Når socialt samvær og gymnastik går hånd i hånd

Opdateret 6. juli 2019

PI Gymnastiks ambitiøse og sociale mix-hold, PI Opvisningsholdet, skulle slutte sæsonen af med to opvisninger – men uvejr betød spontan aflysning, der så blev forhandlet til holdhygge, helt i ånd med resten af sæsonen.

Af Nanna L. Kirkegaard, gymnast på PI Opvisningsholdet

Fotos: Nicoline Geertsen

Så kom dagen, hvor PI Opvisningsholdet fra PI Gymnastik skulle levere vores to sidste opvisninger på sæsonen. Efter en kortere pause blev opvisningsprogrammet pudset af ved to træninger, og holdet var nu klar til et give opvisning til Hvidovre Gymnastikforenings lokalopvisning og til Sommerstævnet på Fælleden i Holbæk.

Holdet startede dagen ud med at deltage i Hvidovres lokalopvisning, hvor vi gav publikum en smag på, hvad opvisningsgymnastik er, og hvad gymnastik også kan være ud over konkurrencegymnastik, TeamGym, som Hvidovre Gymnastikforening er særligt dygtige til.

I denne sæson har PI Opvisningsholdet indgået et partnerskab med Hvidovre TeamGym, som har betydet at vores springside har kunnet nydt godt af bedre springfaciliteter ved søndags træninger i Hvidovre til udvikling af nye spring.

Efter opvisningen sørgede Hvidovre Gymnastikforeningen for forplejning til hele holdet, så vi kunne få lidt at styrke os på, inden turen fortsatte til Holbæk for at kunne give dagens næste og sidste opvisning.

Der var lagt op til fælles picnic til det udendørs stævne i Holbæk, men vejret ville det anderledes. Alt for meget regn og tordenvejr fik stævne-arrangørerne til at aflyse stævne – og i stedet for at køre slukørede hjem, blev der taget en rask beslutning om at forvandle den triste nyhed til en mulighed for hygge og socialt samvær.

Således blev en stævne-aflysning bliver til spontan sæsonafslutningshygge.

Et rigtig godt eksempel på PI Opvisningsholdets ånd, hvor gymnastikken og det sociale sammenhold går hånd i hånd. Som springer på holdet, Terese Helgogaard, siger:

Det sociale er mindst lige så vigtigt som det er at lave en masse god gymnastik. Det, at vi vil hinanden og prioriterer sociale arrangementer og samvær, er en stor del af grunden til, jeg går på PI Opvisningsholdet.

I denne sæson har holdet nedsat forskellige udvalg, som har haft forskellige ansvarsområder såsom medieudvalget, kørselsudvalget, opvisningsudvalg og ikke mindst hyggevalget, der bl.a. har sørget for lidt mundgodt, når holdet samles efter de månedlige fællestræninger.

PI Opvisningsholdet er Københavns ældste mix-hold for både spring- og rytmegymnaster – og også i denne sæson har holdet derfor bestået af engagerede gymnaster, der både tager ansvar for at levere en god opvisning samt tager sig af medgymnasterne og bidrager til det sociale fællesskab.


 

Puslinge tumler og udfordres med masser af redskaber

Opdateret 5. juni 2019

Af Esben Sand Lysemose, instruktør på PI Pusling Nord 
Foto: Stefan Graversen & Jesper Kirial

Gymnastikafdelingen i PI-København havde i den netop afsluttede sæson et ekstra tilbud til børnefamilierne, da der i år blev oprettet hele to puslingehold – for de yngste medlemmer Her indtryk fra Pusling Nord, der er for børn i alderen ca. 1-3 år og deres forældre:

Vi er et hold, der elsker at tonse, tumle, hygge og lege, og målet for hver træning er for alle at vinde titlen som ”Årets største legebarn”.

Vi mødes alle med et smil hver søndag kl. 9 på Utterslev Skole i det københavnske nordvest-kvarter. Træningen starter altid i en rundkreds, hvor vi med legen "Rumpegang" får rystet os i gang og sagt hej til hinanden. Så findes faldskærm og ærteposer frem, og sjov musik fra anlægget spiller op til forskellige sjove lege.

Men børnene ved godt hvad de er kommet for, og som til juleaften kan de næsten ikke vente til, at døren bliver åbnet op ind til gaverne. I dette tilfælde er gaverne dog alle de sjove, vilde og udfordrende redskabsopstillinger, der er sat op i den anden ende af hallen.

På airtrack-måtten bliver der lavet kolbøtter, og der bliver hoppet ned fra høje balancebomme. 

Som med ethvert andet gymnastikhold fortsætter hyggen i omklædningsrummet. Madpakken er pakket hjemmefra, og på bænkene får børnene stillet sulten, og forældrene kan tage en hyggelig snak.

PI Puslinge Nord siger tusind tak for en super hyggelig sæson og vi glæder os til at give den gas igen i næste sæson, der begynder til september.

Læs mere på PI Gymnastiks hjemmeside, www.pigymnastik.dk og facebook PI Gymnastik, hvor der henover sommeren informeres om sæsonstart og træningstider.


