To PI’ere skal træne og udvikle DGI’s næste verdenshold

  • Benedikte Capion Knudsen

  • Maiken Meldgård Christensen

Opdateret 1. november 2017

 Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsen PI-Gymnastik
Fotos: DGI

Endnu en gang er PI-Gymnastik repræsenteret, når et nyt verdenshold fra DGI skal rejse jorden rundt med gymnastik – og denne gang er det i trænerteamet.

Gymnastikafdelingen i PI-København er fantastisk stolt over, at to dygtige gymnaster, der i flere sæsoner har været aktive i PI-Gymnastik, er blevet udpeget som to-tredjedele af det instruktørteam, der skal lede og sætte DGI Verdensholdet 2018-19.

Det drejer sig om Maiken Meldgård Christensen og Benedikte Capion Knudsen, der sammen med springinstruktør Malthe Hahn skal udvikle showet NAMUH, inden længe udtage de 28 nye verdensholdsgymnaster og i sommeren 2018 tage hul på den ti måneder lange verdensturné.

25-årige Benedikte Capion Knudsen er oprindeligt fra Præstø, men bor i København, hvor hun læser til medicin. Hun har selv været gymnast på DGI Verdensholdet (i 2014-15), på Ollerups Elitehold, for blot at nævne et par eksempler, og så har hun igennem flere år været at finde på PI-Gymnastiks hold på højeste niveau. 
I år danser hun på PI Dans.

Maiken Meldgård Christensen er 31 år, opvokset i Stavtrup ved Aarhus, hvor hun begyndte sin juristuddannelse, som hun har færdiggjort i København. Maiken har også tidligere rejst med DGI Verdensholdet som gymnast (i 2014-15), hun har gået på Rep.hold, været en del af Dansekompagniet, og så har hun også haft stærk tilknytning til PI-Gymnastik i flere sæsoner, både som instruktør på PI Opvisningsholdet og som gymnast. 
I år er Maiken med på PI-X.

Stort tillykke til Maiken og Benedikte fra hele PI-Gymnastik.

Det er dog langt fra første gang, at PI-Gymnastik er repræsenteret på DGI Verdensholdet. Adskillige tidligere PI-gymnaster og -dansere er kommet igennem nåleøjet og blevet udtaget til det anerkendte hold, der promoverer både dansk gymnastikkultur, foreningsliv og en sund livsstil på verdensturnéen, der tager holdet rundt til de fjerneste afkroge på kloden.

Desuden var Mette Mølgaard Mogensen, der i flere år har været aktiv i PI-Gymnastiks bestyrelse, ansat som Team Manager for det verdenshold, der rejste jorden rundti 2012-13.


 

 

Med PI´s Opvisningshold til Landsstævne i Aalborg

Opdateret 7. september 2017

Flere hold fra PI-Københavns gymnastikafdeling deltog i sommerens store DGI-Landsstævne i Aalborg. Læs her om Opvisningsholdets oplevelser.

Af Sofie Glud og Nanna T. Olsen, gymnaster på PI Opvisningsholdet

Vi ankom til Landsstævnet i Aalborg torsdag eftermiddag, hvor vi hurtigt blev indkvarteret på Sofiendalskolen.

Da liggeunderlagene var foldet ud og håret sat, gik turen ind til byen, hvor vi så åbningsparaden sno sig gennem gaderne.
På havnefronten ved paradens afslutning nød vi åbningsshowet på storskærm, der blev efterfulgt af en koncert med Mads Langer - L2017 kom godt fra start!

Fredag kom med gråvejr og tømmermænd, men også med højt humør, god stemning og varm kakao.

Et par stykker af os besluttede at give den et skud med at finde den luftballon, man efter sigende skulle kunne stige hele 15 meter op i – gratis!

Efter en del mislykkede forsøg og lidt kørsel frem og tilbage i bus, måtte vi skuffede erkende, at ballonturen nok var blevet aflyst.

Heldigvis var der opvisninger på Slotspladsen, der blev suppleret med burger og fritter. Aftenen blev rundet af med en fælles tur til Gigantium for at se International Gym Show, der bød på fantastiske og alsidige indslag med gymnastik i topklasse og i den grad levede op til alle forventninger.

Næste morgen havde vejrguderne forbarmet sig over os, og mens vi varmede op til sæsonens bedste opvisning, brød solen igennem skydækket.

Trods et mindre teknisk problem med musikken gennemførte vi opvisningen til UG med kryds og slange.

Efter et stykke tid med mere solbeskinnet gymnastik (denne gang set fra tilskuerpladserne) var flere af os til en times aqua-cross.
Man får i den grad prøvet nye ting til sådan et landsstævne!

