PI-Gymnastik melder klar til ny sæson

Elitepiger

Opdateret 1. juli 2020

PI-Puslinge vil igen være velkomne i gymnastikafdelingen

Til september slår gymnastikafdelingen i PI-København dørene op til endnu en ny, spændende sæson – og igen i år står foreningen klar med en bred vifte af hold, så der er tilbud til alle, uanset niveau, alder og ambitioner.
Og igen kan børnefamilier være aktive sammen på vores familiehold.

 Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem
Fotos: Vibeke Green, Martin Frydenlund & Erik Pedersen (FotoErik)

Aldrig nogensinde har vi glædet os så meget til at komme i gang igen.

Det blev en virkelig ærgerlig og abrupt afslutning på vores sæson 19/20, da COVID-19 og nedlukningen af Danmark selvfølgelig betød, at al vores træning blev sat på pause, opvisninger og stævner blev aflyst, og vores hold ikke fik mulighed for at komme rundt i landet og vise alt det, de havde arbejdet på hen over efteråret og vinteren.

Nu håber vi – og planlægger efter – at vi kan starte op som normalt til september, og bestyrelsen i PI Gymnastik har derfor knoklet for at få styr på programmet til den kommende sæson. Selvom der i skrivende stund fortsat er enkelte detaljer, der mangler at falde på plads, kan vi dog slå fast, at vi endnu en gang kan stille med et stærkt instruktørfelt og et stort antal hold.

I sæson 20/21 vil gymnastikafdelingen igen tilbyde familiehold til børnefamilierne, det traditionsrige PI Styrke, hvor alle m/k’ere kan få sved på panden, pulsen op og masser af socialt samvær, og adskillige udtagene rytme- og dansehold, målrettet forskellige niveauer, ambitioner og aldersgrupper.

Størstedelen af PI Gymnastiks hold starter i den første uge af september, men enkelte begynder med fortræninger allerede i slutningen august, så følg med på Facebook (www.facebook.com/pigymnastik) og afdelingens hjemmeside (www.pigymnastik.dk), hvor der løbende lægges info ud om opstart.
Her er holdene og instruktørerne desuden beskrevet mere detaljeret.

En lang række af afdelingens hold er udtagene – og her sker tilmelding derfor først efter udtagelsen for de, der er kommet på holdene. Men for familieholdene og andre ikke-udtagene hold sker tilmelding og registrering ved at møde op til første træning.

Vi glæder os til endnu en sæson i gymnastikafdelingen – og håber at se rigtig mange, både nye og velkendte ansigter.


 

Fakta om gymnastikafdelingen

Formand, Rasmus Agerskov Schultz

Opdateret 28. januar 2020

Gymnastikafdelingen blev stiftet i 1920.

Formanden for Gymnastikafdelingen er i dag, Rasmus Agerskov Schultz, Københavns Politi
www.pigymnastik.dk

 

www.facebook.com/pigymnastik

www.instagram.com/pigymnastik

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Gymnastikafdelingen tilbyder gymnastik på mange forskellige niveauer. En fællesnævner er god fysisk træning og et stærkt socialt samvær.

Sæson fra september til april - 10 hold

Afdelingen har flere fælles aktiviteter på tværs af holdene såsom en foreningsdag, julefrokost, forårsopvisning og afslutningsfest samt andre aktiviteter.


 

Gymnastikafdelingens årsberetning for året 2019

Opvisningsholdet.
Foto: Jens K. Nygaard

Opdateret 28. januar 2020

Af Rasmus Agerskov Schultz
Formand.

Afdelingen bestod pr. 31.december 2019 af følgende personer.

Formand: Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer: Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær: Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem:Mie Hytteballe Kristensen, Civil. (Orlov og afgår ved GF 2020)
Bestyrelsesmedlem: Anna Mayumi Vestergaard Kinoshita, Civil
Bestyrelsesmedlem: Øzkan Güleryüz, Civil (indvælges officielt ved GF 2020)
Bestyrelsesmedlem: Anna Stenger, Civil (indvælges officielt ved GF 2020)

Ved Generalforsamlingen i 2019 sagde vi farvel til to gode bestyrelsesmedlemmer, nemlig Mette Mølgaard Mogensen og Peter Schmidt. Begge har været med i bestyrelsen i mange år og har bidraget stort til, at Gymnastikafdelingen er den gode afdeling den er.