 

 

Gymnastikafdelingen sluttede sæsonen af med et brag af en opvisning

Opvisningsholdet

Opdateret 30. maj 2019

Foreningens mange dygtige gymnastik- og dansehold sørgede for en flot sæsonafslutning ved den årlige PI Opvisning

Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsen PI-Gymnastik 
Foto:Martin Frydenlund

Lørdag 4. maj 2019. DGI-Byen i København. Kort efter frokost.
Umiddelbart synes et rent kaos at have overtaget. Der er et menneskemylder uden lige. Forældre og børn suser rundt for at finde et ledigt sted at sidde, mens gymnaster i flok slæber redskaber mellem hallerne.
I adskillige hjørner og kroge bliver hold samlet for at teste opstillinger og få tilrettet de sidste bevægelser. Gymnaster og dansere farer ind og ud af omklædningsrummene – der skal skiftes tøj, sættes hår, gøres klar.

Men så slår klokken 13. PI Gymnastiks formand Rasmus Agerskov Schultz griber mikrofonen og byder velkommen – og så er der ro på. Årets PI Opvisning er skudt i gang, og mens første hold, PI Retro, indtager gulvet til taktfaste rytmer, bliver fanen båret ind, og det veloplagte publikum, der har fyldt den store hal til bristepunktet, rejser sig i respekt for Dannebrog.

Endnu en gang afholder PI-Københavns gymnastikafdeling sin årlige forårsopvisning og sæsonafslutning. Her samles foreningens hold – i denne sæson hele ti af slagsen – og indtager på skift opvisningsgulvet for at vise, hvad de kan. Også i år er der tale om tre timer med masser af spændstig gymnastik og spring, kreativ dans, fede bevægelser, god energi og toptunede gymnaster.

Lige fra de dygtige udtagede gymnastik- og dansehold, der imponerer med deres bevægelser, udtryk og præcision, til foreningens yngste medlemmer, PI Puslingene, der fluks stjæler opmærksomhed og publikums hjerter, da de indtager opvisningsgulvet.

Stemningen er helt i top, og publikum sørger for at give alle hold en ordentlig opbakning med masser af hujen og klapsalver, så det traditionen tro år bliver en PI Opvisning i den helt rigtige ånd.

Og den gode stemning fortsatte resten af aftenen og natten til PI-Festen, der som sædvanligt bød på et propfyldt dansegulv og fest til ud på de små timer.

Tak for en god sæson til alle gymnaster, dansere og instruktører.

Enkelte af PI-Gymnastiks hold har fortsat sæsonen efter PI-Opvisningen med yderligere opvisninger/stævner rundt omkring i Danmark. Læs mere i næste blad.

Informationer om næste sæson i PI-Gymnastik – om hold, instruktører og træningstider – bliver lagt ud på foreningens hjemmeside, www.pigymnastik.dk, og på Facebook (www.facebook.com/pigymnastik) henover sommeren.

 


 

 

Opvisningsgymnastik:

Det er ikke en konkurrence – men vi blev top 3!

Opdateret 26. april 2019

PI Retro deltog ved DGI’s Afterrep-stævne i Maribo.

Af: Trine Juul, gymnast på PI Retro
Fotos: Leif A. Jensen & Erik Pedersen (FotoErik)

PI Gymnastiks hold for de rutinerede rytmegymnaster over 28 år, PI Retro, deltog 13. april i årets DGI Afterrep-stævne. Et stævne med 17 hold bestående af i alt godt 500 mænd og kvinder fra hele landet – og i år samlet i Maribo på Lolland. 
Et stævne fyldt med underholdende og inspirerende opvisninger og shows, men også gensyn med gode venner, højskole-kammerater og tidligere hold-kammerater over kaffen. Og ikke mindst den legendariske aftenfest! Den vender vi tilbage til …  

 

Afterrep-stævnet var et af denne sæsons højdepunkter for PI Retro og dét show, holdet har trænet frem mod siden september. Så alle gymnaster var tændte, da de mødtes i Maribo – klar til at fyre den af på gulvet og underholde publikum med et se-værdigt program sammensat af 11 minutters varieret dans, designet til fra starten at få publikum med. Og dét fik vi i dén grad!

Så hvordan ved man, hvem der har ”vundet” til sådan et stævne? Volumen på bifaldet er i hvert fald en god indikation 😊

Derfor var det med ekstra højt humør, at holdet kunne indtage aftenfesten, der havde temaet ”Film”. Og PI Retro skruede urene en del årtier tilbage og kom som stumfilm-skuespillere, selvom det ikke lykkedes helt at holde mund aftenen igennem.
Afterrep-festen er berygtet for, at den festlige stemning og deltagernes høje humør får dem til at danse på bordene, allerede inden forretten er spist. Og i år var ingen undtagelse. DJ’en og bandet måtte skrue op for både volumen og tempo et par gange for at følge med.


 

 

 

 

PI Dans til Dance Performance Night 2019

Opdateret 26. april 2019

PI Gymnastiks dygtige dansehold lukkede ballet til ambitiøs danseevent i Jylland.

Af: Ulrikke Gyldenkærne, Mette Berents Bojesen og Feodora Wester, dansere på PI Dans
Fotos: Jacob Almtoft

Foråret for danserne på PI Dans er altid lig med shows og opvisninger i de danske haller. Her bruger vi vores fritid væk fra studie og arbejde på at svede os igennem det danseprogram, vi har arbejdet på i denne sæson.

