Afskedsreception i Politiets Idrætsforening København for Christine Bertelsen

Formandens afskedstale til Stine

Tekst af Gunnar Nørager, foto af Majbritt Schunck

Stine strålede - det har hun altid gjort og tak for det.

Missionen lykkedes – at få afholdt en ordentlig afskedsreception for vores alletiders bedste kollega på PI-Københavns idrætskontor igennem 9 år.

Efterforskningsenhedens ledelse gav tilladelse til at arrangementet kunne afholdes under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer. Vi meget taknemmelige for, at fornuften rådede, også selvom der var mange meninger om det forsvarlige i gennemførsel eller ej.

Heldigvis var fokus på mennesket og en værdig afsked med en særdeles afholdt kollega og arbejdskammerat.

Stine kunne bestemme 2 ting

  • Hvem der skulle inviteres

  • Hvad hun ville have at spise og drikke.

Det var meget svært for Stine, ikke at skulle have mere indflydelse end de 2 ting, men fuldstændig kalkuleret fra kontorets og forretningsudvalgets side så det for en gangs skyld blev foreningens tur til at fejre og sørge for hende.  

Vi besluttede at forsøge at give hende en afsked, som gerne skulle afstedkomme gode minder i mange år, og vi synes i al ubeskedenhed at det lykkedes meget godt

Den reception sad lige i skabet, ikke mindst takket være en stor indsats af især kontoret og forretningsudvalget og andre frivillige, herunder kageudskæreren og den dygtige fotograf.

Tusind tak til Thomas og Helle i vores køkken. De sørgede for ”hapserne” til at stille sulten, og det var lige så lækkert som vi havde håbet.  

Næstformanden Claus Hansen var sendt i byen  for at finde en kage, der afspejlede Stines gøren og laden – og det må vi også bare sige at det lykkedes.

Men ingen reception uden gæster. I var der alle sammen – alle de som Stine havde talt om og ønsket skulle være tilstede. Det var fantastisk I kom og den vigtigste del af en dejlig dag.  

 

God vind fremover – Stine.