til et tjekkisk hold, mens schweizerne SC Laupen ligeledes tabte i samme runde med 6-2 til et tjekkisk hold.

Sokoli Pardubice som slog os 9-2 vandt deres kamp 4-1 over svenske Klafsarna, men tabte kvartfinalen 4-1 til endnu et tjekkisk hold.

Vinderne blev dog i sidste ende Lettiske Riga Oilers, mens turneringen for 40+ blev vundet af det svenske hold Team Thorengruppen, som i øvrigt også havde et hold, som vandt for 45+.
På kvindesiden tog værternes kvinder i 30+ Vitkovice Selection sejren, mens endnu en pokal skulle til Sverige for damerne 35+ da svenske IKSU vandt denne. 

Sportsligt har det været en succes trods 4 nederlag og en samlet målscore på 30-4. Vi oplevede virkelig gode hold, gode dommerpræstationer, sammenhold gennem sporten med andre nationer, nyt redskab i form af vores zoneforsvar, som skal trænes endnu mere, når vi igen står i Bellahøjhallen til træning.

En stor tak til Støtteforeningen PI´s Venner for økonomisk tilskud.

Så har du lyst til at stifte bekendtskab med PI-Floorball og zoneforsvar så kig forbi Bellahøjhallen. Vi er der hver onsdag kl. 20.00 - 22.00, vi har lånestave og altid godt humør.  


 

 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2018

Opdateret 16. januar 2019

Af Michael Warren

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

 

Formand, Michael Warren
Næstformand, Henrik Hess
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Winther 
Bestyrelsesmedlem, Peter Rene
Bestyrelsesmedlem, Claus Bøgevig

Arne Elvis (sup)
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 17. februar 2018, og der var fremmødt 15 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Der var genvalg på alle pladser.

Følgende ønskede ikke genvalg:
Alle ønskede at blive. 

Generalforsamlingen godkendte enstemmigt, og uden anmærkninger, at indkald til generalforsamlingen var sket rettidigt og i henhold til klubbens vedtægter.

Vi stillede i år et hold til Sjællandserien Øst, som skulle følge op på en flot 4. plads i sæsonen 2017/2018. Her endte vi med 9 sejre, 3 uafgjorte og 6 nederlag, som samlet gav 30 point og en målscore på 88-75.

Højdepunkterne i sæsonen var en klar 10-0 sejr over Hvidovre såvel som en smal sejr på 5-4 over det ellers suveræne tophold Benløse.

I indeværende sæson 2018/2019 ligger vi på pt. på en 6. plads med 10 point.

Turneringen er tæt, og henholdsvis 5. og 7. pladsen har også 10 point, men med henholdsvis bedre og dårligere målscore, men begge med en kamp spillet mere end PI-Floorball.

Vi er næsten halvvejs igennem sæsonen og regner med at ende sæsonen højere, end vi ligger nu, men oprykning er ikke aktuelt, da topholdet foreløbig har gjort rent bord med max. point. 

Vores klare forventning er derfor, vi forsat stiller et hold til Sjællandsserien i sæsonen 2019/2020, da vi hverken ligger til oprykning eller nedrykning. 

Inden sæsonen gik i gang, havde klubben som sidste år også kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte, at hvis der var hold, der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball. Der var dog ingen hold som trak sig. 

Vi har været til medlemsmøder på Politiskolen med henblik på at få medlemmer til PI og sekundært PI-Floorball, dette har desværre ikke givet nogle medlemmer til PI-Floorball, men er forsat et sted vi vil komme med og forsøge at hverve medlemmer.

Vi har ligeledes haft to artikler i PI-bladet, som også har inviteret nye til prøvetræninger, eller til man inviterede sin afdeling/klasse/venner/mv. ned til en træningskamp med eller imod os, hvilket desværre ikke har haft nogen indvirkning.

Vi vil dog forsætte med disse invitationer via PI-bladet.

Vi har konsekvent forsøgt at hverve spillere, men uden den store succes, omvendt har vi fastholdt de fleste spillere, hvorfor klubben medlemsmæssigt ligger på ca. det samme som sidste år.

I løbet af året har vi fået en af den erfarne spillere til at være træner og holdleder til kampe, hvilket har givet et løft til træningen, som forhåbentligt også kommer til udtryk i de kommende kampe.

I Pokalturneringen gik PI-Floorball ikke videre til 2. runde som sidste år, og vi kan desværre konstatere, at færre og færre hold fra Sjællandserien prioriterer denne mulighed for at spille mod hold, som er fra den absolutte top i dansk floorball.