Vi er for det meste at finde på Sjælland og Fyn, men igen i år ramte vi også Jylland – nærmere bestemt BGI-akademiet til Dance Performance Night fredag den 29. marts.

Dance Performance Night – også kaldet DPN – er et årligt tilbagevendende arrangement for dansere fra efterskoler, højskoler og danseskoler; og så sådan nogle som os fra Politiets Idrætsforening. DPN er et aftenarrangement, men det er mere end det: Om eftermiddagen afholder dygtige dansere og koreografer workshops. 
Her var vores egen dygtige underviser, Mette Refshauge, i aktion, og en helt masse DPN-deltagere fik altså muligheden for at opleve noget af den fede undervisning, vi er så heldige at modtage hver uge.

Til selve DPN-showet var vi de sidste, der skulle indtage gulvet. Efter en svedig opvarmning og et solidt kampråb stod vi klokken 22 klar til at give publikummet den sidste oplevelse med hjem. Scenen var sat med flot lys, musikken var høj, og vi gav os 120% med alt det power og attitude, vi har lært og holder af at formidle til vores publikum.

Vores program består i år af fire kortere koreografier, hvor vi arbejder os igennem forskellige bevægelsesudtryk. Programmet varer små otte minutter, hvilket ikke lyder af meget. Men det er et intenst program, og at dømme ud fra vores vejrtrækning efter hvert endt show er vi vist alle glade for, at det trods alt ikke er længere!

Efter et rigtig godt show vendte vi snuden mod København igen. En lang tur frem og tilbage – men det var det hele værd at være sammen på gulvet til DPN.


 

 

PI Elitepiger på opvisningsturné til Fyn og Jylland

Elitepiger

PI-X

Opdateret 24. marts 2019

Af Silje Fackmann Jensen & Maja Hjemsted Sonne Henningsen, gymnaster på PI Elitepiger
Fotos: Mette Nagel, Vibeke Green Madsen & Jens Kristen Nygaard

Sidste weekend af februar stod for PI Elitepiger på den længe ventede opvisningsturné. Her gik turen først til Gym- og Dance Event på Vejstrup Efterskole på Sydfyn og derefter til opvisning på Dejbjerglund Efterskole i Vestjylland.

Begge steder var med til at danne rammerne om en weekend fyldt med dejlige gymnastikminder, som også flere andre hold fra PI-Gymnastik tog del i: PI Dans, PI Opvisningsholdet og PI Piger.

Fredag aften fyldtes bilerne og turen gik til Vejstrup Efterskole, som var startskuddet til PI Elitepigers opvisningsturné. Vejstrup Efterskole havde inviteret til en gymnastikaften, hvor der ikke manglede noget. Vi fik både fornøjelsen af at deltage i en opvisning, hvor tilskuerrækkerne var fyldte og gulvet belyst, som til en danseforestilling på en teaterscene.

Efterfølgende blev der disket op med lækker tapas i lange baner og nostalgisk livemusik. I ægte gymnastikstil blev natten tilbragt på liggeunderlag og i sovepose, forinden da selvfølgelig en masse hygge og snak, hvor verdenssituationen blev vendt. Morgenen bød på et kærligt gensyn med efterskoletiden med fælles morgenmad og madpakkesmøring i spisesalen.

Det var den perfekte opladning til en gentagelse af PI Elitepiger-traditionen ’Photoshoot i det fri’ med bare tæer på både koldt betongulv og våd græsplæne – man må lide for det gode billede.

Herefter gik turen mod Dejbjerglund Efterskole, og de mange kilometer gav god mulighed for quizze om holdet og grine både af og med hinanden til en god omgang Carpool Karaoke.

I Dejbjerglund ventede os en gymnastikoplevelse i en helt anden boldgade. Efterskolestemningen var intakt, men lys og tapas blev skiftet ud med proppet hal, der emmede af sammenhold og gensynsglæde.

Dejbjerglund opvisningen er på mange måder en hyldest til gymnastikmiljøet, hvor stemning er i top, og alle hold sendes af gulvet med stående bifald. På trods af placeringen i det vestjyske er opbakningen til netop denne opvisning enorm.

Det skyldes ikke mindst den efterfølgende fest, som er årets udklædningsfest. I år var temaet TV2, og PI Elitepiger åbnede dansegulvet med deres udklædning som ’Vild med dans’ i denne udgave med Ulla Terkelsen som vært.

Selvom opvisningssæsonen allerede har budt på en række skønne gymnastikoplevelser er en hel weekend dedikeret til hinanden og gymnastikken noget særligt. Det var på alle måder en weekend i sammenholdets og gymnastikkens navn, hvor der både var tid til holdhygge og et gensyn med venner fra nær og fjern.

Det er ikke første gang PI Elitepiger drager afsted på turne, og det bliver bestemt heller ikke den sidste. Endnu engang var en weekend i fantastisk selskab og med gode gymnastiske oplevelser en kæmpe succes.

PI-X leverede til forårsstævnet i København

Af Sofie Neestrup Hansen, gymnast på PI-X
Fotos: Pia Bonde Larsen

DGI Storkøbenhavns årlige forårsstævne blev afholdt i weekenden 9.-10. marts i DGI byen, og PI-X skulle allerede på gulvet om fredagen ved 19:00 tiden.