Jeg vil gerne takke Mette og Peter mange gange for det gode arbejde.

Vi sagde samtidig officielt velkommen til Anna Kinoshita i bestyrelsen. Anna er et kendt ansigt i gymnastikverdenen både for sin deltagelse på verdensholdet, men ikke mindst for deltagelse i mange danseforestillinger. Anna har selv gået på mange af PI-Gymnastik´s hold både tidligere og for nuværende. Jeg ønsker Anna velkommen.

I gymnastikafdelingen går vi meget op i sammensætningen af bestyrelsen. Alle medlemmer er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI Gymnastik.

Alle har været aktive gymnaster i foreningen igennem mange år, ligesom adskillige også har været instruktører. Fælles for os alle er, at vi brænder for at skabe en kvalitativ afdeling, hvor gymnastikken er i fokus, og hvor der tør satses i forhold til kreativitet, således, at vi fortsat er en attraktiv forening – både for gymnaster og dansere fra hele Danmark, der flytter til eller bor i Københavnsområdet, og for nye, potentielle instruktører.

Vores egen PI Opvisning blev afholdt 4. maj 2019 i DGI-byen. Opvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger i hovedstadsområdet, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

Vores forårsopvisning er hvert eneste år meget besøgt – det hænger sandsynligvis også sammen med, at vi i bestyrelsen prioriterer at fastholde gratis entré til arrangementet.

Og sidste år var ingen undtagelse, DGI-byen var stuvende fuld, og det var et oplagt publikum, der klappede, hujede og bakkede alle hold op.
Samtlige hold i PI Gymnastik er denne dag på gulvet, alle med hver deres særegne profil og karakteristik – men fælles for alle holdene er, at det er gymnastik eller dans på meget højt plan, og at der bliver leveret opvisning med kvalitet, uanset om det er familieholdene, de udtagne pigehold eller træningsholdene, der er på gulvet.
Vi havde til opvisningen sidste år inviteret Gunslevholm Idrætsefterskole som gæstehold – det giver altid en særlig følelse i tilskuerne, når hele halgulvet fyldes med ca. 120 unge gymnaster.

I år blev der igen afholdt en god fest efter opvisningen for hele foreningen for at markere afslutningen på vores sæson – og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Adskillige af vores hold rejser i foråret rundt i hele landet og deltager i stævner, shows og opvisninger. Dette giver en masse oplevelser til gymnasterne og danserne, styrker deres holdånd, men det er også en god måde at repræsentere Dansk Politi på.

I gymnastikverdenen i hele Danmark kender man godt PI Gymnastik, og der er typisk store forventninger til vores hold, uanset hvor de kommer hen.
Som formand er det dejligt at have en afdeling, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer stadig er meget stolte af at repræsentere Politiets Idrætsforening. 

Vores hold lavede i foråret 2019 i alt 24 opvisninger omkring i det danske land. Når holdene tager ud og laver opvisninger er det også en investering i klubben. Mange unge, der flytter til København ved allerede, at de skal gå i PI-Gymnastik, da de har set holdene ude i landet.

PI-Gymnastik starter hvert år ny sæson i september - og hen over forår og sommer arbejder bestyrelsen derfor hårdt på at få fat i de dygtigste og de rigtige instruktører til vores hold, få skaffet tilstrækkelige og egnede træningsfaciliteter (i skarp konkurrence med de mange andre folkeoplysende foreninger i København) og få lagt et attraktivt sæsonprogram, så vi kan fastholde vores mange medlemmer og være attraktive for nye.

Når der omkring sæsonstart bliver ”sat hold”, sikrer vi altid, at der en fælles forventningsafstemning mellem bestyrelse og instruktører i forhold til, hvilken stil, antal og indhold, der ønskes på holdene.

Dette for at være sikre på, at vi ikke udkonkurrerer vores egne hold, men har et tilbud til gymnaster i alle aldre, på alle niveauer og inden for forskellige genrer.

I 2019, som ved tidligere sæsoner, oplever vi generelt en stor opbakning til alle hold, men vi har dog ikke plads til alle gymnasterne på holdene. Dels er der et pladsspørgsmål i haller og sale, men instruktørernes præferencer og ambitioner for deres hold kan også betyde, at der afholdes udtagelse, så kun de bedste 18, 24 eller 30 gymnaster/dansere kommer med på det pågældende hold.