Endvidere er vi i klubben ved at kigge efter en miniturnering af en passende størrelsen og niveau, til det kan være spændende for os at deltage, herunder er der kig på en større en i Tjekkiet.

Alt i alt har det været et fint år i PI-Floorball, hvor bestyrelsen endnu engang valgte at stille op til genvalg. Bestyrelsen er på alle pladser rigtig erfarne efterhånden og er på alle måder en stærk rygrad, som sørger for alt bliver klaret rettidigt i klubben.

Der er dog et formandsskifte undervejs, så snart den rigtige er klar til at overtage. Afgående formand vil blive og hjælpe med overgangen, og indtil en afløser er fundet, vil formanden blive og lave det praktiske godt støttet op af bestyrelsen.

Der er dog ingen nervøsitet i bestyrelsen, da den netop er godt sammentømret og klar til at hjælpe en kommende formand på plads. 

Pt. er første prioritet at finde en politiansat til at tage formandsposten, hvilket også umiddelbart ser ud til at kunne lykkedes.


 

 

Fakta om Floorballafdelingen

Opdateret 21. oktober 2017 

Floorballafdelingen blev stiftet i juni måned 2002.

Formanden for Floorballafdelingen er i dag Michael Warren.  
mwa005@politi.dk

Afdelingen har 40 - 50 medlemmer med lidt svingende til- og afgang.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Afdelingen deltager i turneringer under Dansk Floorball Union www.floorball.dk

Afdelingen har i sæsonen 2018/2019 - 1 hold med i Sjællandsserien.Sæsonen strækker sig fra september til marts måned.  

Træning:
Der trænes hele året undtagen i juli måned
Onsdag: 20.00 - 22.00
Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj

Alle er velkomne til at deltage i en uforpligtende prøvetræning. 

Find yderligere på facebook:
www.facebook.com/groups/106145782761185/


 

 

PI-Floorball sæsonstart i Sjællandserien 2018/2019

Opdateret 21. oktober 2018

Tekst og foto: Floorballafdelingen

Den 23. september 2018 blev sæsonen 2018/2019 i Sjællandserien for alvor skudt i gang for PI-Floorball. Det skete på hjemmebane, hvor vi tog imod Næstved Dragons.

Vores målsætning er at ligge med i toppen i Sjællandserien, hvorfor vi på forhånd følte denne hjemmekamp skulle give fuld pointhøst. Sidste sæson havde vi et godt tag på Næstved Dragons, men før kampen havde det ikke været muligt at stille med de optimale 2 kæder på back, center og angrebssiden, som ville have betydet 10 markspillere + 1 målmand, idet vi på dagen kun kunne mønstre 8 markspillere og 1 målmand.

Samtidig kunne vi under opvarmningen konstatere at Næstved Dragons stillede med 11 markspillere og 1 målmand. Så intet var givet på forhånd. 

Første periode blev fløjtet i gang og PI-Floorball spillede fint, hvilket blev belønnet allerede inden uret viste 3 minutter, da sidste års topscorer, for PI-Floorball, Lasse Kallehauge fik en god bold fra Peder “Tykke” Nielsen og skød PI-Floorball på 1-0.

Næstved Dragons virkede lidt rådvilde og kort efter havde PI-Floorballs Mikkel Suppras et skud på stolpen, som havde fortjent en bedre skæbne. 

Der gik dog ikke engang 4 minutter fra første mål, til Claus Bøgevig i anden omgang på magisk vis fik skovlet bolden ind til 2-0. Her skal der også være ros til dommeren, som lod spillet køre videre på fordel, da bolden ramte en Næstved spiller i hovedet, og der kunne have været dømt frislag. Godt dømt og flot udnyttet fordel af Claus Bøgevig. 

Herefter gik perioden med et par gode forsøg til begge hold, og fra sidelinjen virkede sejren ikke helt sikker, da Næstved Dragons havde et højt pres, og PI-Floorball begyndte at virke lidt stressede. Men 1. periode blev kørt hjem 2-0. PI-Floorballs råbemaskine Elvis gjorde i pausen to ting klart. Han var klar på pizza efter kampen, og PI-Floorball burde føre 4-0 nu. 

2. periode gik i gang, og det der virkede som stress hos PI-Floorball var forsvundet. Der var flere forsøg i hver ende, men PI-Floorballs virkede dog mere farlige, selv om de ikke gik ind.