Vi aftalte at mødes halvanden time inden, vi skulle på, så vi havde god tid til at varme op, øve koreografien og gøre os sceneklare. Men da dette var vores fjerde opvisning i år – efter både at have deltaget i Stenbrostævne, OD-dag på Gymnastikhøjskolen i Ollerup samt Opvisningsaften på Gymnastikefterskolen i Sorø – kunne vi tage det meget stille og roligt.

Vores optræden gik rigtig godt – der var super opbakning fra tilskuerrækkerne, og vi var meget tilfredse med vores præstation. Der var også rigtige mange andre dygtige hold både fredag aften og hele lørdagen, der også stod i forårsstævnets tegn – ikke mindst fra de mange andre hold fra PI-Gymanstik, der var på gulvet i løbet af stævnet.

PI-X er et hold af 25 dygtige og ivrige dansere. Holdet træner fast én gang om ugen i to timer, og en gang imellem bliver der også lagt en ekstra weekendtræning. I år er der blevet fokuseret rigtig meget på den tekniske træning i genrerne contemporary og urban, der er meget forskellige, men samtidig supplerer hinanden rigtig godt.

Mens contemporary træning især består af øvelser over gulv, smidighed og styrke, fokuserer den urbane træning mere på koreografi og performance teknik.

Udover den tekniske træning, har der i sæsonens løb også været plads til at skabe årets koreografi, som et resultat af samarbejdet mellem vores to instruktører Andre og Nikoline. De har sammen skabt et anderledes danseshow, som adskiller sig fra den mere traditionelle opvisningsgymnastik. Vi har arbejdet meget åbent, kreativt og improviserende i skabelsen af det, vi viser rundt om i hallerne. Næste opvisning bliver til den årlige PI-Opvisning – og vi glæder os rigtig meget til denne opvisning, og til de mange andre stævner, der er i vente.

 

PI OPVISNING: Tre timers gratis gymnastik og dans
PI Gymnastik afholder sin årlige forårsopvisning
lørdag 4. maj 2019 fra kl. 13-16 i DGI-Byen i København

 

Gratis entré for alle

Kom og oplev alle gymnastikafdelingens egne hold samt gæsteoptræden af Gunslevholm Idrætsefterskole


 

 

PI Piger og flere andre af PI-Gymnastiks hold tog hul på opvisningssæsonen ved Stenbro-stævnet 2019.

PI-X

PI-Retro

Opdateret 1. marts 2019

 Af Anna Stenger, gymnast på PI Piger

Fotos: Pia Bonde Larsen & Maja Sørensen

 Der er ikke længe til, at vi skal på gulvet. Vi står og tripper, prøver at holde varmen. Vi er alle ret spændte: ”Det er tre år siden, jeg sidst har stået på et opvisningsgulv!”, ”Er det os nu?”, ”Hvilken takt er det nu, vi vender på?”.

 Spændingen i blandt os var ikke til at tage fejl af, men efter vores otte minutter på opvisningsgulvet, tog andre følelser hurtigt over.

 Stenbro-stævnet 2019 fandt sted lørdag d. 26. januar, og for PI Piger betød det årets første opvisning. Alle havde vi set frem til dagen, hvor vi langt om længe kunne få lov at vise, hvad vi i det forgangne efterår havde brugt de mange træningstimer på.

Denne længsel efter at stå på opvisningsgulvet var vi ikke de eneste gymnaster, der stod med denne dag. For Stenbro-stævnet er den opvisning, hvor gymnastikhold fra hele København og omegn kommer og viser, hvor langt de er kommet med opvisningsprogrammerne.

PI Gymnastik var stærkt repræsenteret, da der udover PI Piger også var deltagelse fra PI Dans, PI Retro, PI Opvisningsholdet, PI Elitepiger, PI-X samt PI Urban.

For mange gymnaster er Stenbro-stævnet årets allerførste opvisning og møde med et publikum – så det er her, der for alvor bliver taget hul på opvisningssæsonen, og publikum får et indblik i, hvad det kommende forårs mange gymnastikopvisninger og -stævner har at byde på.

Opbakningen fra publikum og de andre PI-hold var med til, at vi på PI Piger gik af gulvet lettede, glade, energiske og nærmest ”høje” over at være i gang med opvisningssæsonen. En følelse, som vi kan leve længe på og tage med os videre i forårets kommende opvisninger.

PI Piger og de andre PI-hold kan opleves ved adskillige opvisninger og stævner foråret igennem. Følg med på foreningens hjemmeside www.pigymnastik.dk eller på Facebook (facebook.com/pigymnastik).

Puslingegymnastik er mere end bare tons og tuml

På PI Gymnastiks familiehold for børn mellem 2-4 år og deres forældre er det sjove samvær og udvikling af nye færdigheder i fokus.

 Tekst og Fotos: Jette Aagaard, instruktør på PI Pusling Syd

Hans ben går som små trommestikker, når han løber ned af air-tracken. Alvin på 3 år nærmer sig sin topfart, og han styrer direkte mod kanten af banen – klar til et hop ned i den bløde springgrav. Bagefter ham kommer Anna på samme alder. Hun løber også alt, hvad hun kan, men hun stopper ved kanten og sætter sig ned, før hun lader sig glide ned i springgraven med et højlydt grin.