Enkelte af os gav heldigvis luftballonen endnu et skud, og denne gang lykkedes det os at komme til vejrs!  

Vi sluttede sidste dag på landsstævnet af med god mad, god vin og Johnny Deluxe. Lørdagens aktiviteter samt de 3 nætter på liggeunderlag resulterede i, at vi vågnede med ondt i hele kroppen (og hovedet) søndag morgen.

Vi var glade, trætte og mere end klar til at drage mod København igen.

Vi siger tak for denne gang Landsstævne, det var en fornøjelse! Vi ses i Svendborg i 2021.

Fra PI-Gymnastik deltog også PI Piger og PI Elitepiger ved DGIs Landsstævne, der finder sted hvert fjerde år, og i år løb af stablen i Aalborg fra 29. juni til 2. juli.

Landsstævnet bød i år på 25 forskellige idrætter, mere end 400 aktiviteter – og der deltog ca. 25.000 mennesker.


 

 

På PI Styrke kombineres styrketræning, boldspil og socialt samvær

PI-styrke ved gymnastikafdelingens forårsopvisning

Forrest holdets alderspræsident, Peder Lunde Jespersen

Opdateret 4 september2017

Et af gymnastikafdelingens ældste hold, PI Styrke (tidligere PI Mix), er ”still going strong”.

Her er der plads til alle, uanset gymnastisk baggrund, så længe man er klar til at svede, blive udfordret kondimæssigt og have det sjovt undervejs.

Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem PI-Gymnastik

Én gang om ugen mødes en flok PI-medlemmer til deres ugentlige træning på PI Styrke.

De er både mænd og kvinder. Deres alder spænder bredt – fra ca. 35-71 år – med en gennemsnitsalder omkring de 50.

Godt halvdelen af dem har tidligere været dygtige springgymnaster, andre har aldrig prøvet kræfter med gymnastikken før. Men det betyder ikke noget her – her er plads til alle.

Og sådan har det været lige siden 1991. For det var dengang, efter PI Opvisningsholdets gymnastikturné i Thailand, at en mindre gruppe brød ud fra opvisningsholdet – og kravet om at deltage i to ugentlige træninger og gå på et andet hold ved siden af – for i stedet at danne deres eget træningshold. 
Holdet har heddet flere ting i årenes løb, men er nu kendt som PI Styrke.

I spidsen for holdet står trænerteamet Eva Petersson og Flemming ”Flex” Jensen, der har været ombord siden slut 90’erne. Men det betyder ikke, at træningen ikke har udviklet sig i takt med tidens trends, så PI Styrke i dag bliver udfordret af elementer fra den populære cross-fit-verden, fortæller instruktør Eva:

- En typisk træning består af en mere eller mindre klassisk opvarmning på ca. 45 minutter. Opvarmningen er krydret med en del styrketræning inspireret af crossfit – dog uden de klassiske crossfit redskaber som hammere, traktordæk m.m. Den sidste halvdel af træningen spilles der boldspil som floorball, fodbold, volley, ultimate eller andet, forklarer Eva.

På PI Styrke bliver medlemmernes konkurrencegen også pirret – ikke mindst konkurrencen med dem selv og deres personlige udvikling. For den første træning i hver måned bliver holdet udfordret med en styrke eller konditionstest.

Resultaterne skrives ned, og så kan der i slutningen af sæsonen blive sammenlignet.

Men udover sved, styrke og høj puls er PI Styrke et hold, der lægger vægt på hygge og socialt samvær

- Holdet er et hyggehold, og det vigtige er, at man griner med hinanden, sveder og kan mærke, at man bliver øm i musklerne et par dage efter træning, så man ved, at man har fået noget ud af træningen, fortæller instruktør Eva.

Det sociale islæt kan også ses ved, at ca. halvdelen af holdet – efter mulighed og lyst – går på café efterfølgende og skyller træningen ned med en øl eller vand.

Desuden mødes holdet altid til forskellige arrangementer henover sommeren, hvor PI Styrke er på officiel pause (sæsonen går fra september til april) – det har eksempelvis været et windsurfing-arrangement i Lynæs, en omgang farmer-crossfit, og der er blevet prøvet kræfter med frisbee-golf. Typisk sluttet af med en hyggelig grillaften.

Holdet er et rent træningshold, bortset fra årets eneste opvisning ved PI-Gymnastiks forårsopvisning. Her bliver programmet på få minutter altid pakket ind i noget spas og ballade, fordi holdet netop ikke er et opvisningshold.