PI-Floorball havde fået Morten Nielsen tilbage efter nogle års fravær, og han var tændt til opgøret. Han fik 2 minutters korrekt udvisning for låsning af stav ved en stor Næstved målchance. Næstved fik powerplay, som de ikke fik noget ud af.
Faktisk havde PI-Floorball den farligste chance, da Peder “Tykke” Nielsen” sender en lang bold op fra back positionen, som giver Behrang en chance alene med Næstveds målmand, som desværre ikke giver en 3-0 føring. 

Efter powerplay rammer Næstveds nummer 17 overliggeren, og lidt efter dette triller bolden på PI-Floorballs mållinje, og alle kigger på dommeren, som korrekt dømmer, der ikke er mål.

Lige før 2 periode løber ud, bliver Morten Nielsen tacklet og må udgå med en ispose. 2. periode slutter, og stillingen er forsat 2-0.

3. periode starter, og Morten Nielsen kan heldigvis forsætte. PI-Flooballs Kenneth Svane får 2 minutters udvisning for en tackling kort inde i 3. periode. Næstved Dragons er igen i powerplay, og igen får Næstved Dragon ikke valuta af powerplay.

Lige efter begge hold er fuldtallige, dummer Næstved sig, idet de sender en spiller for meget på banen. Dommeren sender en Næstved spiller ud og en Næstved spiller i straffeboksen.
PI-Floorball får powerplay for første gang i kampen, men desværre får PI-Floorball ikke mål i denne periode, men lige efter dette laver Peder “Tykke” Nielsen sin anden assist til Lasse Kallehauge, som sætter bolden sikkert ind bag Næstved Dragons målmand til 3-0. 

Kort efter dette bliver den anden målscorer i kampen Claus “Bøllevig” tacklet og får frislag, Claus “Bøllevig” er dog stærkt utilfreds med tacklingen og brokker sig til 5 minutter i boksen.

Næstved Dragons får nu 5 minutters powerplay og genvinder troen på, de måske kan komme fra Bellahøjhallen med point. Det eneste, Næstved Dragons opnår i disse 5 kritiske minutter, er dog at få sendt en mand i straffeboksen i 2 minutter. 

Begge hold bliver fuldtallige, og i 12. minut af 3. periode jubler Næstved Dragons, da mange ser bolden inde bag Henrik Winther i PI-Floorballs mål, da det ligner den går hårdt ind i øverste højre hjørne og ryger ud på banen igen, men dommeren dømmer den var i sidenettet, og spillet forsætter.

Efter kampen var der flere fra PI-Floorball, der heller ikke var enige om, hvorvidt den var inde eller ude af målet. 

I 14. minut af 3. periode har Næstved Dragons målmand en superredning på Lasse Kallehauges skud, men målmanden får kun clearet den, og Behrang kalder på bolden, som han herefter får og tordner den med et langskud ind til 4-0.

Dette var det sidste søm i kisten, og resten af kampen bliver kørt sikkert hjem, til trods for Næstved Dragons det sidste minut smed alle kræfter ind i en allerede afgjort kamp. Næstved Dragons fik ikke et mål ud af deres pres, men fik dog en udvisning i dette sidste minut af kampen på 2 x 10 minutter for usportslig opførsel på banen. 

Perfekt sæsonstart for PI-Floorball, som lægger ud med en sejr og rent mål, samt en førsteplads i Sjællandserien efter 1. kamp. Næstved Dragons derimod fik en lang tur hjem til Næstved med et nederlag i bagagen. 

Har du lyst til at prøve kræfter med Floorball, så spiller vi i Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1, - 5 minutter fra Bellahøj politistation - hver onsdag fra 20.00-22.00.
Man kan komme som nybegynder eller rutineret og deltage i træning såvel som kamp. Vi har ekstra stave i hallen, så der ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

Har du spørgsmål kan du rette henvendelse til PI-Floorball på Facebook


 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 7. marts 2018

Af Michael Warren, formand

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Henrik Hess
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Winther

Bestyrelsesmedlem:      
Peter Rene
Tue Sparholt (sup)
Claus Bøgevig
Arne Elvis (sup) 

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 4. marts 2017 og der var fremmødt 17 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Claus Bøgevig som bestyrelsesmedlem.
Arne Elvis som suppleant.

Følgende ønskede ikke genvalg:
Jakob Andersen.

Henrik Hess overtog derfor næstformandsposten, mens Henrik Winther overtog sekretærposten. 

Der blev stillet et hold til Sjællandserien Øst hvor det blev en flot 4. plads som oprykker. 

Det skal dog nævnes vi måtte trække 1. holdet, hvorfor holdet var forstærket i forhold til forrige sæson. 

Inden sæsonen gik i gang havde klubben kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte at hvis der var hold der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball.