Jeg er som formand rigtig stolt af, at vi år efter år kan lykkedes med, at skabe en god gymnastikafdeling, der er attraktiv og efterspurgt af gymnaster.

Vi har igen i år oplevet en særlig stor interesse for vores familiehold, hvor helt små børn træner sammen med deres forældre. Samtidig er der en aldersmæssig forskel på børnene, hvilket betyder, at vi op til sæsonstarten valgte at fastholde vores to familiehold, men ændre det ene til PI-Upcoming og fastholde det andet til PI-Puslinge.

Søgningen til begge hold har været overvældende, hvilket har resulteret i, at der er op mod 40 familier tilmeldt på det ene og op mod 30 på det andet.
Familieholdene er begge kendetegnet ved, at det er dygtige gymnastikinstruktører, som selv har været gymnaster i mange år, der nu har fået børn og gerne vil give kærligheden til gymnastikken videre til de næste generationer.

Ét af vores hold har allerede taget hul på opvisningssæsonen, for PI Elitepiger deltog i december i en gallaopvisning i Farum Arena, hvor holdet var særligt inviteret på linje med en række andre elitehold, blandt andet fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup for at vise lidt af det færdige program.

Sæson 2019/20 tegner igen til at blive en stor sæson og 2020 er også året, hvor vores afdeling fylder 100 år.

Dette fejres i samme år som PI-København også fylder 100 år. Jeg er som formand stolt over, at kan videreføre afdelingen og sammen med den dygtige bestyrelse sikre, at vi laver kvalitet i alt hvad vi gør.
Vi forsætter med at fastholde et stort antal medlemmer, men med kvaliteten for øje og hvert år, ved vores hjemmeopvisning, er det en glad bestyrelse der kan præsentere det flotteste gymnastik i Københavnsområdet.

Følgende hold er repræsenteret i PI Gymnastik i sæson 2019/2020: 

  • PI Piger
  • PI Urban
  • PI Retro
  • PI Puslinge
  • PI Upcoming
  • PI Elitepiger
  • PI - X
  • PI Styrke
  • PI Dans

Husk at du altid kan følge med i aktiviteterne på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside, www.facebook.com/pigymnastik og som noget nyt i år også på instagram, www.instagram.com/pigymnastik

Til sidst vil jeg opfordre alle til at komme at opleve vores dygtige hold med egne øjne ved vores PI Opvisning i DGI-byen lørdag 4. april kl. 13, hvor der som altid er gratis entré. 
Så tag familien i hånden og nyd tre timers kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

 

 

Gymnastikafdelingens årsberetning for året 2018

PI-piger

Opdateret 23. januar 2019

Af Rasmus Agerskov Schultz, Formand.

Afdelingen bestod pr. 31.december 2018 af følgende personer.

Formand: Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær: Elisabeth Arnsdorf, Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Anna Mayumi Vestergaard Kinoshita, Civil

I gymnastikafdelingen har vi en god sammensætning i bestyrelsen. Alle medlemmer er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI Gymnastik. Alle har været aktive gymnaster i foreningen igennem mange år, ligesom adskillige også har været instruktører.

Fælles for os alle er, at vi brænder for at skabe en kvalitativ afdeling, hvor gymnastikken er i fokus, og hvor der tør satses i forhold til kreativitet således, at vi fortsat er en attraktiv forening – både for gymnaster og dansere fra hele Danmark, der flytter til eller bor i Københavnsområdet, og for nye, potentielle instruktører.

Vores egen PI Opvisning blev afholdt 7. april 2018 i DGI-byen. Opvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger i hovedstadsområdet, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

Vores forårsopvisning er hvert eneste år meget besøgt – det hænger sandsynligvis også sammen med, at vi i bestyrelsen prioriterer at fastholde gratis entré til arrangementet. Og sidste år var ingen undtagelse, DGI-byen var stuvende fuld, og det var et oplagt publikum, der klappede, hujede og bakkede alle hold op.