I år blev holdets alderspræsident, Peder, der har 50 års jubilæum i PI, hyldet gennem korte indslag med gymnastikkens udvikling henover hans fem årtier i foreningen.

PI Styrke træner i den kommende sæson torsdag aften kl. 19.30-21.30 i multihallen på Nyboder Skole (Kbh. Ø), og der er plads til flere nye ansigter på holdet, så vel mødt!

Alle informationer om gymnastikafdelingens hold kan findes på www.pigymnastik.dk og på foreningens Facebook-side: www.facebook.com/Pigymnastik


 

 

PI-Gymnastik melder klar til ny sæson

Opdateret 10. juli 2017

Til september slår gymnastikafdelingen i PI-København dørene op til endnu en ny, spændende sæson – og igen i år står foreningen klar med en bred vifte af hold, så der er tilbud til alle, uanset niveau, alder og ambitioner. Og igen kan børnefamilier være aktive sammen på vores familiehold.

Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem
Fotos: Pia Bonde Larsen, Vibeke Green & Kristine Klitsø

Sommeren igennem har PI-Gymnastiks bestyrelse arbejdet på at få lagt sidste hånd på programmet til den kommende sæson.

I mens har flere af foreningens hold – PI Opvisningsholdet, PI Elitepiger og PI Piger, holdt PI-fanen højt ved DGIs store Landsstævne i Aalborg, der løb af stablen tidligere på sommeren. Læs mere om oplevelserne i næste blad.

Alle hold er nu gået på fortjent sommerferie, men snart går det løs igen, og vi er glade for endnu en gang at kunne stille med et stærkt instruktørfelt og et stort antal hold.

I sæson 17/18 vil gymnastikafdelingen igen tilbyde familiehold til børnefamilierne, det traditionsrige PI Styrke, hvor alle m/k’ere kan få sved på panden, pulsen op og masser af socialt samvær, og det populære mixhold PI Opvisningsholdet, der kombinerer spring og rytme med fællesskab og ambitioner.

Adskillige udtagede rytmehold – målrettet forskellige niveauer og aldersgrupper – er som sædvanlig på repertoiret, og den store interesse for dansens verden betyder, at vi igen i år står klar med to seje dansehold.

Størstedelen af holdene starter i den første uge af september, men enkelte begynder med fortræninger allerede i slutningen august, så følg med på Facebook (www.facebook.com/pigymnastik) og foreningens hjemmeside (www.pigymnastik.dk), hvor der løbende lægges info ud om opstart.

Her er holdene og instruktørerne desuden beskrevet mere detaljeret.

En lang række af foreningens hold er udtagede – og her sker tilmelding derfor først efter udtagelsen for de, der er kommet på holdene. Men for familieholdene og andre ikke-udtagede hold sker tilmelding og registrering ved at møde op til første træning.

Vær opmærksom på, at der er begrænset plads på familieholdene.

Vi glæder os til endnu en sæson i gymnastikafdelingen – og til at se både gamle og nye medlemmer i sale og haller rundt om i København.


 

 

PI Elitepiger til SMIL-Stævnet i Kolding

Opdateret 2. juli 2017

Af Pernille Sundstrup & Julie Schneider, gymnaster på PI Elitepiger
Fotos: WeboShots

Den 20. maj 2017 deltog PI Elitepiger i sæsonens sidste store stævne, inden vi senere på sommeren tager til Aalborg for at deltage i Landsstævnet – en stor sportsfestival, hvor især gymnastikken har en særlig rolle.

SMIL-stævnet er en årlig begivenhed, hvor topgymnastikhold fra hele landet inviteres til en dag med masser af smukke bevægelser, vilde spring og ikke mindst – en masse SMIL.

Klokken 07:00 lørdag morgen mødtes nogle af pigerne fra PI Elitepiger på Valby Station for samlet at tage mod Kolding, hvor SMIL-stævnet i år blev holdt.

Transporten denne gang var som så mange andre gange aftalt buskørsel med andre hold fra København, som ligeledes var inviteret til stævnet. Turen blev en blanding af morgensnak og ’morfar’-lure på vej mod Jylland, hvor vi ankom ved 10-tiden.

Her blev vi modtaget af komiteen bag SMIL-stævnet, som stod klar med lune croissanter og gratis kaffe til de første 400 i anledning af stævnets 5-års jubilæum. I hallen var der akustisk musik i morgenvenlige toner, og langsomt kom flere og flere mennesker til.

Klokken 11 startede hele showet, og efter et par timers tilskuertid og god gymnastik, gik vi ud for at gøre klar til egen opvisning.