Dansk Floorball Union meddelte “desværre”, at der for første gang i flere år, ikke var hold der trak sig. PI-København vil dog forsat holde øje med evt. spillere uden klub med henblik på at hverve dem til klubben. 

Nogle af de mere erfarne spillere står forsat for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveauet til træning såvel som i kamp.

Klubben og dens medlemmer har forsat forsøgt at hverve spillere gennem sæsonen, men afgang fra flere spillere er antallet rimeligvis status quo. fra sidste sæson.

Dette er som altid i klubben højt prioriteret. 

PI-Floorball var også på politiskolen for at hverve medlemmer til klubben, og fik også inviteret en klasse ud til en testkamp. Dette kastede desværre ikke medlemmer af sig, men er forsat en metode vi vil forsøge at videreudvikle. 

PI-Floorball inviterede også Udlændinge Kontrol Sektionen ud til en venskabskamp, som PI-Floorball tabte. Stor ros til UKS for at have modet til komme og give os en lektion i Floorball.

Dette kastede ej heller medlemmer af sig, men er ligeledes noget klubben forsat vil videreudvikle på med hensyn til dels at hverve medlemmer og dels at skabe en god aften for medlemmer såvel som afdelinger i Københavns Politi eller civile medlemmer som måtte have lyst til at invitere arbejdspladsen ud til noget motion.  

Sæsonen 2017/2018 er allerede over halvvejs og PI-Floorball ligger pt. på en 4. plads, men da de 3 tætteste forfølgere pt. har spillet 2-3 kampe mindre, så lader det til denne plads ikke kan fastholdes. 

I Pokalturneringen gik PI-Floorball videre til 2. runde, men trak her Rødovre, som spiller i den bedste række, hvilket er 4 rækker over PI-Floorball, hvor de i øvrigt gennem flere sæsoner i træk har ligget blandt de allerbedste i landet.

Udover det havde Rødovre netop fået udtaget flere spillere til næste landsholdsamling, hvorfor vi vidste det ville blive en usædvanlig svær kamp.
Kampen blev tabt 21-0, men var en helt unik oplevelse for de spillere som vovede sig på banen mod overmagten.  

PI-Floorball var også inviteret til Executioners Cup af Amager Executioners, hvor 8 hold skulle dyste om guldet. Her ønskede PI-Floorball revanche for den tabte finale fra forrige år.

PI-Floorball gik også videre fra puljespillet og mødte så i semifinalen HG/Næstved, men tabte her 3-2 i en ellers tæt kamp. 

PI-Floorball bør umiddelbart ikke kunne rykke op eller ned i denne sæson, hvorfor vi forventer at spille i Sjællandsserien igen i 2018/2019 sæsonen. 

PI-Floorball forventer ligeledes deltagelse i Landspokal turneringen, og håber på endnu en invitation til Executioners Cup, såfremt denne invitation kommer, forventer vi at kunne lave en artikel til Politi Idræt.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2016

Opdateret 13. januar 2017

Af Michael Warren,
formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess
Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen
Bestyrelsesmedlem, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 16. april 2016 og der var fremmødt 11 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

Klubben gik igennem sæsonen uden bøder fra DaFU, til trods for der havde været mange udfordringer på 1. holdet med at stille hold, grundet 5-7 spillere trofast mødte op til hver eneste kamp til trods for ubelejlige spilletider og ringe odds for sejr, grundet manglende udskiftningsspillere.

Problemet på 1. holdet havde været en del spiller var blevet for gamle og havde fået skader og operationer uforenelige med floorball.  

Dette endte også ud i at 1. holdet rykkede ned i 2. division, mens 2 holdet til gengæld rykkede op i Sjællandserien. 

Det blev besluttet at tilmelde to hold til sæsonen 2016/2017, med det forbehold, at man ville trække 1. holdet helt, hvis ikke klubben kunne rekruttere flere spillere til 1. holdet.  

PI- København tog herefter kontakt til venner, som tidligere havde spillet i klubben eller andre klubber, men ikke spillede mere, der blev taget kontakt til et lukket hold i Rødovre for evt. fusion eller rekruttering og til DaFu for at høre om nogen klubber stod i en lignende situation, da vi så ville tilbyde dem at fusionere.

Alle var dog enige om en evt. fusion skulle ske under PI-København. 

Da dette ikke lykkedes at skaffe spillere måtte vi med stor beklagelse trække 1. holdet. Dette betød en afgang af spillere som forsat ville spille på landets næsthøjeste niveau, mens de resterende 1. holds spillere forblev og spillede med i Sjællandsserien.