Samtlige hold i PI Gymnastik er denne dag på gulvet, alle med hver deres særegne profil og karakteristik – men fælles for alle holdene er, at det er gymnastik eller dans på meget højt plan, og at der bliver leveret opvisning med kvalitet, uanset om det er familieholdene, de udtagede pigehold eller træningsholdene, der er på gulvet. Sidste år bød vores PI Opvisning desuden på en særlig gæsteopvisning fra Stevns Efterskole – og det gav helt sikkert et ekstra gib i publikum at opleve en efterskoles flere hundreder elever give den gas på opvisningsgulvet.
Derfor gentager vi succesen med en efterskole som gæstehold til PI Opvisningen i 2019.

I år blev der igen afholdt en god fest efter opvisningen for hele foreningen for at markere afslutningen på vores sæson – og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Adskillige hold fortsatte dog træningen efter PI Opvisningen for at kunne deltage i yderligere stævner og opvisninger helt frem til sommerferien.

PI-Gymnastik starter hvert år ny sæson i september - og henover forår og sommer arbejder bestyrelsen derfor hårdt på at få fat i de dygtigste og de rigtige instruktører til vores hold, få skaffet tilstrækkelige og egnede træningsfaciliteter (i skarp konkurrence med de mange andre folkeoplysende foreninger i København) og få lagt et attraktivt sæsonprogram, så vi kan fastholde vores mange medlemmer og være attraktive for nye.

Når der omkring sæsonstart bliver ”sat hold”, sikrer vi altid, at der en fælles forventningsafstemning mellem bestyrelse og instruktører i forhold til, hvilken stil, antal og indhold, der ønskes på holdene. Dette for at være sikre på, at vi ikke udkonkurrerer vores egne hold, men har et tilbud til gymnaster i alle aldre, på alle niveauer og inden for forskellige genrer.

I 2018, som ved tidligere sæsoner, oplever vi generelt en stor opbakning til alle hold, men vi har dog ikke plads til alle gymnasterne på holdene. Dels er der et pladsspørgsmål i haller og sale, men instruktørernes præferencer og ambitioner for deres hold kan også betyde, at der afholdes udtagelse, så kun de bedste 18, 24 eller 30 gymnaster/dansere kommer med på det pågældende hold.

Jeg er som formand rigtig stolt af, at vi år efter år kan lykkedes med at skabe en god gymnastikafdeling, der er attraktiv og efterspurgt af gymnaster.

Vi har i år oplevet en særlig stor interesse for vores familiehold, hvor helt små børn træner sammen med deres forældre. Det betyder, at vi op til sæsonstarten valgte at etablere hele to familiehold i hver sin ende af byen, så vi således tilbyder både et Puslinge Syd og et Puslinge Nord. Søgningen til begge hold har været overvældende, hvilket har resulteret i, at der er op mod 40 familier tilmeldt på det ene og op mod 30 på det andet.
Familieholdene er begge kendetegnet ved, at det er dygtige gymnastikinstruktører, som selv har været gymnaster i mange år, nu har fået børn og gerne vil give kærligheden til gymnastikken videre til de næste generationer.

Det har også været dejligt at opleve, at vi efter nogle sæsoner med udfordringer i at tiltrække springgymnaster ser ud til at have vendt udviklingen. PI Opvisningsholdet, der er et af de ældste mix-hold for spring- og rytmegymnaster i København – og er et traditionsrigt hold med både gymnastiske ambitioner og socialt samvær – kan i år mønstre over 20 springgymnaster og næsten 30 rytmegymnaster.

Adskillige af vores hold rejser i foråret rundt i hele landet og deltager i stævner, shows og opvisninger. Dette giver en masse oplevelser til gymnasterne og danserne, styrker deres holdånd, men det er også en god måde at repræsentere Dansk Politi på.

I gymnastikverdenen i hele Danmark kender man godt PI Gymnastik, og der er typisk store forventninger til vores hold, uanset hvor de kommer hen. Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer stadig er meget stolte af at repræsentere Politiets Idrætsforening. 

To af vores hold har allerede taget hul på opvisningssæsonen, for PI Elitepiger deltog i november i en gallaopvisning i Farum Arena, hvor holdet var særligt inviteret på linje med en række andre elitehold, blandt andet fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Og kort efter sæsonstart var PI Dans og deres dygtige instruktør Mette Refshauge endnu en gang hyret til at lave en danseperformance i Københavns Lufthavn i forbindelse med indvielsen af et nyt lufthavnsområde.

