Emner til politilandsholdene 2018

Opdateret 27. juli 2017

Af Ole K. Jacobsen, Dansk Politiidrætsforbund

2018 ser ud til allerede nu at blive et meget spændende idrætsår for de bedste af vores aktive i flere discipliner.

Da flere af mesterskaberne kræver såvel langtidsplanlægning og –træning, er vores sportslige udvalg så småt begyndt de indledende forberedelser.

Såfremt det sportslige niveau er tilstede, har vi fra Dansk Politiidrætsforbunds side intention om, at vi gerne vil stille så slagkraftige teams som muligt til de enkelte mesterskaber, så på vegne af de sportslige udvalg beder jeg om, at I allerede nu ”støvsuger” Jeres bagland og sender mig navne på potentielle landsholdsemner i nedenstående discipliner.

Der skal udfyldes og indsendes et skema for hvert potentiel emne.

Derefter vil de sportslige udvalg kontakte de enkelte kollegaer og forklare om krav og forventninger til at deltage. Dog er det et ufravigeligt krav for deltagelse, at de potentielle emner har politiskilt udleveret og vil deltage i mesterskaberne for egne fridage.


 

Europæiske politimesterskaber:

Håndbold, kvinder:   12. – 19. marts 2018 i Göppingen, Tyskland.
Vi har fra dansk side allerede tilmeldt os, og det danske hold er kvalificeret til deltagelse.

Triatlon, M/K:  24. – 27. maj 2018 i Almere, Holland (der konkurreres på den olympiske distance – 1500 m svømning, 40 km cykling og 10 km løb)

Fodbold, herrer:  25.6. – 2.7. 2018 i Prag, Tjekkiet (haster med indsendelse af navne på potentielle emner, da landsholdet i oktober måned 2017 spiller kvalifikationskamp på udebane mod Bulgarien).

Cykling, M/K:  6. – 10.9. i Herentals, Belgien

Maraton, M/K:           dato og sted ikke endeligt fastlagt endnu, men Irland er ved at undersøge, om mesterskaberne kan indgå i Dublin-maraton sidst i oktober måned 2018.