De to er blandt de ca. 35 børn og forældre, der går på PI Gymnastiks familiehold for børn i alderen 2-4 år, PI Pusling Syd. Hver søndag fra 10-11 træner de i DGI Byen. Træningen er en blanding af motoriske sanglege, vilde fangelege, akrobatik, forøvelser til springgymnastik og en kæmpe redskabsbane med udfordringer for enhver smag. Og hver træning afsluttes med fælles madpakkespisning. 

Nu er der gang i stafetter i hele hallen. Og det er ikke kun børnene, der løber hen og kravler gennem en lyseblå stoftunnel, der mest minder om noget fra en agilitybane. Nej, forældrene er også i gang. En af fædrene må vrikke sig som en orm for at smyge sig igennem. Hans datter er for længst kravlet igennem og kigger nu afventende på ham: "Kom så, far." 

Holdet er ikke bare et børnehold. Det er for både forældre og børn, og forældrene er vigtige for træningen. De laver kolbøtter lige som børnene. Danser tosset til musik, leger sanglege og udfører akrobatiske tricks med børnene. Og når fangelegens hønemor råber "Alle mine kyllinger, kom hjem", er det som regel forældrene, der løber hurtigst over gulvet med et storsmilende barn på slæb. 

Forældrene spiller også en stor rolle i at bygge redskabsbanen, som udvikler sig fra gang til gang og hele tiden bliver bedre og mere udfordrende for børnenes motorik. Det er en holdindsats, og alle - både store og små - passer på hinanden undervejs og står i kø og venter på, at det bliver deres tur.

De bliver bedre sammen, fordi de øver sig. Børnene kravler uden tøven op på ryggen af deres forældre, der står som en hund på gulvet. De rejser sig op, rækker armene ud - nogen af dem siger ta-da, mens stoltheden er til at aflæse af deres øjne. De har løst opgaven. Kun de færreste af dem turde det, da sæsonen begyndte i september. 

Sidste træning før juleferien er lidt speciel. Børnene og forældrene sidder i en cirkel midt på gulvet. Der bliver talt om at glæde sig til jul, og en af trænerne får alle børnene og de voksne til at kalde på julemanden. "Julemand. Julemand. Julemand". De må øve sig nogle gange. Først er det alt for lavt, men til sidst er det så højt, at den ægte julemand faktisk kan høre dem. 

Han kommer ind ad døren med ordene: "Er der nogen søde børn til gymnastik i dag?" Han har en stor sæk med, og den er fyldt med godteposer. En efter en går børnene hen til julemanden og får godter. Nogle er generte og betuttede, mens andre er helt med på, hvad der foregår. En af pigerne fortæller med store armbevægelser om, hvad hun ønsker sig til juleaften. 

Alba på 3 år står og krammer sin slikpose i hånden ved siden af sin mor og far. Hendes store øjne kigger hele tiden på julemanden. "Du må godt," siger hendes far. Og Alba nikker og løber over til julemanden. "Tak, julemand," siger hun. 

PI Pusling Syd deltager i PI Gymnastiks forårsopvisning den 4. maj. Kom endelig og se, hvad vi kan. Det glæder vi os til at vise. 

 PI Urban til OD-dag på Fyn

PI Urban leverede et super danseshow ved det traditionelle stævne på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Af Josefine Kure Olsen, Venessa Tolstrup og Helle-Louise Søndergaard Boll, gymnaster på PI Urban

Der var fantastisk stemning, da masser af gymnaster, dansere, instruktører og tilskuere var samlet på Sydfyn på Gymnastikhøjskolen i Ollerup til den årlige OD-Dag – stævnet, hvor Ollerups tidligere elever kommer fra nær og fjern for at vise deres holds kunnen frem.

Vi var fra PI Urban ikke de eneste PI’ere, der havde taget turen til Ollerup. Flere andre hold fra foreningen deltog også i stævnet: PI Elitepiger, PI-X og PI Dans.

Spændte og forventningsfulde kunne PI Urban-danserne se frem til at skulle slutte stævnet af i OD-Hallen med den sidste opvisning på dagen. Forventningerne til det afsluttende hold er altid store, og derfor følte vi os bestemt meget privilegerede for, at vi som PI-hold kunne repræsentere foreningen på så fin vis og runde dagen af som det sidste hold på gulvet.

 Kl. 19:35 gik vi på gulvet med en overbevisning om, at trods et mindre publikum ville vi stadigvæk danse som var det for en fyldt hal. Og give dem en oplevelse med på vejen. Til vores store overraskelse fik vi mindst lige så meget igen, for vi blev mødt af et fantastisk og engageret publikum. Til trods for, at Ollerups Elitehold så småt gjorde sig klar til at indtage den anden opvisningshal – for der er så mange hold til dette stævne, at der kører opvisninger samtidig i to forskellige haller – og derfor var trækplaster for rigtige mange, var der stadig et stort publikum til stede for at se os danse.  

PI Urban fik fyret et brag af et danseshow af og kunne derfor takke af med manér – og lukke og slukke for en fantastisk OD-dag. Nu med endnu en opvisning i bagagen, der om noget har gjort os mere klar og givet os endnu mere blod på tanden til at indtage hallerne til de kommende opvisninger i løbet af foråret.

Måske ses vi derude?

