PI-Floorball træner videre

Opdateret 12. juni 2018

Af Michael

Foto: Floorballafdelingen

Onsdagen er PI-Floorballs træningsdag, sådan er det hver onsdag året igennem, minus helligdage og juli måned, hvor vi holder sommerpause.

Træningen foregår i Bellahøjhallen, som klubben har fra kl. 19.30 til kl. 22.00.

Onsdagen starter dog allerede ved frokosttid for PI-Floorball, hvor de sidste får tilmeldt sig aftens træning på Holdsport. En app. hvor alle medlemmer kan melde på eller fra til træning, således man i løbet af dagen kan følge, hvor mange der deltager om aftnen.

Da vi anser os selv for en lille social klub her i PI-Floorball, er der forståelse for, at folk til tider må aflyse. Samme tolerance eksisterer i kampsæsonen, hvor man spiller kamp i weekenden, hvis man kan og helt naturligt kan undlade at deltage med god samvittighed, hvis man ikke kan.    

Aftalen på holdet er, man møder 20.00 omklædt og klar til træning. Dem, der vil, kan komme allerede kl. 19.30, hvor vi har banen fra. Det giver dem, der har lyst, mulighed for at varme op selvstændigt inden fælles træning, eller blot komme for at hygge med lidt snak inden det går løs på banen. 

Kl. 20.00 står den spillende træner Teddy S. for fælles opvarmning og øvelser. Her bliver der løbet, skudt på mål, øvet afleveringer og kombinationer mv. 

Opvarmningen er for at øve helt praktiske ting til kommende kampe og højne den enkeltes niveau, men i lige så høj grad for at forebygge skader, som kan opstå, hvis vi starter op uden varme i kroppen. 

Vi har også et par gange haft gæstetræner på visit i form af Carsten N., som spiller i Århus og har været fast træner for Århus Damehold i flere sæsoner, som i øvrigt vandt guld i 2017.

Sådanne træner visits er berigende for en klub som os i Sjællandsserien. Vi er altid åbne overfor disse visits, da det skaber noget ekstra for onsdagens træning. Så sidder der en kyndig floorball spiller eller træner og tænker: “Jeg kunne godt tænke mig at prøve nogle træningspas af. Så kig endelig forbi!

Opvarmningstiden varier altid lidt, men der er altid god tid til det, som det virkelig handler om nemlig at spille floorball.

Som udgangspunkt er der altid en god time til at spille kamp. Der bliver gået til den og intervalløbet til de helt store guldmedaljer, hvorfor der bliver lagt nogle nødvendige pauser ind på 1-2 min., således folk kan få tiltrængt vand, samt lige puste ud, inden det går løs på banen igen.  

Efter sådan en kamp er det helt normalt, at folk til trods for det sene tidspunkt lige bliver lidt til lidt drikkevarer og hygger, inden man drager hjem med trætte ben.

Hyggen er altid i højsædet i PI-Floorball, som også gør meget for at lave lidt klubarrangementer for netop at bibeholde og skabe god stemning på holdet.  

Vi går snart på sommerpause, men årets første kamp, som er en pokaldyst mod Rødovre FC, ligger rundt om hjørnet.

En kamp vi allerede nu ved bliver mere end svær at vinde, da Rødovre FC spiller i den bedste række, som er 4 rækker over vores, samt tilmed igennem de sidste mange år har været blandt Danmarks bedste.
Til trods for dette ser klubben frem til at prøve kræfter med et af Danmarks bedste hold i en kamp, hvor vi har alt at vinde og intet at tabe.
Sidste år prøvede vi kræfter med i 2. runde af pokalturneringen, hvor Rødovre FC med en overbevisende sejr slog PI-Floorball ud i pokalmørket. 

Ligeledes vil sæsonen 2018-2019 blive skudt i gang efter ferien, hvor vi skal forbedre vores 5 plads i Sjællandserien fra sidste sæson. Vores målsætning der var at blive blandt de 3 bedste, denne er fastholdt til kommende sæson. 

Står du en onsdag og keder dig, så kig forbi! Står du og leder efter en fed sport, som giver masser af god motion kombineret med god social hygge, så kig også forbi!

Alle er meget velkomne, du kan melde din ankomst via PI-Floorball på Facebook, men du kan også bare kigge uanmeldt forbi.

