Nekrolog over Jørn Alsing Møller

Jørn Møller, tv. som vi vil huske ham, sammen med sine idrætskammerater

Opdateret 1. april 2014

En stor personlighed er ikke mere.

Torsdag den 23. marts 2017 afgik Jørn Alsing Møller, efter ufattelig kort tids sygdom, med døden.

Jørn har i sin tid i politiet ydet en fantastisk indsats for politisporten og samtidig haft tid og overskud til også at være engageret i mange andre sportslige administrative opgaver.

Jørn var formand for PI-Københavns fodboldafdeling fra 1980 til 1987, hvor han også i en periode har været formand for DPIF´s fodboldudvalg.
Jørn havde også en fortid som en endog meget habil fodboldspiller i bl.a. sin fødeby Aalborg.

Jørn blev i 1987 valgt ind i PI´s forretningsudvalg som næstformand, hvor han sad indtil 1993.

Jørn har indtil sin død været en bærende kraft i ”Tirsdagsklubben” en klub for især gamle håndboldspillere.

Jørn var indtil sin død formand for Støtteforeningen PI-Københavns Venner.

For sit store engagement har Jørn modtaget PI-Københavns Jubilæumsfad i 1988, PI-Københavns sølv- og guldnål, og Jørn blev i 2007 udnævnt som Æresmedlem af PI-København.

Også uden for politiets idrætsrækker var Jørn utrolig aktiv, og han var således én af de bærende kræfter i en civil bowlingklub i Rødovre, ”De glade bowlere” hvor han ud over at påtage sig administrative opgaver, også var klubbens bedste spiller gennem en årrække.

At han trods sin høje alder fortsat kunne spille bowling på et højt plan viste han, når han sammen med et hold pensionister i de seneste mange år har deltaget i PI-Københavns bowlingafdelings Stationsturnering.

Jørn blev 80 år og blev bisat den 31. marts under overværelse af sin store familie og et stort antal af Jørns mange idrætskammerater i politiet.

Vi vil savne dig Jørn.

ÆRET VÆRE HANS MINDE.