Listen over hvor PI Urban og de andre PI-hold laver opvisninger opdateres løbende på foreningens hjemmeside www.pigymnastik.dk eller følg med på Facebook (facebook.com/pigymnastik).

 

PI OPVISNING: Tre timers gratis gymnastik og dans
PI Gymnastik afholder sin årlige forårsopvisning
lørdag 4. maj 2019 fra kl. 13-16 i DGI-Byen i København

 

Gratis entré for alle 

Kom og oplev alle gymnastikafdelingens egne hold samt gæsteoptræden af Gunslevholm Idrætsefterskole


 

 

Fakta om gymnastikafdelingen

Formand, Rasmus Agerskov Schultz

Opdateret 3. november 2017

Gymnastikafdelingen blev stiftet i 1920.

Formanden for Gymnastikafdelingen er i dag, Rasmus Agerskov Schultz, Københavns Politi
www.pigymnastik.dk

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Gymnastikafdelingen tilbyder gymnastik på mange forskellige niveauer. En fællesnævner er god fysisk træning og et stærkt socialt samvær.

Sæson fra september til april - 10 hold

Afdelingen har flere fælles aktiviteter på tværs af holdene såsom en foreningsdag, julefrokost, forårsopvisning og afslutningsfest samt andre aktiviteter.


 

Gymnastikafdelingens årsberetning for året 2018

PI-piger

Opdateret 23. januar 2019

Af Rasmus Agerskov Schultz, Formand.

Afdelingen bestod pr. 31.december 2018 af følgende personer.

Formand: Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær: Elisabeth Arnsdorf, Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Anna Mayumi Vestergaard Kinoshita, Civil

I gymnastikafdelingen har vi en god sammensætning i bestyrelsen. Alle medlemmer er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI Gymnastik. Alle har været aktive gymnaster i foreningen igennem mange år, ligesom adskillige også har været instruktører.

Fælles for os alle er, at vi brænder for at skabe en kvalitativ afdeling, hvor gymnastikken er i fokus, og hvor der tør satses i forhold til kreativitet således, at vi fortsat er en attraktiv forening – både for gymnaster og dansere fra hele Danmark, der flytter til eller bor i Københavnsområdet, og for nye, potentielle instruktører.

Vores egen PI Opvisning blev afholdt 7. april 2018 i DGI-byen. Opvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger i hovedstadsområdet, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

Vores forårsopvisning er hvert eneste år meget besøgt – det hænger sandsynligvis også sammen med, at vi i bestyrelsen prioriterer at fastholde gratis entré til arrangementet. Og sidste år var ingen undtagelse, DGI-byen var stuvende fuld, og det var et oplagt publikum, der klappede, hujede og bakkede alle hold op.

Samtlige hold i PI Gymnastik er denne dag på gulvet, alle med hver deres særegne profil og karakteristik – men fælles for alle holdene er, at det er gymnastik eller dans på meget højt plan, og at der bliver leveret opvisning med kvalitet, uanset om det er familieholdene, de udtagede pigehold eller træningsholdene, der er på gulvet. Sidste år bød vores PI Opvisning desuden på en særlig gæsteopvisning fra Stevns Efterskole – og det gav helt sikkert et ekstra gib i publikum at opleve en efterskoles flere hundreder elever give den gas på opvisningsgulvet.
Derfor gentager vi succesen med en efterskole som gæstehold til PI Opvisningen i 2019.

I år blev der igen afholdt en god fest efter opvisningen for hele foreningen for at markere afslutningen på vores sæson – og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Adskillige hold fortsatte dog træningen efter PI Opvisningen for at kunne deltage i yderligere stævner og opvisninger helt frem til sommerferien.

PI-Gymnastik starter hvert år ny sæson i september - og henover forår og sommer arbejder bestyrelsen derfor hårdt på at få fat i de dygtigste og de rigtige instruktører til vores hold, få skaffet tilstrækkelige og egnede træningsfaciliteter (i skarp konkurrence med de mange andre folkeoplysende foreninger i København) og få lagt et attraktivt sæsonprogram, så vi kan fastholde vores mange medlemmer og være attraktive for nye.

Når der omkring sæsonstart bliver ”sat hold”, sikrer vi altid, at der en fælles forventningsafstemning mellem bestyrelse og instruktører i forhold til, hvilken stil, antal og indhold, der ønskes på holdene. Dette for at være sikre på, at vi ikke udkonkurrerer vores egne hold, men har et tilbud til gymnaster i alle aldre, på alle niveauer og inden for forskellige genrer.

I 2018, som ved tidligere sæsoner, oplever vi generelt en stor opbakning til alle hold, men vi har dog ikke plads til alle gymnasterne på holdene. Dels er der et pladsspørgsmål i haller og sale, men instruktørernes præferencer og ambitioner for deres hold kan også betyde, at der afholdes udtagelse, så kun de bedste 18, 24 eller 30 gymnaster/dansere kommer med på det pågældende hold.

Jeg er som formand rigtig stolt af, at vi år efter år kan lykkedes med at skabe en god gymnastikafdeling, der er attraktiv og efterspurgt af gymnaster.