Holdet er åbent for alle mænd og kvinder med mod på floorball, og det er lige meget, om man er rutineret eller nybegynder. Vi har ekstra stave, så du skal bare komme med et par løbesko, så du klar til at prøve kræfter med floorball.
Skulle man have et ønske om at forsøge sig som keeper, har vi altid ekstra udstyr liggende klar i form af hjelm, trøje, underskjold, buks, knæbeskyttere og handsker.

Det er naturligvis helt uforpligtende at komme forbi og deltage til en prøvetræning og se, om Floorball er noget for en. 

Kontakt PI-Floorball på FB, hvis du har spørgsmål, ellers kig forbi til en omgang floorball med os andre. 

Slutteligt, spiller du allerede floorball for et andet hold, så er vi også meget villige til at arrangere en træningskamp. Sådan en træningskamp tager vi også gerne, hvis du kan samle din afdeling, venner, familie, eller hvem du nu måtte have i tankerne til en dyst, hvor motion og hygge blandes på banen såvel som uden for banen. 


 

 

 

 

Fakta om Floorballafdelingen

Opdateret 19. december 2017 

Floorballafdelingen blev stiftet i juni måned 2002.

Formanden for Floorballafdelingen er i dag Michael Warren.  
mwa005@politi.dk

Afdelingen har 40 - 50 medlemmer med lidt svingende til- og afgang.

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Afdelingen deltager i turneringer under Dansk Floorball Union www.floorball.dk

Afdelingen har i sæsonen 2016/2017 - 1 hold med i Sjællandsserien.Sæsonen strækker sig fra september til marts måned.  

Træning:
Der trænes hele året undtagen i juli måned
Onsdag: 19.30 - 21.30
Bellahøjhallen, Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj

Alle er velkomne til at deltage i en uforpligtende prøvetræning. 

Find yderligere på facebook:
www.facebook.com/groups/106145782761185/


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2017

Opdateret 7. marts 2018

Af Michael Warren, formand

Ved udgangen af 2017 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Henrik Hess
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Winther

Bestyrelsesmedlem:      
Peter Rene
Tue Sparholt (sup)
Claus Bøgevig
Arne Elvis (sup) 

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 4. marts 2017 og der var fremmødt 17 medlemmer.

Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen:
Claus Bøgevig som bestyrelsesmedlem.
Arne Elvis som suppleant.

Følgende ønskede ikke genvalg:
Jakob Andersen.

Henrik Hess overtog derfor næstformandsposten, mens Henrik Winther overtog sekretærposten. 

Der blev stillet et hold til Sjællandserien Øst hvor det blev en flot 4. plads som oprykker. 

Det skal dog nævnes vi måtte trække 1. holdet, hvorfor holdet var forstærket i forhold til forrige sæson. 

Inden sæsonen gik i gang havde klubben kontakt til Dansk Floorball Union, hvor vi meddelte at hvis der var hold der trak sig, så ville vi gerne i kontakt med dem og evt. hverve spillere til PI-Floorball.

Dansk Floorball Union meddelte “desværre”, at der for første gang i flere år, ikke var hold der trak sig. PI-København vil dog forsat holde øje med evt. spillere uden klub med henblik på at hverve dem til klubben. 

Nogle af de mere erfarne spillere står forsat for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveauet til træning såvel som i kamp.

Klubben og dens medlemmer har forsat forsøgt at hverve spillere gennem sæsonen, men afgang fra flere spillere er antallet rimeligvis status quo. fra sidste sæson.

Dette er som altid i klubben højt prioriteret. 

PI-Floorball var også på politiskolen for at hverve medlemmer til klubben, og fik også inviteret en klasse ud til en testkamp. Dette kastede desværre ikke medlemmer af sig, men er forsat en metode vi vil forsøge at videreudvikle. 

PI-Floorball inviterede også Udlændinge Kontrol Sektionen ud til en venskabskamp, som PI-Floorball tabte. Stor ros til UKS for at have modet til komme og give os en lektion i Floorball.

Dette kastede ej heller medlemmer af sig, men er ligeledes noget klubben forsat vil videreudvikle på med hensyn til dels at hverve medlemmer og dels at skabe en god aften for medlemmer såvel som afdelinger i Københavns Politi eller civile medlemmer som måtte have lyst til at invitere arbejdspladsen ud til noget motion.  

