Sommerevent 2018

Fælles opvarmning

Æbleløb

Brille "Kongespil"

Cykellås oplåsning

Legoklodssamling

Snørebåndsspisning

Opdateret 4. august 2018

Af Ea Busch Nielsen

Foto: Jan Kofoed Nielsen

Hermed måske hjemmesidens lidt mere selvfede artikel - sådan går det, når arrangøren glemmer og uddelegere artikel tjansen -, for hold da op hvor havde vi en god dag.

Den 9. juni stod solen højt på himmelen, som var den bestilt til arrangementet.

Endnu engang lagde vores fantastisk Sejlsports- og Kajakafdeling matrikel til, så rammerne var perfekte. Stor tak til dem.

Inden længe stod 8 super kampklare hold á 4 klar til dagens strabadser.
Hold fra hele foreningen, endda nogen krydset på tværs af idrætsgrene og afdelinger, en stor blanding af politibetjente, kontoransatte, jurister, studerende, gymnaster og mange flere, hvilket i mine øjne gør netop dette arrangement så unik, og det som gør PI-København så speciel.

At kunne samles om noget aktivt og socialt, på tværs af hele organisationen, vil i mine øjne altid gavne det stor fællesskab.

Og specielt fællesskabet voksede i løbet af dagen, hvor alle hold blev udfordret i de måske lidt mere kreative discipliner, som var:

Kajak stafet – en favorit fra sidste arrangement, hvor det i al sin enkelthed handlede om at sejle hurtigst ud om en bøje og retur. Første hold igennem vandt. Og så fik man endda ekstra point for at hoppe i vandet – vist ikke rigtig en straf denne solskinsdag.

Her skal måske lige nævnes, at hvis man ender med at ryge i helt ude ved bøjen, og ikke selv kan komme op og skal hentes i ribben….. så vinder man ikke! Ingen nævnt ;Cool

Tre kamp  - dyst med tre discipliner.

Kryds og bolle, hvor man skal tænke og løbe samtidig… og ja mændene klarede det forbløffende godt ;Cool

Balancere med et æble på en ske.

Trillebør.

Brille Kongespillet – Inden det for alvor kunne gå i gang, skulle man selv lave et par ”plastisk kop” briller, se gerne de flotte billeder ;Cool, inden man så måtte hente kasteskytset og forsøge at vælge træ brikkerne med en smule forringet udsyn.

Som tilskuere så det meget yndefuldt ud – not :Cool

Lego legen – der skulle samles en skjult Lego figur ved at løbe ned og kigge på figuren, tage en Lego klods med tilbage, og så huske hvordan den skulle samles korrekt.

En stafet om at samle og skille Lego figuren hurtigst og korrekt – ja her var der måske en lille forældre fordel.

Cykellås Banko – 9 låste cykellåse med tallene 1-9. 2 nøgler til hver lås (plus lidt nitter), blandet i en stor skål. Værsgo at samle alle tallene ind.

I løbet af dagen mellem dysterne blev der serveret øl og sodavand, samt grillpølser.

Man må aldrig glemme hyggen.

Som tidligere nævnt en helt igennem dejlig dag, hvor den lidt mere aktive del blev afsluttet med en fælles tur i havet. Meget forfriskende og ikke mindst sjovt.

Herefter gik turen til station Amager, hvor der ventede mad og drikke.

Ingen sommerevent uden Tillids banko, som jeg selv blev introduceret for på Station Amager af Amagers daværende ukronede fest arrangør, Jørgen Thøgersen, og som jeg er stolt af at bringe videre.

Her gælder det om IKKE at have det nummer, der bliver råbt op, for ellers skal man sætte sig ned, og sidste mand stående, vinder :Cool 2. runde blev sågar afholdt på bornholmsk af Jan Kofoed, efter venlig forespørgsel.

Efter point sammentællingen (ja dysterne var da ikke bare for sjov), var der en klar vinder, som blev holdet Turbo Ronni´s Helte.

Men derimod var det lighed med hele tre hold om 2., 3. og 4. pladsen, nemlig mellem holdene Team Attack, Team Bronze´on og Team Løjmand.

Igen skulle der dystes, og som forrige gang blev det i kombinationen af snørebåndsspisning og flip the cup.

Der blev kæmpet bravt, se igen billederne, men der kan jo kun være en vinder…. eller rettere sagt en 2. plads og en 3. plads vinder.

Vinderen af dysten blev Team Attack.

Stærkt efterfulgt af Team Bronze´on.

Den samlede top 3 endte derfor således.

1.    pladsen             Turbo Ronni´s Helte     

2.    pladsen             Team Attack               

3.    pladsen             TGeam Bronze´on       

Hvor 1. præmien var et gavekort, et dejligt PI-København tæppe og ikke mindst en krone.

Der var også tæpper til 2. pladsen, og 3. pladsen vandt en drikkedunk fra DPIF.

Her til sidst vil jeg blot sige tak for en super hyggelig, social, varm, sjov, dejlig og ikke mindst berigende dag. Kæmpe tak til holdene, der støttede op om arrangementet og ikke mindste tak til alle hjælperne på dagen, specielt jer dejlige mennesker i sejlsport og kajak, det bare stiller op med familie og det hele, og bare hjælper til, intet arrangement uden jeg. Mange tak.

Håber de læsere, der ikke var med i år, er dybt misundelige (med god grund), og at vi så ses næste år, til jer andre – På gensyn.