Vi har i år oplevet en særlig stor interesse for vores familiehold, hvor helt små børn træner sammen med deres forældre. Det betyder, at vi op til sæsonstarten valgte at etablere hele to familiehold i hver sin ende af byen, så vi således tilbyder både et Puslinge Syd og et Puslinge Nord. Søgningen til begge hold har været overvældende, hvilket har resulteret i, at der er op mod 40 familier tilmeldt på det ene og op mod 30 på det andet.
Familieholdene er begge kendetegnet ved, at det er dygtige gymnastikinstruktører, som selv har været gymnaster i mange år, nu har fået børn og gerne vil give kærligheden til gymnastikken videre til de næste generationer.

Det har også været dejligt at opleve, at vi efter nogle sæsoner med udfordringer i at tiltrække springgymnaster ser ud til at have vendt udviklingen. PI Opvisningsholdet, der er et af de ældste mix-hold for spring- og rytmegymnaster i København – og er et traditionsrigt hold med både gymnastiske ambitioner og socialt samvær – kan i år mønstre over 20 springgymnaster og næsten 30 rytmegymnaster.

Adskillige af vores hold rejser i foråret rundt i hele landet og deltager i stævner, shows og opvisninger. Dette giver en masse oplevelser til gymnasterne og danserne, styrker deres holdånd, men det er også en god måde at repræsentere Dansk Politi på.

I gymnastikverdenen i hele Danmark kender man godt PI Gymnastik, og der er typisk store forventninger til vores hold, uanset hvor de kommer hen. Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer stadig er meget stolte af at repræsentere Politiets Idrætsforening. 

To af vores hold har allerede taget hul på opvisningssæsonen, for PI Elitepiger deltog i november i en gallaopvisning i Farum Arena, hvor holdet var særligt inviteret på linje med en række andre elitehold, blandt andet fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Og kort efter sæsonstart var PI Dans og deres dygtige instruktør Mette Refshauge endnu en gang hyret til at lave en danseperformance i Københavns Lufthavn i forbindelse med indvielsen af et nyt lufthavnsområde.

Sæson 2018/19 tegner igen til at være en rekordsæson målt i både antal medlemmer (240 +) samt i gymnastisk kvalitet. Vi formår at tiltrække gymnaster og dansere, selvom der i hele Københavns området er stor konkurrence fra andre foreninger og tilbud.
Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI Gymnastik i sæson 2018/2019:

§  PI Dans

§  PI Opvisningsholdet

§  PI Piger

§  PI Puslinge Nord

§  PI Puslinge Syd

§  PI Retro

§  PI Styrke

§  PI Urban

§  PI-X

§  PI Elitepiger

Husk at du altid kan følge med i aktiviteterne på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside, www.facebook.com/pigymnastik.

Til sidst vil jeg opfordre alle til at komme at opleve vores dygtige hold med egne øjne ved vores PI Opvisning i DGI-byen lørdag 4. maj 2019 kl. 13, hvor der som altid er gratis entré.

Så tag familien i hånden og nyd tre timers kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

Gymnastikafdelingens årsberetning for året 2017

Fra forårsopvisningen

Opdateret 3. februar 2018

Af Rasmus Agerskov Schultz, Formand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2017 af følgende personer.

Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Københavns Politi.
Næstformand & Kasserer: Jessica Hylleberg, Københavns Politi.
Sekretær: Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem:Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem: Mette Mogensen, Civil. 

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik.

Dermed har vi i bestyrelsen god hånd i hanke med, hvordan vores hold skal etableres, foreningen drives, og ikke mindst hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i København, fordi vi tør at satse på kreativitet og nye udtryksformer inden for gymnastikverdenen – og heldigvis lykkes det ret godt for os.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2017 i DGI-byen. Hjemmeopvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

2017 var året, hvor vi i min tid som formand slog rekord med antallet af medlemmer i afdelingen: 200+ medlemmer og ni hold i sæson 2016/2017, dog stadig med øje for kvaliteten.

Da jeg begyndte som formand i afdelingen i 2002, havde vi ét hold, PI Opvisningsholdet. Ved den første hjemmeopvisning i 2002 kunne jeg præsentere vores eget hold og ni gæstehold. I 2017 stod jeg igen på gulvet i DGI-byen og bød de mange publikummer velkommen, men denne gang var det med egne 10 PI-hold og ét gæstehold på programmet.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markere afslutningen på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned, og PI-Gymnastik havde tre hold, der deltog i DGI’s store landsstævne i Aalborg, hvor foreningslivet og breddeidrætten i Danmark samles på tværs af 30 sportsgrene henover fire festlige dage.

PI-Gymnastik starter sæsonen i september – og fra foråret og godt igennem sommeren arbejdede vi hårdt på at få denne igangværende sæsons program sat op, så vi igen kan tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening ved at kunne tilbyde attraktive, og nøje udvalgte, instruktører.

Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet. Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsentere Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold i PI-Gymnastik.

I den nationale gymnastikverden kender man skam godt til PI.

Sæson 2017/18 er igen en stor sæson i PI-Gymnastik. Vi formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Københavns området er stor konkurrence.

Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI-Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI-Gymnastik i sæson 2017/2018:

PI-Dans
PI-Opvisningsholdet
PI-Piger
PI-Puslinge
PI-Retro
PI-Styrke
PI-Urban
PI-X

Husk, at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside: www.pigymnastik.dk eller på vores Facebook-side: www.facebook.com/pigymnastik.