Sæson 2018/19 tegner igen til at være en rekordsæson målt i både antal medlemmer (240 +) samt i gymnastisk kvalitet. Vi formår at tiltrække gymnaster og dansere, selvom der i hele Københavns området er stor konkurrence fra andre foreninger og tilbud.
Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI Gymnastik i sæson 2018/2019:

§  PI Dans

§  PI Opvisningsholdet

§  PI Piger

§  PI Puslinge Nord

§  PI Puslinge Syd

§  PI Retro

§  PI Styrke

§  PI Urban

§  PI-X

§  PI Elitepiger

Husk at du altid kan følge med i aktiviteterne på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside, www.facebook.com/pigymnastik.

Til sidst vil jeg opfordre alle til at komme at opleve vores dygtige hold med egne øjne ved vores PI Opvisning i DGI-byen lørdag 4. maj 2019 kl. 13, hvor der som altid er gratis entré.

Så tag familien i hånden og nyd tre timers kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

Gymnastikafdelingens årsberetning for året 2017

Fra forårsopvisningen

Opdateret 3. februar 2018

Af Rasmus Agerskov Schultz, Formand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2017 af følgende personer.

Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Københavns Politi.
Næstformand & Kasserer: Jessica Hylleberg, Københavns Politi.
Sekretær: Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem:Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Mette Mogensen, Civil. 

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik.

Dermed har vi i bestyrelsen god hånd i hanke med, hvordan vores hold skal etableres, foreningen drives, og ikke mindst hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i København, fordi vi tør at satse på kreativitet og nye udtryksformer inden for gymnastikverdenen – og heldigvis lykkes det ret godt for os.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2017 i DGI-byen. Hjemmeopvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

2017 var året, hvor vi i min tid som formand slog rekord med antallet af medlemmer i afdelingen: 200+ medlemmer og ni hold i sæson 2016/2017, dog stadig med øje for kvaliteten.

Da jeg begyndte som formand i afdelingen i 2002, havde vi ét hold, PI Opvisningsholdet. Ved den første hjemmeopvisning i 2002 kunne jeg præsentere vores eget hold og ni gæstehold. I 2017 stod jeg igen på gulvet i DGI-byen og bød de mange publikummer velkommen, men denne gang var det med egne 10 PI-hold og ét gæstehold på programmet.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markere afslutningen på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned, og PI-Gymnastik havde tre hold, der deltog i DGI’s store landsstævne i Aalborg, hvor foreningslivet og breddeidrætten i Danmark samles på tværs af 30 sportsgrene henover fire festlige dage.

PI-Gymnastik starter sæsonen i september – og fra foråret og godt igennem sommeren arbejdede vi hårdt på at få denne igangværende sæsons program sat op, så vi igen kan tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening ved at kunne tilbyde attraktive, og nøje udvalgte, instruktører.

Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet. Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsentere Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold i PI-Gymnastik.

I den nationale gymnastikverden kender man skam godt til PI.

Sæson 2017/18 er igen en stor sæson i PI-Gymnastik. Vi formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Københavns området er stor konkurrence.

Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI-Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI-Gymnastik i sæson 2017/2018:

PI-Dans
PI-Opvisningsholdet
PI-Piger
PI-Puslinge
PI-Retro
PI-Styrke
PI-Urban
PI-X

Husk, at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside: www.pigymnastik.dk eller på vores Facebook-side: www.facebook.com/pigymnastik.

Som altid er foråret lig med opvisninger – og her vil der igen i 2018 blive stillet store forventninger til alle vores hold.

Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsentere PI.
Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Desuden kan PI-Gymnastik godt være stolte af, at to aktive PI’ere i 2017 blev ansat til at udgøre to-tredjedele af trænerteamet bag DGI’s næste verdenshold, National Danish Performance Team, der fra sommeren 2018 rejser på den ti-måneders showtour rundt i hele verden.

Stort tillykke til Maiken Meldgård Christensen og Benedikte Capion Knudsen, som vi i PI-Gymnastik i adskillige år har haft glæde af som både instruktører og gymnaster.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme og se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag d. 7. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.

Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og derudover vil samtlige af foreningens egne dygtige hold selvfølgelig være på at finde på gulvet.
Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til tre times kulturelt indslag.