Her bruger vi altid den første tid på at snakke ændringer i opvisningsprogrammet igennem og få sat nogle smukke, vilde fletninger.
I opvarmningshallen var der mange andre gymnaster i gang med at varme op – enten hver for sig eller som hold, og da vi fik tid, gennemgik vi hele opvisningen med musik.
En halv times tid herefter var vi klar – håret sat, kjolen på, kampråb råbt.

Det blev en virkelig god opvisning og en perfekt afslutning på en skøn og udfordrende sæson for os alle. Efter alle opvisningerne blev opvarmningshallen omdannet til festsal og opvisningshallen til sovesal, og så var der middag med byg-selv burger og fest.  


 

Stor succes ved gymnastikafdelingens årlige PI Opvisning

Elitepiger

  • Pigeholdet

  • Puslinge

Fakta om gymnastikafdelingen

Formand, Rasmus Agerskov Schultz

Opdateret 15. maj 2013

Gymnastikafdelingen blev stiftet i 1920.

Formanden for Gymnastikafdelingen er i dag, Rasmus Agerskov Schultz, Københavns Politi
www.pigymnastik.dk

Afdelingen optager også personer uden tilknytning til politiet som medlemmer.

Gymnastikafdelingen tilbyder gymnastik på mange forskellige niveauer. En fællesnævner er god fysisk træning og et stærkt socialt samvær.

Afdelingen har flere fælles aktiviteter på tværs af holdene såsom en foreningsdag, julefrokost, forårsopvisning og afslutningsfest samt andre aktiviteter.


 

Årsberetning for idrætsåret 2016

Der er også plads til de mindste kommende gymnaster

Opdateret 18. januar 2017

Af Rasmus Agerskov Schultz,
Formand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2016 af følgende personer.

Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh.s Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh.s Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mie Hytteballe Kristensen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Ved generalforsamlingen i PI-Gymnastik i februar 2016 takkede bestyrelsesmedlem Helene Thygesen af efter mange år som hhv. kasserer og bestyrelsesmedlem.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke hende for et godt stort stykke arbejde, og vi glæder os til at se dig ved kommende opvisninger.

Da vi vidste, at Helene ville takke af satte bestyrelsen straks et omfattende arbejde i gang i forhold til at finde et nyt bestyrelsesmedlem. Præmissen var, at det skulle være en aktiv PIér og gerne én, som var lidt yngre og havde kendskab til, hvad der skal til for at skabe attraktive hold i PI-Gymnastik i fremtiden.
Valget faldt på Mie Hytteballe Kristensen, som gerne ville tage imod udfordringen, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik. Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i København, fordi vi tør satse på kreativitet og ”udvidet” gymnastik, og heldigvis lykkedes det ret godt for os.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2016 i DGI-byen. Hjemmeopvisningen ligger som én af de sidste større forårsopvisninger, og dermed topper alle vores hold ved denne opvisning.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

PI-Gymnastik starter sæsonen i september, og lige siden foråret og igennem sommeren har vi arbejdet hårdt for at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører.
Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.
Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Sæson 2016/17 er den sæson, hvor der i mine 15 år som formand, har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.
Jeg er meget glad for, at vi som Politiidrætsforening kan formå at fastholde og tiltrække dygtige gymnaster, som både er med til at sætte retning i gymnastikken, men også til at fastholde de traditioner og holdninger, som kendetegner PI-Gymnastik.

Følgende hold er repræsenteret i PI-Gymnastik i sæson 2016/2017 :

•       PI-Dans

 

•       PI-Elitepiger

 

•       PI-Opvisningsholdet

 

•       PI-Piger

 

•       PI-Puslinge

 

•       PI-Retro

 

•       PI-Styrke

 

•       PI-Upcoming

 

•       PI-Urban

 

•       PI-X

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside  www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside : PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2017 blive stillet store forventninger til alle vores hold.
Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsenterer PI.  Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme at se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag d. 29. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.
Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

 Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.


 

 

Årsberetning for idrætsåret 2015

Opdateret 4. februar 2016

Af: Rasmus Agerskov Schultz, afdelingeformand

Afdelingen bestod pr. 31.december 2015 af følgende personer.
Formand, Rasmus Agerskov Schultz, Kbh. Politi.
Næstformand & Kasserer, Jessica Hylleberg, Kbh. Politi.
Sekretær, Elisabeth Arnsdorf Haslund, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Kristine Brandt Kofoed, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Helene Thygesen, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Peter Schmidt, Civil.
Bestyrelsesmedlem, Mette Mogensen, Civil.

Vores bestyrelse nyder godt af, at alle medlemmerne er ”opvokset” i den særlige PI ånd, som man tilegner sig efter nogle år i PI-Gymnastik.

