Ny medarbejder på Idrætskontoret

Opdateret 2. juli 2020

Farvel til Stine – og velkommen til Mette

Af Claus Hansen, næstformand PI København

Christine Bertelsen – Stine – stopper på PI – Københavns idrætskontor for at gå på pension – og hvordan vi end vender og drejer det, så bliver det et stort savn for alle medlemmer i PI - København. 

Det hele opsummeres nok bedst i verset fra den fantastiske 100 års jubilæumssang, som Nikolaj Kjærsgaard fra Badmintonafdelingen havde lavet til foreningens 12. januar møde:

” Så der´ Stine åh hvad skal vi sige
Det er faktisk hende vi bedst kan li
Hvis problemer så en dag vi har
Ringer vi til Stine – den hun klar

Heldigvis er der jo altid lys i mørket – og som den fantastiske poet han er, har Nikolaj i sangens næste vers formået at vise vejen til en løsning, som FU – i al beskedenhed – dog allerede havde tænkt over

”Videreføre i den samme ånd
Her et tip – kig imod badminton”

For i Badmintonafdelingen fandt vi Mette Hansen-Hersnap – Mette har været aktiv i mange år, og FU var overhovedet ikke i tvivl om, at hun er den rette til at overtage pinden på kontoret, når Stine nu stopper.
Samtidig har Stine lovet at hjælpe Mette i den første tid, så hun nemmest og hurtigst får styr på tingene og organiseret alt på sin måde.

Vi er super kede af at Stine stopper – men samtidig lige så glade for, at Mette vil være med til at sørge for, at det bliver ved med at være en fest at være medlem i PI - København.

Kontoret kan som altid kontaktes på mailpi-kbh@politi.dkeller telefon 35219270