Se programmet vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller på Facebook: www.facebook.com/pigymnastik


 

 

Årsberetning for idrætsåret 2016

Der er også plads til de mindste kommende gymnaster

Opdateret 18. januar 2017

Af Rasmus Agerskov Schultz,
Formand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2016 af følgende personer.

Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh.s Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh.s Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Ved generalforsamlingen i PI-Gymnastik i februar 2016 takkede bestyrelsesmedlem Helene Thygesen af efter mange år som hhv. kasserer og bestyrelsesmedlem.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke hende for et godt stort stykke arbejde, og vi glæder os til at se dig ved kommende opvisninger.

Da vi vidste, at Helene ville takke af satte bestyrelsen straks et omfattende arbejde i gang i forhold til at finde et nyt bestyrelsesmedlem. Præmissen var, at det skulle være en aktiv PIér og gerne én, som var lidt yngre og havde kendskab til, hvad der skal til for at skabe attraktive hold i PI-Gymnastik i fremtiden.
Valget faldt på Mie Hytteballe Kristensen, som gerne ville tage imod udfordringen, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik. Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i København, fordi vi tør satse på kreativitet og ”udvidet” gymnastik, og heldigvis lykkedes det ret godt for os.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2016 i DGI-byen. Hjemmeopvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

PI-Gymnastik starter sæsonen i september, og lige siden foråret og igennem sommeren har vi arbejdet hårdt for at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører.
Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.
Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Sæson 2016/17 er den sæson, hvor der i mine 15 år som formand, har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.
Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI-Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI-Gymnastik i sæson 2016/2017 :

•       PI-Dans

 

•       PI-Elitepiger

 

•       PI-Opvisningsholdet

 

•       PI-Piger

 

•       PI-Puslinge

 

•       PI-Retro

 

•       PI-Styrke

 

•       PI-Upcoming

 

•       PI-Urban

 

•       PI-X

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside  www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside : PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2017 blive stillet store forventninger til alle vores hold.
Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsenterer PI.  Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme at se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag d. 29. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.
Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

 Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

Årsberetning for idrætsåret 2015

Opdateret 4. februar 2016

Af: Rasmus Agerskov Schultz, afdelingeformand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2015 af følgende personer.
Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Helene Thygesen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik.

Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i Købehavn.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2015 i DGI-byen. Som altid er vores hjemmeopvisning kendetegnet ved, at alle vores egne hold slutter forårets opvisninger af med, at vise det bedste, de kan.

Samtidig havde vi inviteret nogle af de bedste hold, der ligeledes har været ved forårets opvisninger.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Ved PI-Københavns 95 års jubilæumsfest i Wallmanns var det dejligt at kunne se op på 143 gymnaster fra PI-Gymnastik, som var samlet i hele den ene afdeling af salen.
Det var en super fest med god underholdning og dans til langt ud på natten.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

Vi har formået at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører. Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.

Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Bestyrelsen har igen igennem hele foråret og sommeren arbejdet hårdt for at skaffe trænere, der forsat kan levere kvalitet og trække gymnaster til foreningen. Det er et hårdt arbejde, men som samtidig lønner sig, når det hele falder på plads.

Op til sæsonstart stod det klart, at vi kunne oprette vores PI-Upcoming (familiehold) igen efter ét års pause. På holdet er der nu 15 familier tilmeldte, hvilket er skønt.

Holdet udfordrer både forældre på hård træning og saltoer, ligesom børnene bliver indført i gymnastikkens verden med sans for konstruktiv gymnastik krydret med leg.

Samtidig har vi i år oprettet et PI-Puslinge, som henvender sig til børn mellem 1-3 år. Her er 17 familier tilmeldt, og børnene bliver udfordret, lige fra de er begyndt at gå.

PI Elitepiger er ligeledes et nyt hold i sæson 2015/16. Holdet henvender sig til ambitiøse og alsidige piger fra 18 år, der vil gå på et hold, som tager udgangspunkt i både gymnastikkens og dansens verden.

Holdet er et opvisningshold, men der lægges samtidig stor vægt på den ugentlige træningskvalitet, hvor grundtræning, teknik og sveddråber vægtes mindst ligeså højt som opvisningsprogrammet. For det er jo det, det hele handler om: træning! 

Sæson 2015/16 er den sæson, hvor der i mine 14 år som formand har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside:
PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2016 blive stillet store forventninger til alle vores hold.

Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af, at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsentere PI.
Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme og se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag den 16. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.

Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.