På den positive side fik vi tildelt træningstid i Bellahøjhallen efter flere år i Grøndalscenteret. Dette betyder, at klubben nu spiller på en korrekt bane i stedet for en bane, som ikke er godkendt til kamp, da Bellahøjhallen opfylder kravet for størrelse. Ligeledes blev vi tildelt en bedre tid. 1930-2130 kontra 2000-2200.

Nogle af de mere erfarne spillere har påtaget sig at stå for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveau og humør til træning.

Klubben og dens medlemmer vil forsætte med at forsøge at rekruttere medlemmer i 2016/2017 sæsonen i håb om måske at kunne stille med to hold igen.
Det vil blive lettere at rekruttere nye spillere håber vi, da vi ikke længere skal finde spillere med niveau til 1. division for et 1. hold, men “blot” til Sjællandsserien, da planen er at starte et helt nyt hold i Danmarksserien såfremt vi finder flere spillere, hvor nye spillere kan starte op, mens vores veteraner kan forsætte i Sjællandserien, hvor en oprykning ikke er umulig omend det ser noget besværligt ud i denne sæson.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 13. januar 2016

Af Michael Warren,
Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess

Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 7. februar 2015 og der var fremmødt 14 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

PI-Floorball har forsat 2 hold. Begge er lidt over midtvejs i sæsonen 2015/2016.

PI-Floorball 1 ligger i 1. Division Øst og ligger pt. lige over nedrykningsstregen. Umiddelbart forventer vi, at de forbliver i 1. Division Øst.

Holdet har været hårdt ramt af skader, herunder 3-4 som har krævet knæoperationer og som har gjort, de ikke længere er i stand til at spille floorball.

Denne afgang fra 1. holdet er en forsættelse fra sidste sæson, hvor alle spillere, som kom fra Jægerspris Floorball, endte med skader og senere udmelding af klubben.

Vi har dog fået et par tilbage efter lange skadespauser, men vi er opmærksomme på 1. holdets antal spillere samt deres aldersgennemsnit på et stykke over de 40 gør, at vi må tænke fremad.

Vi tænker på sigt evt. en frivillig nedrykning til 2. Division, trække det over i Old Boys rækken eller helt alternativt at fusionere med 2. holdet og kun stille med et hold i Danmarksturneringen.

Vi forventer dog 2016/2017 sæsonen vil foregå med et 1. hold i 1. Division, hvis resultaterne som håbet og forventet holder.

Bestyrelsen og 1. holdet vil dog løbende evaluere på det, da en tilgang af spillere også er en mulighed. Situationen er dog den, at nye spillere ikke umiddelbart har det påkrævede niveau til at indgå direkte på 1. holdet.  

PI-Floorball 2 ligger i Serie 1, som er laveste række, da det rykkede ned i sidste sæson. Pt. ligger holdet på en 1. plads med 7 sejre og 1 nederlag.

Vi forventer, at holdet rykker op, og bestyrelse og hold er klar på at vende tilbage til Sjællandsserien. 

Som altid har vi i klubben lavet en indsats for at få nye medlemmer. Dels via vores Facebook og dels via eksisterende medlemmer.

Vi har desværre haft en del afgang grundet grimme skader, men har alligevel formået at skabe en medlemsvækst på næsten 20%.

Vi er forsat en lille klub, men er meget tilfredse med denne præstation og vil som altid lægge kræfter på denne front.

Ligeledes har der været en fin tilgang af politimedlemmer, hvilket har været muligt, grundet, at vi har brugt tid på at skabe en social profil på holdet.

Det er blandt andet gjort ved at profilere PI-Floorballs deltagelse til PI´s 95 års jubilæumsfest og en julefrokost med PI-Gymnastik.

Vores træninger er blevet meget mere struktureret takket være en træner, som har taget ansvar for opvarmning og øvelser. Ligeledes har vi to målmænd, som kommer regelmæssigt til træning, sammenholdt med medlemmer er gode til at trække i et sæt målmandstøj, når kun en målmand er til træning.

Holdlederne for både 1. og 2. hold har ligeledes styret begge hold sikkert igennem første halvdel af sæsonen, hvor vi er blevet markant bedre til at undgå aflyste kampe, få indsendt kampprotokoller mv. 

VI afventer spændt Dansk Floorball Unions fremtid, da DGI støtter op om Floorball Danmark økonomisk, da de er med i DGI´s visionsprojekt.

Målet med dette er, at få flere til at motionere via blandt andet floorball. Vi håber, det kan give grobund for flere medlemmer over tid.