Sæsonen 2017/2018 er allerede over halvvejs og PI-Floorball ligger pt. på en 4. plads, men da de 3 tætteste forfølgere pt. har spillet 2-3 kampe mindre, så lader det til denne plads ikke kan fastholdes. 

I Pokalturneringen gik PI-Floorball videre til 2. runde, men trak her Rødovre, som spiller i den bedste række, hvilket er 4 rækker over PI-Floorball, hvor de i øvrigt gennem flere sæsoner i træk har ligget blandt de allerbedste i landet.

Udover det havde Rødovre netop fået udtaget flere spillere til næste landsholdsamling, hvorfor vi vidste det ville blive en usædvanlig svær kamp.
Kampen blev tabt 21-0, men var en helt unik oplevelse for de spillere som vovede sig på banen mod overmagten.  

PI-Floorball var også inviteret til Executioners Cup af Amager Executioners, hvor 8 hold skulle dyste om guldet. Her ønskede PI-Floorball revanche for den tabte finale fra forrige år.

PI-Floorball gik også videre fra puljespillet og mødte så i semifinalen HG/Næstved, men tabte her 3-2 i en ellers tæt kamp. 

PI-Floorball bør umiddelbart ikke kunne rykke op eller ned i denne sæson, hvorfor vi forventer at spille i Sjællandsserien igen i 2018/2019 sæsonen. 

PI-Floorball forventer ligeledes deltagelse i Landspokal turneringen, og håber på endnu en invitation til Executioners Cup, såfremt denne invitation kommer, forventer vi at kunne lave en artikel til Politi Idræt.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2016

Opdateret 13. januar 2017

Af Michael Warren,
formand

Ved udgangen af 2016 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess
Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen
Bestyrelsesmedlem, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 16. april 2016 og der var fremmødt 11 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

Klubben gik igennem sæsonen uden bøder fra DaFU, til trods for der havde været mange udfordringer på 1. holdet med at stille hold, grundet 5-7 spillere trofast mødte op til hver eneste kamp til trods for ubelejlige spilletider og ringe odds for sejr, grundet manglende udskiftningsspillere.

Problemet på 1. holdet havde været en del spiller var blevet for gamle og havde fået skader og operationer uforenelige med floorball.  

Dette endte også ud i at 1. holdet rykkede ned i 2. division, mens 2 holdet til gengæld rykkede op i Sjællandserien. 

Det blev besluttet at tilmelde to hold til sæsonen 2016/2017, med det forbehold, at man ville trække 1. holdet helt, hvis ikke klubben kunne rekruttere flere spillere til 1. holdet.  

PI- København tog herefter kontakt til venner, som tidligere havde spillet i klubben eller andre klubber, men ikke spillede mere, der blev taget kontakt til et lukket hold i Rødovre for evt. fusion eller rekruttering og til DaFu for at høre om nogen klubber stod i en lignende situation, da vi så ville tilbyde dem at fusionere.

Alle var dog enige om en evt. fusion skulle ske under PI-København. 

Da dette ikke lykkedes at skaffe spillere måtte vi med stor beklagelse trække 1. holdet. Dette betød en afgang af spillere som forsat ville spille på landets næsthøjeste niveau, mens de resterende 1. holds spillere forblev og spillede med i Sjællandsserien.

På den positive side fik vi tildelt træningstid i Bellahøjhallen efter flere år i Grøndalscenteret. Dette betyder, at klubben nu spiller på en korrekt bane i stedet for en bane, som ikke er godkendt til kamp, da Bellahøjhallen opfylder kravet for størrelse. Ligeledes blev vi tildelt en bedre tid. 1930-2130 kontra 2000-2200.

Nogle af de mere erfarne spillere har påtaget sig at stå for opvarming og øvelser på træningsdage, hvilket højner niveau og humør til træning.