Som altid er foråret lig med opvisninger – og her vil der igen i 2018 blive stillet store forventninger til alle vores hold.

Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsentere PI.
Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Desuden kan PI-Gymnastik godt være stolte af, at to aktive PI’ere i 2017 blev ansat til at udgøre to-tredjedele af trænerteamet bag DGI’s næste verdenshold, National Danish Performance Team, der fra sommeren 2018 rejser på den ti-måneders showtour rundt i hele verden.

Stort tillykke til Maiken Meldgård Christensen og Benedikte Capion Knudsen, som vi i PI-Gymnastik i adskillige år har haft glæde af som både instruktører og gymnaster.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme og se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag d. 7. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.

Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og derudover vil samtlige af foreningens egne dygtige hold selvfølgelig være på at finde på gulvet.
Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til tre times kulturelt indslag.

Se programmet vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller på Facebook: www.facebook.com/pigymnastik


 

 

Årsberetning for idrætsåret 2016

Der er også plads til de mindste kommende gymnaster

Opdateret 18. januar 2017

Af Rasmus Agerskov Schultz,
Formand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2016 af følgende personer.

Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh.s Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh.s Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Ved generalforsamlingen i PI-Gymnastik i februar 2016 takkede bestyrelsesmedlem Helene Thygesen af efter mange år som hhv. kasserer og bestyrelsesmedlem.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke hende for et godt stort stykke arbejde, og vi glæder os til at se dig ved kommende opvisninger.

Da vi vidste, at Helene ville takke af satte bestyrelsen straks et omfattende arbejde i gang i forhold til at finde et nyt bestyrelsesmedlem. Præmissen var, at det skulle være en aktiv PIér og gerne én, som var lidt yngre og havde kendskab til, hvad der skal til for at skabe attraktive hold i PI-Gymnastik i fremtiden.
Valget faldt på Mie Hytteballe Kristensen, som gerne ville tage imod udfordringen, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik. Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i København, fordi vi tør satse på kreativitet og ”udvidet” gymnastik, og heldigvis lykkedes det ret godt for os.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2016 i DGI-byen. Hjemmeopvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

PI-Gymnastik starter sæsonen i september, og lige siden foråret og igennem sommeren har vi arbejdet hårdt for at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører.
Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.
Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Sæson 2016/17 er den sæson, hvor der i mine 15 år som formand, har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.
Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI-Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI-Gymnastik i sæson 2016/2017 :

•       PI-Dans

 

•       PI-Elitepiger

 

•       PI-Opvisningsholdet

 

•       PI-Piger

 

•       PI-Puslinge

 

•       PI-Retro

 

•       PI-Styrke

 

•       PI-Upcoming

 

•       PI-Urban

 

•       PI-X

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside  www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside : PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2017 blive stillet store forventninger til alle vores hold.
Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsenterer PI.  Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme at se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag d. 29. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.
Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

 Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

Årsberetning for idrætsåret 2015

Opdateret 4. februar 2016

Af: Rasmus Agerskov Schultz, afdelingeformand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2015 af følgende personer.
Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Helene Thygesen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik.

Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i Købehavn.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2015 i DGI-byen. Som altid er vores hjemmeopvisning kendetegnet ved, at alle vores egne hold slutter forårets opvisninger af med, at vise det bedste, de kan.

Samtidig havde vi inviteret nogle af de bedste hold, der ligeledes har været ved forårets opvisninger.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Ved PI-Københavns 95 års jubilæumsfest i Wallmanns var det dejligt at kunne se op på 143 gymnaster fra PI-Gymnastik, som var samlet i hele den ene afdeling af salen.
Det var en super fest med god underholdning og dans til langt ud på natten.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

Vi har formået at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører. Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.

Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Bestyrelsen har igen igennem hele foråret og sommeren arbejdet hårdt for at skaffe trænere, der forsat kan levere kvalitet og trække gymnaster til foreningen. Det er et hårdt arbejde, men som samtidig lønner sig, når det hele falder på plads.

Op til sæsonstart stod det klart, at vi kunne oprette vores PI-Upcoming (familiehold) igen efter ét års pause. På holdet er der nu 15 familier tilmeldte, hvilket er skønt.

Holdet udfordrer både forældre på hård træning og saltoer, ligesom børnene bliver indført i gymnastikkens verden med sans for konstruktiv gymnastik krydret med leg.

Samtidig har vi i år oprettet et PI-Puslinge, som henvender sig til børn mellem 1-3 år. Her er 17 familier tilmeldt, og børnene bliver udfordret, lige fra de er begyndt at gå.

PI Elitepiger er ligeledes et nyt hold i sæson 2015/16. Holdet henvender sig til ambitiøse og alsidige piger fra 18 år, der vil gå på et hold, som tager udgangspunkt i både gymnastikkens og dansens verden.

Holdet er et opvisningshold, men der lægges samtidig stor vægt på den ugentlige træningskvalitet, hvor grundtræning, teknik og sveddråber vægtes mindst ligeså højt som opvisningsprogrammet. For det er jo det, det hele handler om: træning! 

Sæson 2015/16 er den sæson, hvor der i mine 14 år som formand har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside:
PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2016 blive stillet store forventninger til alle vores hold.

Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af, at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsentere PI.
Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme og se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag den 16. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.

Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.