Dermed har vi god hånd og hanke i, hvordan vores hold skal ”sættes op” og ikke mindst, hvad der forlanges af holdene.

PI-Gymnastik er bare noget særligt blandt gymnastikforeningerne i Købehavn.

Vores egen forårsopvisning blev afholdt i april 2015 i DGI-byen. Som altid er vores hjemmeopvisning kendetegnet ved, at alle vores egne hold slutter forårets opvisninger af med, at vise det bedste, de kan.

Samtidig havde vi inviteret nogle af de bedste hold, der ligeledes har været ved forårets opvisninger.

I år blev der igen afholdt en god fest for at markerer afslutning på vores sæson, og som det er kendetegnet ved gymnaster, blev det en meget underholdende og fornøjelig fest.

Ved PI-Københavns 95 års jubilæumsfest i Wallmanns var det dejligt at kunne se op på 143 gymnaster fra PI-Gymnastik, som var samlet i hele den ene afdeling af salen.
Det var en super fest med god underholdning og dans til langt ud på natten.

De fleste af vores hold forsatte træningen og opvisningerne frem til udgangen af maj måned.

Vi har formået at tiltrække de dygtigste rytmegymnaster til vores forening gennem nøje udvalgte instruktører. Det resulterer så også i, at vi stiller til opvisninger og stævner med de klart bedste rytmehold i hele hovedstadsområdet.

Gennem mange år har PI-Gymnastik oparbejdet et ry for at være en kvalitativ god forening, som alle inden for gymnastikverdenen kender. Det er jeg som formand rigtig stolt af.

Vores hold rejser rundt i hele landet og deltager i tilmeldte/inviterede stævner og opvisninger. Dette er ligeledes en god måde at repræsenterer Dansk Politi på, da alle publikummer og deltagere ved stævner/opvisninger har store forventninger til vores hold.

Bestyrelsen har igen igennem hele foråret og sommeren arbejdet hårdt for at skaffe trænere, der forsat kan levere kvalitet og trække gymnaster til foreningen. Det er et hårdt arbejde, men som samtidig lønner sig, når det hele falder på plads.

Op til sæsonstart stod det klart, at vi kunne oprette vores PI-Upcoming (familiehold) igen efter ét års pause. På holdet er der nu 15 familier tilmeldte, hvilket er skønt.

Holdet udfordrer både forældre på hård træning og saltoer, ligesom børnene bliver indført i gymnastikkens verden med sans for konstruktiv gymnastik krydret med leg.

Samtidig har vi i år oprettet et PI-Puslinge, som henvender sig til børn mellem 1-3 år. Her er 17 familier tilmeldt, og børnene bliver udfordret, lige fra de er begyndt at gå.

PI Elitepiger er ligeledes et nyt hold i sæson 2015/16. Holdet henvender sig til ambitiøse og alsidige piger fra 18 år, der vil gå på et hold, som tager udgangspunkt i både gymnastikkens og dansens verden.

Holdet er et opvisningshold, men der lægges samtidig stor vægt på den ugentlige træningskvalitet, hvor grundtræning, teknik og sveddråber vægtes mindst ligeså højt som opvisningsprogrammet. For det er jo det, det hele handler om: træning! 

Sæson 2015/16 er den sæson, hvor der i mine 14 år som formand har været flest medlemmer, og det tyder alt i alt på, at vi i PI-Gymnastik formår at tiltrække gymnaster i en disciplin, hvor der i hele Kbh. området er stor konkurrence.

Husk at du altid kan følge med i aktiviteter på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk og også følge afdelingen på vores facebookside:
PI Gymnastik.

Som altid er foråret lig med forårsopvisninger, og her vil der igen i 2016 blive stillet store forventninger til alle vores hold.

Som formand er det dejligt at have en forening, som på trods af, at hovedparten er civile medlemmer, stadig er meget stolte af at repræsentere PI.
Jeg er stolt og glæder mig til at se alle holdene i løbet af foråret til opvisningerne.

Samtidig vil jeg opfordre alle til at komme og se disse ord blive til virkelighed ved vores egen opvisning i DGI-byen lørdag den 16. april kl. 13, hvor der i øvrigt er gratis entré.

Der bliver igen i år inviteret de bedste eksterne hold, og nu er det blevet en tradition, at vi samler tidligere gymnaster fra foreningen til to springtræninger før opvisningen og slipper dem løs på springbanerne til årets opvisning.

Så altså ingen undskyldning for ikke at tage familien med til 3 times kulturelt indslag.

Se programmet og endelige tider på vores hjemmeside www.pigymnastik.dk eller facebooksiden.