Klubben og dens medlemmer vil forsætte med at forsøge at rekruttere medlemmer i 2016/2017 sæsonen i håb om måske at kunne stille med to hold igen.
Det vil blive lettere at rekruttere nye spillere håber vi, da vi ikke længere skal finde spillere med niveau til 1. division for et 1. hold, men “blot” til Sjællandsserien, da planen er at starte et helt nyt hold i Danmarksserien såfremt vi finder flere spillere, hvor nye spillere kan starte op, mens vores veteraner kan forsætte i Sjællandserien, hvor en oprykning ikke er umulig omend det ser noget besværligt ud i denne sæson.


 

 

Floorballafdelingens årsberetning for året 2015

Opdateret 13. januar 2016

Af Michael Warren,
Afdelingsformand

Ved udgangen af 2015 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Formand, Michael Warren
Næstformand, Jakob Andersen
Kasserer, Peder Nielsen
Sekretær, Henrik Hess

Bestyrelsesmedlem, Henrik Winther Jørgensen, Peter Kristiansen
Tue Sparholt (sup)

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 7. februar 2015 og der var fremmødt 14 medlemmer.

Forsamlingen genvalgte bestyrelsen, da alle ønskede genvalg. 

PI-Floorball har forsat 2 hold. Begge er lidt over midtvejs i sæsonen 2015/2016.

PI-Floorball 1 ligger i 1. Division Øst og ligger pt. lige over nedrykningsstregen. Umiddelbart forventer vi, at de forbliver i 1. Division Øst.

Holdet har været hårdt ramt af skader, herunder 3-4 som har krævet knæoperationer og som har gjort, de ikke længere er i stand til at spille floorball.

Denne afgang fra 1. holdet er en forsættelse fra sidste sæson, hvor alle spillere, som kom fra Jægerspris Floorball, endte med skader og senere udmelding af klubben.

Vi har dog fået et par tilbage efter lange skadespauser, men vi er opmærksomme på 1. holdets antal spillere samt deres aldersgennemsnit på et stykke over de 40 gør, at vi må tænke fremad.

Vi tænker på sigt evt. en frivillig nedrykning til 2. Division, trække det over i Old Boys rækken eller helt alternativt at fusionere med 2. holdet og kun stille med et hold i Danmarksturneringen.

Vi forventer dog 2016/2017 sæsonen vil foregå med et 1. hold i 1. Division, hvis resultaterne som håbet og forventet holder.

Bestyrelsen og 1. holdet vil dog løbende evaluere på det, da en tilgang af spillere også er en mulighed. Situationen er dog den, at nye spillere ikke umiddelbart har det påkrævede niveau til at indgå direkte på 1. holdet.  

PI-Floorball 2 ligger i Serie 1, som er laveste række, da det rykkede ned i sidste sæson. Pt. ligger holdet på en 1. plads med 7 sejre og 1 nederlag.

Vi forventer, at holdet rykker op, og bestyrelse og hold er klar på at vende tilbage til Sjællandsserien. 

Som altid har vi i klubben lavet en indsats for at få nye medlemmer. Dels via vores Facebook og dels via eksisterende medlemmer.

Vi har desværre haft en del afgang grundet grimme skader, men har alligevel formået at skabe en medlemsvækst på næsten 20%.

Vi er forsat en lille klub, men er meget tilfredse med denne præstation og vil som altid lægge kræfter på denne front.

Ligeledes har der været en fin tilgang af politimedlemmer, hvilket har været muligt, grundet, at vi har brugt tid på at skabe en social profil på holdet.

Det er blandt andet gjort ved at profilere PI-Floorballs deltagelse til PI´s 95 års jubilæumsfest og en julefrokost med PI-Gymnastik.

Vores træninger er blevet meget mere struktureret takket være en træner, som har taget ansvar for opvarmning og øvelser. Ligeledes har vi to målmænd, som kommer regelmæssigt til træning, sammenholdt med medlemmer er gode til at trække i et sæt målmandstøj, når kun en målmand er til træning.

Holdlederne for både 1. og 2. hold har ligeledes styret begge hold sikkert igennem første halvdel af sæsonen, hvor vi er blevet markant bedre til at undgå aflyste kampe, få indsendt kampprotokoller mv. 

VI afventer spændt Dansk Floorball Unions fremtid, da DGI støtter op om Floorball Danmark økonomisk, da de er med i DGI´s visionsprojekt.

Målet med dette er, at få flere til at motionere via blandt andet floorball. Vi håber, det kan give grobund for flere medlemmer over tid.